Плевнелиев от Twitter: Тайното гласуване – пагубно!

Твърди, че Мая Манолова няма как да приживее катарзис
Обновена: 30 юли 2015 20:32 | 30 юли 2015 20:30,
95
Плевнелиев от Twitter: Тайното гласуване – пагубно!
Снимка: архив, Булфото

Днес за пореден път видяхме пагубното въздействие на тайното гласуване в работата на държавните органи!

Това написа президентът Росен Плевнелиев в социалната мрежа Twitter.

Държавният глава посочва още, че общественият защитник е назначен по "служебен" начин само ден, след като на народа бе отказано правото да определи изборните правила.

"Когато си бил в центъра на политическите спорове и част от най-острия сблъсък на хората срещу задкулисието, няма как да преживееш катарзис", посочва още президентът.

"Надявах, че НС ще избере отчетливо безпартийна личност с безспорен обществен авторитет!", категоричен е Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
1
 
! Отговори
шишо преди 8 години
Когато човек е глупав ,той е завинаги глупав. Български народе никога няма да ти простя,че избра тоя олигрофен за мой президент.
55
0
 
0
 
! Отговори
Пита се преди 8 години
..."Надявах, че НС ще избере отчетливо безпартийна личност с безспорен обществен авторитет!"А има ли такава изобщо?
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя *** за кви избори гаварит ***
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еиии,ама какви смешни имена си избира позитанския ***,защитник на галевата кокошка:Гичка,Муца,Зоро...ПХАХАХАХА
52
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно е пълно с червени ***!Ей хора, ясно че си изкарвате пари, но когато го правите е против бъдещето на децата ви и всякаква перпектива за тях и държавата!
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KALAV KRASIV MAG--MAG NAD MAGETE.
50
7
 
4
 
! Отговори
HELL преди 8 години
Ейй червените ***, рано рано са се събудили да защитават Мая, пардон сестра Галева.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честен ли? Къде?
48
5
 
17
 
! Отговори
Спеца преди 8 години
Поредното оливане на г-н Президента !Не може да разбере горкия , че е президент на Парламентарна Демократична Република , в която тайния вот е ВИСША форма на демокрация ?????ЗАЩО ни сервирате поредния ГАФ г-н Президент?Искате Борисов да коли и беси в тая държава? Може , но надали ще стане !По-скоро ще Ви натирят от тук заедно с цялата Ви орда и счупените патерици!О С Т А В К А !
47
4
 
14
 
! Отговори
бай Ставри преди 8 години
Къде записват и по колко дават?Протестърите не са гражданското общество , те са платени и обслужват Р Б , ЗАЩО 20 - 30 МЪРЗЕЛИ ТРЯБВА ДА НИ СЕ НАТРАПВАТ ПО БТВ И НОВА - НЯМА ЛИ ДРУГИ ПО -ВАЖНИ ПРОБЛЕМИ ДЪРЖАВАТА ?Кога ще видя протести за незабавното вкарване на лицето Цветан Цветанов в затвора?
46
2
 
17
 
! Отговори
Зоро преди 8 години
Ей, това е направо е невероятно, гласуваха си огромен заем - няма проблеми, назначиха същите в БНБ - няма проблеми, орязаха съдебната реформа - всичко е наред, не позволиха да се проведе референдум по важни въпроси - всичко е прекрасно и накрая Мая Манолова им е виновна за всичко. Е, ако не са платени, какви са???
45
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МАЯ БЕШЕ ПРАВА!!!! БЮЛЕТИНИТЕ ОТ КОСТИНБРОД БЯХА НАПЕЧАТАНИ ЗА ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ !!!БЬЛГАРИЯ Е УБЕДЕНА В ТОВАПлевналиев издиша. Явно Бойко му е спрял кислорода.Добре че беше Мая за да видим ИСТИНАТА ЗА ИЗБОРНИТЕ ПОБЕДИ НА ТИКВИТЕ!!!!!
44
3
 
11
 
! Отговори
Муца преди 8 години
Плевнелиев в Туитър: М.Манолова беше служебно назначенаЕ, на теб втори път няма да ти се случи служебно да та изберат. Н'дей рѝва, с чемберите - до изборите.
43
2
 
15
 
! Отговори
Гичка преди 8 години
Призовавам г-н Плевнелиев тази вечер да си подготви тапетите с лозунги и утре лично да посрещне Мая пред НС Обзалагам се, че МаяМа има по-големи топки от Росен
42
1
 
14
 
! Отговори
Млъкни прецеденте преди 8 години
ЗАКОН ЗА ОМБУДСМАНАОбн. ДВ. бр.48 от 23 Май 2003г. В сила от 01.01.2004 г....Чл. 10. (2) Народното събрание избира омбудсман с тайно гласуване. Избран е кандидатът, получил мнозинство повече от половината от гласувалите народни представители....Ееее на туй веке може да замлъкне и ПРЕЦЕДЕНТА *** .... дет ни го назначиха кат и всеко магаре ако беха предложили!!!
41
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най добрият президент на България от 1989 насам......,късмет и за вторият мандат....==================A също така най-умния, най-красивия и най-честния.
40
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най добрият президент на България от 1989 насам......,късмет и за вторият мандат....
39
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРАВ Е ПЛЕВНАЛИЕВ ИСКА ДА ВЪРНЕ ЧЛЕН 1 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА НРБ - ЕДНОПАРТИЙНО УПРАВЛЕНИЕ ИЛИ ПРЕЗИДЕНТСКО НАЛИ ЗА ТОВА НА 10 НОЕМВРИ 89 ОЩЕ ПРЕДИ ДА СВАЛЯТ ЖИВКОВ КОМУНИСТЧЕТО ПЛЕВНАЛИЕВ Е СТАЧКУВАЛ ЗА СВАЛЯНЕ НА РЕЖИМА ЧАСТ ОТ КОЙТО Е БИЛ
38
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плевнята след престъпното си продажно управление ще поеме заедно с Цецокъм централния софийски затвор до края на дните си.
37
4
 
0
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Kvo e tova ombuzmann?