Борисов убеден: Управлението е стабилно!

С Радан имаме приятелски и човешки взаимоотношения
Обновена: 31 юли 2015 20:07 | 31 юли 2015 20:06, Александър Попов
113
Борисов убеден: Управлението е стабилно!

С Радан Кънев имаме приятелски, човешки и колегиални отношения, увери Бойко Борисов по време на откриването на ЛОТ 4 на АМ "Струма".

"Всъщност големият шум, който се вдигна - аз не бях чел какво е написал той. Той е написал в общи линии верни работи, но го е казал по един малко по-интелигентен начин. Аз многократно съм казвал, че партиите трябва да бъдат по-смирени в управлението, защото ние сме различни, направихме много компромиси, за да го има това днес. Дължим го и на Радан Кънев и на Валери Симеонов и на АБВ и разбира се и на колегите от ГЕРБ", заяви премиерът, цитиран от Фокус.

Още по темата

И допълни, че "дали е пенсионна реформа, дали е здравна, дали е съдебна, дали е инфраструктура или екология се дължи на всички, всички имат заслуга".

Борисов призна, че през последните дни е имало напрежение.

"Вярно е, че последните дни имаше повече напрежение, до късно работиха в парламента, изнервени са – едни стоят повече, други по-малко. Аз с нищо не съм ги засегнал, какво съм казал – да стоят на столовете си. Това им е работата да стоят в парламента, така че всеки, който не е в парламента един вид не е на работа, никого не съм засегнал с това", аргументира той свое изказване вчера.

Бойко Борисов смята, че управлението е стабилно и е убеден, че на всички им е ясно, че предсрочни избори сега, пак със служебни правителства, ще дадат отражение и ще спират фондове и строежи на инфраструктура.

"Това щях да съм го пуснал още миналата година да го ползват българите. Толкова много неща се забавиха и толкова много не се решиха. Така че призовавам ги, даже и с колегите от ГЕРБ ще говоря, които са по-шумни да бъдат по-спокойни, призовавам и другите така да правят”, допълни премиерът.

"С министър Москов работихме днес заедно прекрасно - пълна подкрепа. Може да го попитате, не 100, 1000 % има подкрепа от мен и от министрите. Така че не виждам нещо, което да е тревожно. Толкова хора са там, всеки си има мнение, казва си го, на ГЕРБ също им дотежава някой път, защото цялата тежест се носи от ГЕРБ. Чуваме от време наврем да се правят на по-важни някои и всичко е според мен спокойно. Ние не издигнахме кандидат от ГЕРБ, не че сме се договаряли за омбудсман, просто моето разбиране е, че управляващите не трябва да имат омбудсман – трябва да е от опозицията или такъв човек, който да е коректив на управлението. Нито съм им се месил, казах по съвест да си гласуват, така че и болшинството са гласували срещу госпожа Манолова, но това е и ролята на парламента”, подчерта премиерът Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този Умчо на снимката като ви говори да знаете, нищо вярно няма. Стабилна е простотията му. Радан е в Америка за инструкции защото ще сменя доцента. Ето защо му се зъби а на доцента не му се вярва, че вече не в нужен на Америка. И на американците им писна от този глиган който освен да краде нищо не направи за България и злепоставя САЩ. Ето защо е пътник. При него въпроса е, какво ще прави след като го изритат, къде ще се крие щото са чу набрали толкова, че как ще оцелява. Ще поживеем и ще видим.
61
4
 
16
 
! Отговори
Винету преди 8 години
До 72. Кои всички, бе червен домат? Ще познаеш ли колко стотици хиляди пак ще гласуват за ГЕРБ? Па много обичате червеноармейците да говорите от името на целия народ.
60
1
 
19
 
! Отговори
RIP Тодор Живков преди 8 години
Някои казват , че нашата власт се клати !И на коча мъдите се клатят , ама не падат ! Тодор Живков
59
1
 
19
 
! Отговори
никси преди 8 години
Който плаща,той поръчва музиката.Българските медии са добре платени и "нахранени"Преди час една кифла по ВТВ каза,че българите не работят.Г-жо, много лесно се говори от студиото с климатик и заплата с четири нули.Вижте обикновения човек в какви условия работи и какво получава.Гади ми се от такива ***.
58
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Със всеки изминат ден мозъците на управляващете ни от 25 г все повече се смарангьосват! Колкото и министри на образованието и здравеопазването да се смениха,колкото и близки по манталитет професори и доктори да направиха депутати- не можаха да ги излекуват!Не може- и ДНК-тата им дрънкат от наследствена простотия и престъпност!Глави-кофи,акъли-на амеби!Но-Господ си знае работата!По формулата- ГГЗ -Г... Глава Затрива!Ще има достатъчно "материал" за затвора в Белене!
57
1
 
26
 
! Отговори
123 преди 8 години
Мръсен некъдърен банкянски айде ако обичаш да ни лишиш от присъствието си. Нямаме нужда от такъв *** като теб и партията ти ГРОБ. България може и без теб.
56
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НО ВИ МРАЗЯ ! МНОГО ВИ МРАЗЯ ! ЗАШОТО НЕ СТЕ ХОРА А СТЕ САМО ЕДНИ АЛЧНИ АКУЛИ ! ЗА ВЛАСТ И ПАРИ. БЕЗЧОВЕЧНИ УБИЙЦИ НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ! СЪСИПНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ ! ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ ВИ ЛИПСВА И ЗРЪНЦЕ ПАТРИОТИЗЪМ !
55
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Експлоатацията на младите висшисти също стабилна.Бачкаш 10 часа на ден, включително и съботите за 600лв.
54
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как няма да е,то такива управления ни "управляват" от как се помня и за това сме стигнали до никъде.
53
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво...много стабилно управление и магаре да му го..... крачна назад прави,но не мърда
52
2
 
28
 
! Отговори
Колев преди 8 години
Много стабилно управление, Как ли пък не. Тогава защо ли всички ги псуват?
51
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата е срам за България.
50
2
 
28
 
! Отговори
Somebody преди 8 години
"Бойко Борисов обяви, че застава твърдо зад решението на регулатора още преди то да бъде взето." Т.e.: Борисов поема политическата отговорност от това решение! Оказва се обаче, че населението на държавата се дели на I и II категория - Столицата, икономически по-силния юг, туристическото черноморие и... раята от Северна България! Ами хайде тогава Борисов да си поеме отговорността на изборите и да видим какво ще стане, ако "Раята от севера" се окаже срещу Герб! Другият вариант е минималната заплата в Северна България да бъде по-висока от тази в южна... Помисли си Бойко... В северна България също
49
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое управление е стабилно като народа умирааааааа! е вие не го ли виждате
48
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я да видим Цветелина Бориславова какви ги върши!
47
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутренската държава е опасна за народа. Открито е огнище на бруцелоза в Рила и в село Куклен Пловдивска област.Медиите мълчат.
46
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Винаги критикувам Бойко, защото властта трябва да се критикува, за да върви по правия път. Но този път убедено мисля, че управлението е стабилно..."------------------------------------------Виждам, че в съседните статии го хвалиш, а не критикуваш, т.е. платен тролна ГЕРБ. Малко време ви остана мутри, всичките ще ви напъхаме в затвора.
45
22
 
14
 
! Отговори
zaw12929 преди 8 години
Винаги критикувам Бойко, защото властта трябва да се критикува, за да върви по правия път. Но този път убедено мисля, че управлението е стабилно. Даже този резултат за референдума го доказва: ако въпросите не вършат работа- се отхвърлят. Няма друг ход в една колония. Ако ние не подкрепяме управниците си, те няма как да се изправят пред "началниците на света".
44
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радан и Бойко нещо си мешат капите и американците само ги привикват на инструктаж
43
2
 
38
 
! Отговори
Бенковски преди 8 години
Г-н Борисов Вие знаете ли народа кога ще се вдига на всенароден протест за обедняване на нацията?