Не е вярно, че има скъсани български знамена в Киев!

Интересно защо се появява тази информация, коментира Митов
8 юли 2015 09:20, Елка Василева
57
Не е вярно, че има скъсани български знамена в Киев!
Даниел Митов. Снимка: архив, Булфото

Няма информация за скъсани български знамена в Киев по време на официалното двудневно посещение на президента Росен Плевнелиев там, заяви пред bTV министърът на външните работи Даниел Митов.

Вчера се появи информация за 15 разкъсани знамена на България. Според позицията на властите в украинската столица, публикувана на сайта на Киевската градска администрация, извършителите са помислили българските знамена за руски. Флаговете са били поставени за официалното посещение на президента Росен Плевнелиев.

Още по темата

"Нямаме такава информация, ще проверим, съмнявам се изобщо да има подобно нещо, интересно защо се появява около подобни визити", коментира външният министър.

За първи път външните министри на България и Украйна съвместно посетиха българите в Одеса и в Болград, обяви още Даниел Митов.

"Това е знак не само за ангажираност на българската държава към нашите сънародници в Украйна, но и ангажираност на украинската държава, която в този тежък момент първо има нужда от подкрепа и от това ние като държава-член на ЕС и приятел на Украйна да направим всичко възможно, така че Украйна колкото се може по-бързо да извърви пътя си към европейско членство", каза Митов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато един минисър лъже, това е зле за държавата ни! Излага се преднарода ни, излага се пред света! Г-н Борисов ще трябва да обере негативите на слабоумното си министърче. Да му даде Господ акъл да се отърве час по-скоро нт няколко некадърника, за да може да засияе сам в пълното си великолепие! Готов съм да му помогна с един списък, започващ с един пълен невежа по военните въпроси. И още, и още...
33
0
 
4
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 8 години
АМИ ТАКА ЩЕ КАЖЕТЕ, ЗАЩОТО НИЕ НЯМА КАК ДА ВИДИМ ОТТУК. А, ЧЕ ИМА СКЪСАНИ ИМА, НО НА КАКВА ЦЕНА ЗАДАВАТ ЛИ СИ ВЪПРОСА ВЪПРОСНИТЕ ГОСПОДА. ТИЯ НАШИТЕ НАЦЯЛО СА ИЗКУКАЛИ. КОЙ ХОДИ НА ПОСЕЩЕНИЕ В УКРАЙНА СЕГА. ЯВНО НИЕ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ***.
32
0
 
4
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Не е вярно, че външният ни министър е ***, той е *** ***
31
0
 
5
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
То не беше вярно и че ще се разполага чужда военна техника на територията на страната, но се оказа истина. Поредното недоразумение в правителството на Борисов
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Митов, информацията за накъсани български флагове вече обикаля украинските медии.
29
1
 
17
 
! Отговори
Каракочев преди 8 години
Лъжливо овчарчеhttps://kievcity.gov.ua/news/26019.html
28
1
 
22
 
! Отговори
ССС преди 8 години
Какво европейско членство бе, ***, Украйна никога и при абсолютно никакви условия няма да стане член на ЕС и това е напълно ясно на всеки, който има и най-малка идея от процесите в ЕС и световната геополитика като цяло...
27
1
 
7
 
! Отговори
до 33 преди 8 години
Спрете да се "друсате" , това ще унищожи вашето здраве което и без това е разбито.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
bratovhetmi givee vav kiev snohi razgovaryhme imi kaza he zhamenata sa skasani
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съдейки по публикуваната снимка на украински депутат, българското знаме на нощна светлина действително прилича на руското. Няма причина да снима едно от знамената на България, закачено на уличен стълб, ако не беше вярна информацията, че киевчани са звънели на полицията, мислейки, че това са руски знамена.
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДУПЕДАВЦИ !
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо депутатът от Връховната рада Дмитрий Линко е снимал и публикувал във фейса българското и украинското знаме? Какво му е направило впечатление, за да ги снима? Май наистина са накъсали знамената мислейки ги за руски.
22
2
 
22
 
! Отговори
Гунчо Гунчев преди 8 години
Нашият външен министър е посетил съюза на далтонистите в Украйна. Там са го информирали, какво да предаде на нашата преса, че да не стават конфликти.
21
4
 
30
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Не е истина, че имаме Министерство на външните работи, понеже нямаме самостоятелна външна политика. Предлагам да се закрие, без това функциите му са поети от американското посолство ;)
20
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Интересно защо се появява тази информация, коментира Митов"Що бе, в тайна ли трябваше да остане?
19
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Митов, лекувай си пъпките недоебки....
18
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много жалко мазно същество.За нищо не става.
17
33
 
7
 
! Отговори
Каламити преди 8 години
Пубикацията е творение на руската машина за лъжи. Нашите тролки я повтарят. Жалко за Днес.бг. Как може да се тиражират лъжи, съдържащи отрова за отношенията между България и Украйна. След няколко години някои ще се срамуват от дрънканиците си. Каквоти след няколко години, само след няколко месеца...
16
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на мене ми се струва, че Митов прикрива поругаването на национален символ, за да не развали имиджа на хохлите.
15
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тия горещини в това правителство всички изперкаха