БСП пусна соцбира на Бузлуджа и обеща: Справедливост!

Левицата събра хиляди под знамената на заветния връх
Обновена: 1 авг 2015 13:44 | 1 авг 2015 13:42,
179
БСП пусна соцбира на Бузлуджа и обеща: Справедливост!
Снимка: bTV

Специално създадено за БСП социалистическо пиво разхлажда хилядите симпатизанти на столетницата на заветния връх Бузлуджа.

Там левицата днес развя знамена, за да отпразнува 124 години от създаването на социалистическото движение.

Още по темата
Хилядите симпатизанти на БСП от цялата страна се събират от рано сутринта на историческия, за да чуят посланията на бившия и настоящия лидер на партията - Михаил Миков и Сергей Станишев, съобщи bTV.

Посланието на БСП тази година е "За хората! Справедливост и солидарност!"

Основната атракция обаче е специално създаденото за БСП социалистическо пиво. То се продава за 1.20 лв. и напливът за него е голям.

Пред множеството Сергей Станишев обяви, че мисията на европейските социалисти е да върнат човешкото начало, така че хората да намират повече алтернативи за себе си, съобщи пък ”Нова телевизия”.

Според него навсякъде в Европа има нужда от по-силни социални партии. Станишев нарече сегашното управление на България „управление на сделката”. И определи БСП като единствената алтернатива.

Освен с бира БСП реши да зарадва хилядите си симпатизанти и с изпълнения на Петя Буюклиева, Христиана Дънкова, Денислав Ноев, Красимира Иванова, Михаил Михайлов, Нора Караиванова, Ивет Багерова, Николай Манолов, духов оркестър "Дико Илиев" и самодейни колективи от цялата страна.

Митингът и честванията ще протекат под знаковите за левицата песни "Една българска роза", "Моя страна, моя България", "Ако си дал" и много други, обещаха от пресцентъра на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само ЦСКА и БСП имат бира!
123
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Садисти, да си морят и без това намаляващите им гласоподаватели!
122
0
 
5
 
! Отговори
Alster преди 8 години
Някой по-надолу питаше. Бирата е Ломско пиво, същата която прави Армейско пиво. Слочаеност? БСП(К) при ЦСКА- в трета глуха. Слочаеност?
121
0
 
12
 
! Отговори
Ани преди 8 години
А може ли Другаря Миков да ни обясни как разбира думата справедливост, че ми се губи нещо . . .
120
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е много соц. баш на цена като от магазина е ... да я бяха пуснали на 26 ст. като едно време, па тогава да я пишат соц :)
119
1
 
6
 
! Отговори
MM преди 8 години
Hahah. BSP e vredna za BG. Trqbva da q nama. hahaha
118
1
 
21
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
А олио,захар,брашно раздадоха ли?
117
1
 
10
 
! Отговори
ставри преди 8 години
От бирата ли или от нещо друго,нещо се губи електората на столетницата.
116
0
 
1
 
! Отговори
кпсс преди 8 години
Ок. Млъквам. А това " кпсс " случайно ми хрумна. Да не мислиш че съм агитатор нещо. :)).
115
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами другарю остани си на плажа и ни остави ни тук да си постриим нашиа. си живот в който комунистите ще са само в музеите и чуебниците
114
2
 
16
 
! Отговори
пълен гнус преди 8 години
Бисипе са наследници на болшевишки терористи взривявали църкви, хранили прасета с Българи и слугували на руският империализъм...Това е все едно в Германия да има партия, която да се гпрдее ,че е НАСЛЕДНИЦА НА НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИТЕ НА ХИТЛЕР....
113
5
 
5
 
! Отговори
кпсс преди 8 години
Ооо! Драги ! Ти мен не ме мисли. Не говоря за отделния индивид а за отделна нация въобще. Преди 26 години съм си извадил главата от пясъка и в момента ти пиша от плажа на световно известен град и не съм от губещите. Не доживявам чрез еврофондове като вас.
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те това най ги дразни другарите че ние го знаем и никога ама никога няма да им го простим . Защото предателствата през годините им са безброй ,и се на изток търсят пътя кама запада ,ама не е там.пътя ,не и нашия
111
0
 
13
 
! Отговори
урок по история преди 8 години
Таз шайка ,без значение как се казвала през годините , винаги е слугувала на чобанина в Кремлин, без значение как му е било името...
110
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм си я изкарал главата от ппясъка и трябва да ти кажа ча стандарта ми е по висок от този на родиталите ми през соца ,не чакам 20 г за москвич и още толко за телефон със шайба. Няма нужда да ставам член на . Б . К . П.за да ходя на екскурзия в чужбина ,нито пък цял живот да строя къща и след като я построя накрая да умра ,нито да ставам доносник и да топя близките си съвсем морално 54705при това , не другарю ти си изкарай главата от пясъка
109
5
 
0
 
! Отговори
кпсс преди 8 години
Ще видим чие магаре е мъжко. Какво да гледаме ! То вече се вижда икономика , демогравски срив , жизнен стандарт , липса на елементарен морал. ...всички стрелки са на долу. Изкарай си главата от пясъка.
108
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това за поругаването на гробове и черкви си е част от вашето болшевишки минало ,нема нужда да си мислите че нормалните и свободни хора ще правят същите уродливи и и греховни деяния като вас . А вие продължавайте да си слагате петолъчки вместо християнски символи по гробовете !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
107
5
 
0
 
! Отговори
кпсс преди 8 години
Внуците ви ( ако ще имате такива ) всеки ден ще пикаят на гробовете ви , че сте им завещали такова демократично наследство.
106
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи другари въобще не сте се променили първо говорите за зона на мира ,а същевременно ни заплашените с руски ракети . Второ пак говорите за това как едва ли не и ние кат тези на запад ще живеем в гета и ще ровим по кофите . *** моляви тоя филм вече го гледахме и режисьора му го помним руски беше ,хайде поне друг сценарии напишете
105
1
 
3
 
! Отговори
кпсс преди 8 години
Ааа. Без паника и въпросителни. Това са още хубавите ви дни.