Когато ГЕРБ и РБ се раздалечат, вмъква се … ДПС

Москов призна, че в мнозинството тонът на разговорите е лош и има проблем
1 авг 2015 10:34,
47
Когато ГЕРБ и РБ се раздалечат, вмъква се … ДПС
Снимка: архив Булфото

Когато ГЕРБ и Реформаторският блок не се разбират, помежду им се вмъква ДПС и то взима решението. Това се разбра от думите на зам.-шефа на ДСБ и здравен министър Петър Москов.

”Когато Реформаторският блок и ГЕРБ нямат обща позиция, ДПС определя кой е победителят”, обяви той пред ”Нова телевизия”.

Още по темата
В края на приключилия вчера политически сезон лидерите на ГЕРБ и Реформаторите си размениха задочни критики. Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов дори намекна, че е възможно РБ да останат с по-малко министри.

ДПС пък се превърна в ключов фактор при вземането на важни решения в парламента – избора на подуправители на БНБ, оттеглянето на първия проект за промени в Конституцията и отпадането на част от въпросите от президентския референдум.

”В парламента надделя партийното, надделя предизборната кампания, която вече започна”, каза още Москов.

Той не скри, че проблем между партньорите има, а тонът на разговорите помежду им е лош.

Москов призна и че, избирателите както на РБ, така и на ГЕРБ са притеснени. Това от своя страна изисквало препотвърждаване на параметрите, при които е сключено коалиционното споразумение, препотвърждаване на основните политически линии, които това правителство ще следва.

”Последните 24 часа дадоха добри сигнали в това отношение”, коментира още здравният министър. 

Москов беше категоричен, че има една-единствена цел пред мнозинството - да се гарантира стабилност, предвидимост и хоризонт по какъв начин се променя държавата. „Ако можем да направим това, има правителство, има мнозинство. Ако не можем, съответно кой на метла, кой на шейна, може да прави каквото намери за добре”, заяви Петър Москов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: ДПСгербПетър МосковРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
БИБИ преди 8 години
Ако не бяха направените компромиси от ДПС досега България да беше фалирала! Независимо колко сме слепи българите трябва да оценим това тяхно отговорно действие.
32
0
 
1
 
! Отговори
ПАПАТА преди 8 години
Движението не се интересува кой от кого се раздалечава, а изпълнява своите обещания, които даде пред българското общество!
31
0
 
1
 
! Отговори
SCIPIO преди 8 години
Защо се разделяте бе джанъм, щом на предизборната кампания бяхте твърдо против Б. Борисов да е премиер, а после послушно го приехте за такъв, сега защо се правите на млади булки!
30
0
 
1
 
! Отговори
SCHWARZ FREIHERR преди 8 години
Ето най-сетне от деформаторския блок да кажат нещо свястно и истинско!
29
0
 
0
 
! Отговори
ФЕС преди 8 години
Още ли не разбрахте, че ДПС са на власт винаги!
28
0
 
1
 
! Отговори
Перо преди 8 години
Москов, и да се вземете с Борисов, пак ще останете откъм страната на булката и той ще ви изневерява, с която си поиска.
27
0
 
15
 
! Отговори
a преди 8 години
Писмо от Америка или Писмо от Чичо Сам ? - Това е въпросът ...
26
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Москов,папкай и слушкай,даже не сте резевната гума!РБ,вече е *** апендикс!
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** от РБ, гагаузките и руските националисти, както и червените комисари не разбраха, че коалицията е между ДПС и ГЕРБ. Къде отидоха 16 милиарда. Даже не смеят да питат.
24
3
 
20
 
! Отговори
някой преди 8 години
РВ са високопарен сбирщакпразнодумци,нарциси и кариеристи вгледани в ,,пъпа,,си и служещи на западни господари.Не разбират и не могат да правят политика. Вече почват да проумяват,че са параван, нямат тежест и може и без тях.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NA DPS DA SE DADE ZIALATA VLAST ILI VSCKI,KOITO GLASUVAT ZA DPS DA BADAT IZGONENI OT BALGARIA.
22
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само много заблуден или поръчков човек може да мисли, че ДПС не е на власт в момента. Та нали и референдума за задължителното гласуване отпадна заради тях само преди дни... За сметка на това обещават стабилност на ББ да си кара мандата... Докато има будали да вярват, ще има и измамници.
21
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Анонимен-24,а любимата ти тиква ,от кои е червено-мафиотската шайка ,най-големия комунист,сред гората от комунисти -гербери.
20
6
 
10
 
! Отговори
Калин преди 8 години
Не може за една въшка /РЪ БЪ/, да се гори цял юрган /коалицията/.......Въшката се удря или с мухобойка, или със сгънат вестник.....ха ха ха ха ха
19
18
 
4
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
До Янчо. Който се е хванал с мафията ДПС все е изгорял. Само ГЕРБ НИКОГА не е бил на власт с ДПС. А изтърканата плоча за коалиция Бостан не искам да ми я натяквате. Няма такава - нито явна, нито скрита.
18
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Раздалечават, сближават - без значение. ДПС е на власт и реално управлява заедно с амбрасада, а банкянския слушка и папка. Това му е позволено.
17
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време като имаше съмнения, че ГЕРБ ще се прегърнат с ДПС, ББ отричаше категорично. Е на ви сега. Имаме си държава, начело на която стоят хора, които са се разбрали за всичко и реално опозиция няма. Радан Кънев се опитва да прави нещо, но е твърде слаб да се пребори с цялата мафия, с форумните *** на толкова много и сериозни други партии... Само той носи някаква надежда, затова каже ли се нещо хубаво за Радан, следват яко минуси под коментара. Избирателите му са интелигентното малцинство
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека не е лош, но е леко неориентиран :)
15
24
 
14
 
! Отговори
Трактор преди 8 години
Колкото и да се напъва Георги Първанов, не може да стигне по крадене най-големия комунистически крадец Жан Виденов, който през 1996-97-*** фалира осем банки и окраде 6 милиарда
14
4
 
9
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Мисля че хотела на др. Гоце му е подарък от др.Буда за добро поведение!