Бареков към БДЦ: Успяхте заради мен!

Лидерът на ББЦ с отворено писмо към бившите си
4 авг 2015 17:08,
42
Бареков към БДЦ: Успяхте заради мен!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ББЦ Николай Бареков призова бившите си съпартийци от БДЦ да разпаднат групата си или да се прекръстят с име, което отговаря на безпринципността им.

Бареков написа отворено писмо до депутатите от БДЦ, в което им напомни, че те са избрани с името на неговата партия и с неговото собствено име.

Още по темата

Повод за призива на някогашния журналист стана напрежението в групата на БДЦ. В последния ден на парламента преди ваканцията петима от депутатите хвърлиха оставки. Те обявиха, че така поставят ултиматум на шефовете си - или да променят името на ПГ и да добавят "Народен съюз", или да одобрят оставките им и така да предизвикат разпада на групата.

"Парламентарната група на БДЦ няма никакво морално и политическо основание да продължи да съществува като такава и да петни парламентаризма със собственото си позорно съществуване", пише Бареков в отвореното си писмо. Според него бившите му съмишленици тотално са подменили волята на избирателите и са се продали на управляващите.

"Независимо от коя партия са избрани, те влязоха с името на моята партия, с моето собствено име и с предизборните ангажименти, които поеха заедно с мен пред очите на нашите избиратели", написа още новият политик. Според него било жалко, че, големите партии не ги броят за живи, а те сами се молят да ги включат в сметките.

Бареков обяви з асвоя голяма грешка това, че е дал втори шанс на хора, които не заслужават. "Превърнах политически аутсайдери в политически лидери, превърнах низвергнати от своите партии хора в народни представители", пише той и уточнява: "Депутатите, които ако не бях аз, днес щяха да гледат сградата на НС единствено от жълтите павета, предадоха НДСВ (Стефан Кенов), Реформаторския блок (Христо Тодоров и Георги Ковачев), ГЕРБ (Светлин Танчев), БСП (Румен Йончев), ринга (Борислав Иглев), БТВ (Росен Петров)".

Николай Бареков отново ги призовава да прекратят жалкото си съществуване като парламентарна група.

"Ако искат да продължат жалкото си битуване, нека си измислят име, което по-точно да описва техните качества и вечна готовност за безпринципен колаборационизъм", призова още лидерът на ББЦ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: БарековББЦБДЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Барекът може да дудук, обаче е напълно прав. Тези ***, които вкара в парламента, трябва да му целуват пръстите на краката че ги направи депутати.
28
0
 
8
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Грешка... Всички успяхте заради парите на Пеевски и Цветан Василев
27
1
 
0
 
! Отговори
пешо преди 8 години
ха, за първи път в живота си бареков не лъже :))) не вярвах, че ще доживеем.
26
0
 
4
 
! Отговори
смехурко:)) преди 8 години
Независимо от коя партия са избрани, те влязоха с името на моята партия, ЖАЛЪК КОМПЛЕКСИРАН СЕЛСКИ .ПАРТИЯТА Е НЕГОВА думи чувани от БКП сменила името си на БСП .Чудно дали обявен извън закона ако си смени името може да влезе в ПАРЛАМЕНТА или да стане и ПРИЗИДЕНТ.......................
25
1
 
21
 
! Отговори
знайко преди 8 години
А Бареков дали помни посещението си в Монтана?!
24
1
 
20
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Все пак да не забравяме, че кампанията на Бареков бе най-скъпата от всички състезатели по онова време! А кой всъщност бе онзи зад това цинично недоразумение Бареков и го финансираше, м?
23
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да го беше написал на английски език. Щеше да стане бестселър.
22
1
 
21
 
! Отговори
Студент преди 8 години
Абе,Бъреков,ти морал имаш ли или май нямаш ?! Вместо да критикуваш хората,които те издигнаха и благодарение на които си ТАМ,оти не се поогледаш малко бе ей, '"БЕЗГРЕШНИЯ" ?!Па направи са малка сметка колко хора те изоставиха досега,а остана едва ли не само ти - НАЙ-ХУБАВИЯ И НАЙ- КАДЪРНИЯ ?!Щом всичките ти доверени хора те изоставиха значи НЕ СИ ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ! Айде стига си замърсявал политическото прострамство - не ставаш! Язък,че толкова хорица ти повярваха !
21
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баречката как се изгаври с избирателите си просто не е истина. Трудно е да се прецени кой е по-долен и жалък Бареков или Сидеров
20
1
 
24
 
! Отговори
да преди 8 години
Този дудук сам предаде избирателите,като си хвана *** и замина за европарламента,а уж България щеше да оправя,и този като сидеров,само на приказки са силни,а нищо за България не са направили
19
21
 
6
 
! Отговори
преоценка преди 8 години
Има хора, родени да бъдат предатели. Бареков направи грешката да им повярва. Млад е, ще се поправи. Но те ще си останат предатели винаги.Тая група да се маха. Има нужда от партия, като тази, дето се опита да направи Бареков, но друга.Може би трябва Бареков и Слави да се съберат.
18
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя отдавна трябваше да е в затвора
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Баракис забрави ли, че влезе заради крадените пари на КТБ! Да не карат сега (приятелски) да ги връща от депутатската евро заплата???? Че то тея пари, с които черпеше в махалите с кебапчет, са инвестиция и трябва да се връщат!!!
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С какви хора тръгна Барека...? Росен Петров... Любен Дилов....Какво чака от подобни личности?
15
1
 
31
 
! Отговори
пенкилер преди 8 години
Ами то кой да отиде при Барека,освен предател и ренегат!?
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АБЕ БАРАКУДО КЪДЕТИ Е БУГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА БЕ БАРАКУДО? ИЗЛЪГА ЕДНА ШЕПА ОВЦЕ С ОПЕРАЦИЯ ЧИСТИ РЪЧИЧКИ НАМЪРДА СЕ НА 17 000 ЕВРО ЗАПЛАТКА ПРИ ЕВРОГЕЙЦИТЕ И СИ *** МАМАТА. ИЛИ ЩЕ КАЖЕШ ЩО ДА НЕ СЕ НАМЪРДАМ ПРИ ЕВРОГЕЙЦИТЕ БЕ? ДА НЕ СЪМ ГЪРБАВ? Е ПРАВ СИ НЕ СИ ГЪРБАВ АМА СИ МНОГО ЛЪЖЛИВ СЕЛЯНИН БЕ. МИСЛИШ ЛИ ЧЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ТЕ ИЗБЕРАТ? ЩО ПА ДА НЕ МЕ ИЗБЕРАТ ЩОМ ИМА ОВЧИЦИ ДА ГИ ЛЪЖЕМ ЩЕ МЕ ИЗБЕРАТ! Е ПРАВ СИ! ДОКАТО ИМА ЖИВИ БАЛАМУРНИЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТЧЕТА.БРАО НА ТЕБ БАРАКУДО!?!?
13
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
още един който заедно със сидера няма да види парламент пове4е
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българите са мазохисти щом дават трибуна на подобни прашници.
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти пък си там, защото тия хора те крепиха, сега като не те крепят и напускат ти защо си там ?О забравих още го строим демократизъма.
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** пак се е разсвирил