Миков се закани: Ще следим кабинета за демографската криза

БСП се утвърждава като основна опозиционна сила, радва се соцлидерът
26 юли 2015 17:23, Красимир Ангелов
56
Миков се закани: Ще следим кабинета за демографската криза
БСП ще следи кабинета за демографската криза. Снимка: БТА

Парламентарната група на БСП Лява България ускорява своята дейност по всички показатели. Това утвърждава БСП като основна опозиционна сила и алтернатива на днешното дясно управление, прокарвана от четворната и по-широка в определени ситуации коалиция, обяви лидерът на БСП Михаил Миков след края на провелото се заседание на Националния съвет на левицата.

Още по темата
Той посочи, че на проведеното заседание са били очертани перспективи за есента по политически въпроси, които трябва да бъдат поставени.

Миков подчерта, че като изключително важна е била очертана дискусията по демографската криза и решенията, които трябва да бъдат предложени на правителството, когато се изготвя бюджетът за следващата година. "Това е стратегически въпрос за България, който ние ще отстояваме пред следващите дни и есента. Ще следим много внимателно какво прави правителството по този въпрос", заяви председателят на БСП.

Той обясни, че втората част от заседанието на НС на БСП е била посветена на подготовката на левицата за предстоящите местни избори през тази есен. Миков посочи, че БСП води разговори в рамките на БСП Лява България, но и с други партии, които споделят стандартите за лявото управление и утвърдената платформа на левицата.

"За нас е от основно значение политическата платформа на кандидатите, които участват в изборите. Не става въпрос само за спечелване, а и за капацитет за прокарване на лява политика”, категоричен бе Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минков претежава само Алкохолизъм
28
3
 
8
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
За да е добър политик , човек трябва да притежава най-малко следните качества: алчност, нахалство , безсрамие отмъстителност и жестокост!
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Следваштата през конференция ще я дава от Истрезвителното
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един комунист-анархист-социалист ми беше казал, че ще вкарват китайци накрая, те са свикнали на такива условия да се плодят.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА този да му имам 4ерния дроб ина4е за 4еп за зеле нестава
24
3
 
23
 
! Отговори
Гост преди 8 години
И кой предизвика демографската криза бе господин Миков ? Нали ако нямаше демографска криза и хората не се изнасяха от БГ, нямаше да ви има и вас.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До муспи Левски ще претрепе на място Сидер бей ако бе жив
22
3
 
14
 
! Отговори
АСД преди 8 години
БСП: Ще следим изкъсо правителството за глобалното затопляне
21
1
 
4
 
! Отговори
Loyko преди 8 години
Po tochno e,che BSP i Ataka sa v politicheska izolacija.I dvete partij sa sas zatihvashti funkcij.aaaaaaaaaaanito BSP sa levi ,socialna patija ,nito Ataka sa patrioti.Oshte edin mandat izvan vlasta i vsichko si otiva na miastoto,t.e v istorijata.
20
6
 
2
 
! Отговори
муспи преди 8 години
До 8. - Това което пишеш за Сидеров са го казвали чорбаджиите за Ботев и Левски. Глупавият султан не се е сетил да направи една Българска партия "Свобода" с тези Левски и Ботев и още всеки който е понадигнал глава, за да се провали идеята и цвета на нацията да се изхвърли на ***.
19
9
 
7
 
! Отговори
Сокол преди 8 години
Българите са в демографска криза защото не могат да е т качествено.
18
1
 
18
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Нали от БКП се пръкнаха всичките му Костовци, Бойковци, Първановци, Местановци, Миховци ........!!!!!!!!!!Бесило трябва за тия ***. Наиграха се на комунизъм, усетиха келепира и сега ни таковат таковата яяяя. Бойко Борисов, Георги Първанов, Михов, Радан всички, всички с въжената вратовръвзка
17
1
 
6
 
! Отговори
иван преди 8 години
Това добре , но по добре ако поиска явно да се разсекретят документите около трансатлантическото споразумение, тогава може да се каже ,че е основна опозиция
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще е истинска закана, ако каже че ще изпие всичката водка в България!
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото пъти БСП бяха на власт, толкова пъти се провалиха с гръм и трясък. Още през 1990-та начело с Луканов, само в рамките на 1 година скапаха държавата, разбиха банковата система и положиха основите на бъдещата хиперинфлация, банкови фалити, обезценяване и икономически погром. Оттам дойде и демографската криза, защото на хората им писна - или бягат навън, или умират, или просто не искат да имат поколение.Така че за каква алтернатива ми говори другаря Миков?
14
0
 
7
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 8 години
много сеч бре другари...
13
0
 
9
 
! Отговори
ъ преди 8 години
мълчи не думай оти до сеге дека бехте ????????????-------------------
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма смисъл от следене, никой нищо няма да направи за подобряване на демографския фактор, спрямо етническите българи. И с просто око се вижда, че планът е България да стане държава, с няколко образовани люде да командват и да дебелеят.
11
2
 
31
 
! Отговори
Пенсионер преди 8 години
Демографската криза е основно заслуга на БСП. Хиперинфлацията, безработицата, липсата на правосъдие, смачкването на малкия бизнес - това са ни оставяли всички правителства с участието на БСП. Тази партия извърши геноцид спрямо собствения си народ.
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Главна опозиционна сила били. Милеещи за бъдещите гласоподаватели. Алтернатива и така нататъка били. Драпат за кокала. Леви шушумиги.