Почина първородният син на президента Плевнелиев

Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия
8 авг 2015 14:45, Петя Славова
784
Почина първородният син на президента Плевнелиев
Снимка: Булфото

Почина първородният син на президента Росен Плевнелиев, съобщиха  от прессекретариата на президентството. Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия.

 В изявлението от държавния глава и семейство му пише: "Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете - даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

 В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


784
Още по темата: синРосен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мога да кажа две неща само:Първо - Съболезнования на семейството (без значение какво е) Мир и светлина за душата на детето.Второ - Аз повтарям от край време едно нещо и то за НАС ХОРАТА като цяло, не говоря само за българите, но особено се отнася за нашия народ. САМИ ЩЕ СЕ УНИЩОЖИМ, помнете ми думата и ако искате го приемайте за вярно. В такъв момент просто едно "да почива в мир" е напълно достатъчно..Всички останали аналогии са неуместни.
272
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моите най искрени съболезнования, към майката на Филип.
271
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАН УЖ В ПОСЛЕДНИЯ ЧАС НА ИЗБОРИТЕ С НАГАЖДАНЕ ОТ НЯКОЛКО ПРОЦЕНТА В НЕГОВА ПОЛЗА ПО-ВОЛЯТА НА БУДАЛ!!!ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ Е НЕЛЕГИТИМЕН И ВЪПРЕКИ ТОВА НАЙ-НАГЛО СЕ ПОДИГРА С БОГА КАТО ПОМИЛВА ЕДИН КУП ПРЕСТЪПНИЦИ ОСОБЕНО УБИЙЦИ, ЗАЩОТО ВОЛЯТА НА БОГА Е ТЕ ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ НО ТОЙ ЯВНО БОГА ГО НЯМА ЗА НИЩО!!МНОГО МУ Е МАЛКО ДАЖЕ!!!И ЕДИН ДЕН НЕ СИ ВЗЕ ПОЧИВКА! НЯМА УВАЖЕНИЕ НИКАКВО КЪМ СМЪРТТА НА ДЕТЕТО СИ !НЕЛЕГИТИМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е ЯВЕН ДОКАЗАН ***!!!!
270
14
 
4
 
! Отговори
ZABOBOL преди 8 години
BOG da prosti.G-n Prezident,KURAJ!
269
16
 
44
 
! Отговори
майка преди 8 години
Плачем с вас , семейство Плевнелиеви!!! Бог да ви даде сили в този тежък момент . А детенцето ви да е отишло в по-добро място.
268
23
 
46
 
! Отговори
Динка преди 8 години
Моите най-искрени съболезнования г-н Президент. Споделям мъката на Вашето семейство. Защо Господ е несправедлив към тавики невинни душички?
267
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за детето .Да почива в мир.
266
4
 
59
 
! Отговори
гласопосавател преди 8 години
БОГ да го прости детето.
265
14
 
52
 
! Отговори
тцЪ преди 8 години
Лека му пръст на Филип.А колкото и да ненавиждам нашия мишок, никой родител не заслужава да погребе детето си. Съболезнования на сем. Плевнелиеви.
264
5
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Почивай в мир Филип!!!
263
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Безсилието и некъдърността на *** смърди от всякъде...
262
32
 
20
 
! Отговори
Изскуствен Интелект преди 8 години
Господ е русофил.
261
7
 
4
 
! Отговори
някои преди 8 години
До azБаба ти дали знае мъдрата ти мисъл
260
39
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък съжалявам за майката на това момче. За бащата не мога, колкото и да се напъвам. Знам че ще цензурирате това, но защо трябва да скърбим и да съжаляваме за политиците ни? На тях пука ли им за нашите деца, които имигрираха, за нашите възрастни сънародници, които кретат в мизерия? Не, трупат си парите и се правят на богоизбрани. Така че да, това е трагично събитие, но не го превръщайте в повод за национална трагедия
259
16
 
45
 
! Отговори
ДИМИТЪР преди 8 години
Ненавист, злоба, простотия...бай *** за съжаление от време оно до ден днешен...Да не позволява господ да ни се случва..да изпраща ме децата си....мир и памет на детенце..
258
16
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОХ КОЛКО ЖЕСТОКИ ХОРА ИМА ПОТРЕСОХ СЕ , ПОГНУСИХ СЕ ОТ ГАДНИ КОМЕНТАРИ !БЪЛГАРИНО ....НАКЪДЕ ОТИВАМЕ ЩОМ НЕМОЖЕШ В ТАКЪВ МОМЕНТ ДА СИ СЪПРИЧАСТЕН С БОЛКАТА И МЪКАТА НА ТОВА СЕМЕЙСТВО КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО ДАЛИ Е ПРЕЗИДЕНСКО ИЛИ КОЙТО И ДА Е .Г-Н ПРЕЗИДЕНТ , МОЙТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ С ДУМИ НЕМОЖЕ НИТО С ДЕЙСТВИЯ ДА ВИ УТЕША БОЛКАТА И ЗАГУБАТА Е ОГРОМНА :(НЕКА ПОЧИВА В МИР ИВЕЧНА МУ ПАМЕТ НА СЛЪНЧИЦЕТО ДЕТО В НАЙ-ХУБАВИТЕ ГОДИНЕ СИ ОТИШЛО :( :( :(
257
5
 
105
 
! Отговори
eve1 преди 8 години
Това е трагедия.Искрени съболезнования.Без значение чие дете е, на президент или на клошар да не дава господ на никого да се случва!
256
26
 
68
 
! Отговори
чукча преди 8 години
Бог да прости детето! Господин Президент изказвам моите най-искрени съболезнования! Смъртта на всяко българско дете е трагедия за България! А на ***, които се радват на смъртта на българските деца ще кажа само, че не заслужават да имат за президент Плевнелиев, на тях им трябва човек като Ким Чен Ун! Прав ви път! Сверена Корея ви очаква, не се бавете!
255
82
 
16
 
! Отговори
Tobi преди 8 години
Mnogo me zaradwa tazi nowina!Neka tozi bogata6 strada malko!
254
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моите съболезнования за всички близки. Много жалко. Няма по-лошо от това един родител да надживее детето си. На всички, които плюят само им по елавам да не им се случи. Безгрешни хора няма. Не може да коментираъе мовек, след като не го познавате.