Борисов язвителен към РБ: Стойте си на столовете!

Премиерът ядосан за парламентарния провал на референдума
Обновена: 30 юли 2015 14:01 | 30 юли 2015 10:07,
128
Борисов язвителен към РБ: Стойте си на столовете!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов посъветва язвително ръководството и депутатите на Реформаторския блок да идват на работа, да си стоят на столовете и да удрят по едно рамо на законопроектите, внесени от управляващите.

"Колегите от Реформаторския блок да се научат, че публично е хубаво да говорят, че са много големи демократи, но работата им в парламента е да си седят на столовете", отсече той пред журналисти.

Още по темата

На въпрос какво ще се случи, ако Конституционния съд реши, че за промените в основния закон е необходимо Велико Народно събрание или откаже произнасяне поради недопустимост, премиерът отговори: "Как мога аз да коментирам Конституционния съд? Какво да се случи? Въпросът не е към мен. Ако кажа каквото и да е след един час ще кажете, че Борисов се меси в работата на Конституционния съд", допълни той, цитиран от "Фокус".

Във връзка с това дали президентът е бил бламиран, след като депутатите отхвърлиха два от трите въпросa за референдума, премиерът заяви: "Крайно разочарован съм, защото бяхме за трите въпроса. Единствената партия с най-много депутати, с най-много гласове е ГЕРБ. Няма друга партия, която да е гласувала. Ако бяха другите партии целите, нямаше да се случи това, което стана в парламента. По време на здравната реформа Реформаторския блок едва събраха 4-5 депутати, вчера на реформата на Калфин - 10 души", обясни Борисов.

Премиерът посъветва реформаторите когато си планират пътуванията да знаят, че последните седмици се решават най-важните въпроси и трябва да са в залата.

"Омръзна ми всеки ден да ги натискам да стоят в залата, виждате какво се получава вечер. Изведнъж ГЕРБ е виновна за всичко", допълни премиерът.


Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
5
 
! Отговори
ПИНОЧЕТ преди 8 години
БСП или АБВ са оригиналната издънка na БКП/дс,кгбГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгбАтака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб
77
4
 
8
 
! Отговори
Ботев преди 8 години
Бойко хвърля прах в очите. И на децата стана ясно - Бойко е седнал на коленцето на Местан.
76
3
 
10
 
! Отговори
карпузан преди 8 години
Няма по големи *** от деформаторите
75
1
 
8
 
! Отговори
до Странджата преди 8 години
Как си бе човек не съм те виждал от година и половина още ли си на яслата на Герп
74
5
 
5
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Винету може да е всякакъв ,но много добре знае ,че чрез бостана минава всичко което ги устройва . Дребните пудели могат само да джавкат или въртят опашки ,но и те много добре разбират ,че са толкова миниатюрни ,че при едни избори ще гледат с нос залепен на прозореца как други са на софрата и за това просто само си лаят.
73
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тогава да издърпа ушите на Цецка Цачева.Това е нейно задължение.Тя отговаря за присъствието на депутатите в парламентарната зала.От парламент го превърнахте на парлама.
72
4
 
21
 
! Отговори
Градския преди 8 години
Същия този синковец - Борисов , който бягаше от Парламента и се криеше като мишок , за да саботира Народното Събрание .....само преди година време !!!И сега , тоя синковец , прави бележки на едната си патерица /защото е толкова сакат , че не може без патерици , ДАЖЕ И ДПС ПРЕГРЪЩА ВЕЧЕ/!Борисов , Борисов , какво нещастно божо създание си ......но не и човек!
71
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако има по-голям популист от Б.Б. , това е Слави Трифонов. Хайде да идва новия Месия...
70
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Б.Б. какво размахва пръст и ни учи на демокрация. Радан Кънев е в пъти повече демократ от който и да е в редиците на ГЕРБ. Не той се заиграва с Местан и не Радан Кънев поставя под съмнение въпроса КОЙ всъщност управлява България.
69
0
 
7
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Не винаги душата е в рая и другото до края...!
68
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тикво зелена, колкото и да си миеш ръцете с твоите шушумиги в парламента, ние всички знаем кой командва парада и, че те до тоалетната не ходят без да те питат.Готви се за съкрушителна загуба на изборите, защото който се е хванал досега с ДПС не е прокопсал!!
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички си стойте на столовете, ние с ДПС сами ще превърнем държавата в пустиня, след точно 15 год. всичко ще е все по-изоставено, а природата все по-неодушевена :D Само гледайте, нали това можете най-добре, дано поне столовете да са ви удобни :D
66
2
 
18
 
! Отговори
24 преди 8 години
Бойко, а твоите 24 дето ги нямаше, защо не си стояха на столовете? Риторичен въпрос е, не ми отговаряй - защото не искахте да се приемат въпросите, не ви изнася - на всички партии не ви изнася.
65
3
 
14
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
А ти си стой в дупката и не излизай никога от там... Той Сретан Йосич ще те оправи
64
1
 
9
 
! Отговори
Учуден преди 8 години
До Странджата- ПИЙ СИ Редовно хапчетата, човече,може и да ти плащат комкоментарите от небезизвестната партия на "вечно невинните",но бъди обективен все пак, ако уважаваш себе си,поне....
63
1
 
20
 
! Отговори
ни съ знай преди 8 години
Едно от най=долните човешки качества е да се внушава вина на другите, а не на своите!И това в България се прави хепрекъснато!
62
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко лека полека подрязва крилата на мишоците от рИформаторският блок.....търсене на виновните, наказване на невинните и награждаване на случайни лица.Прегръдката с ДПС предстои. После и с БСП и триумвирата за вечни времена е готов.....
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Викити все едно не пишеш про-герб за някой лев.. колко провалил се фолк има в тази държава. щото е лесно, нали, пишеш по форуми и ти дават някой лев. не е като да работиш. ти и професор/политик/историк/психолог етц един и същ пергиш ли сте? това, което правиш е национално предателство всъщност..
60
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех, Бойко, ех Брбойко, а когато не влизахте с месеци м НС, защото не искахте, а се оправдавахте с Ореха!!! И преди и сега вие сте си дружба с хамелиона Орешарски-Дупешарски.
59
1
 
14
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 8 години
До професора: пост- 78Професоре записал си следното:Борисов е държавник на нивото на Стамболов. Най - великия управник в хилядолетната история на България. Такива хора рядко се раждат.Поклон пред делото му!Истински Мъж и държавник на нивото на Орбан, Путин, Ердоган, Лукашенко.Евала ти правим.Само ,че си пропуснал и:Осама Бин Ладен, наркобарона Ернесто Калабрио и бая колумбрийски босове.Тук в България обаче баш майстора е Б.Б .и това се знае от службите на USA, МИ-5,ФСБ и други такива.