БСП-то в стрес от бежанците, иска свикване на КСНС

Българи участват в трафика, тревожно е, скочиха от Столетницата
30 авг 2015 20:30,
37
БСП-то в стрес от бежанците, иска свикване на КСНС
Снимка: Reuters

БСП  настоява категорично за свикване на Консултативния съвет за национална сигурност към президента заради кризата с бежанците, заяви на пресконференция говорителят на Националния съвет на БСП Атанас Мерджанов.

Още по темата

Той припомни декларациите, с които партията отдавна настоява за спешни мерки за решаване на проблема, включително като с това се заеме лично премиерът Бойко Борисов - особено що се отнася до участието на армията в охраната на границата с Турция и изграждането на защитната преграда.

Тревожен е въпросът с трафика на нелегални имигранти, при това с участието на български граждани. Изнасят се много данни в публичното пространство от разследващи журналисти, потвърди се и от трагичния случай в Австрия тези дни, коментираха Мерджанов.

Случаи като този в Австрия компрометират България като партньор за Шенгенското пространство, отбеляза и лидерът на червените Михаил Миков.

Искаме да сме информирани подробно за ситуацията, но не получаваме отговори. След наше писмо председателят на парламента Цецка Цачева заяви, че тя няма да свика извънредно заседание на Народното събрание и препоръча ние да събираме подписи за това, посочи той.

По-справедливо данъчно облагане и размразяване на доходите на 16 групи граждани чрез няколко закона и закона за бюджета за 2016 г., предприемане от държавата на спешни краткосрочни и средносрочни мерки за справяне с демографската криза, промени в законодателството, свързано със съдебната власт и борбата с корупцията, също са сред приоритетите на БСП за новия политически сезон по думите на Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
4
 
! Отговори
Миладинова преди 8 години
Какво БСП , какви консултации ? Нали президента ни отива в САЩ за да получи инструкции?
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БСП по добре да се при стеснява за резултата от предстоящите избори
23
3
 
2
 
! Отговори
БОНО ШКОДРОВ преди 8 години
спокойно!войната между КРЕМЪЛ И ЕВРОПАОТДАВНА Е ЗАПОЧНАТА......!ХИТЛЕР И СТАЛИН ГИ НЯМА.....!...НО ВЛ.ПУТИН Е ЖИВ !......
22
4
 
4
 
! Отговори
Бооо преди 8 години
Чичо Мишо да събира четата и да хваща гората .Като партизани ще са по ефекривни от това да са депутати.А и някоя нова партизанска песен може да измислят
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"БСП настоява категорично"Аз пък настоявам категорично БСП да издои червените си милионери и останалия й електорат, и незабавно да възстанови паметника на връх Хаджи Димитър в подходящ вид, защото както става ясно, това строително чудо е строено с парите на целия български народ, най-безсрамно ограбен от същата тази партия, наричаща себе си социалисти.
20
0
 
1
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Айде бе ?Прочетете в антимафия как броят на чичо Мишо паричките че , като е пиинал ги бъркал.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само Бсп, всички сме в стрес. Само на управляващите не им пука, те ще духнат.
18
2
 
3
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Комунистите имат план. Като дойде Станишката пак, да развъртят невиждана още борба за мир, интеграция и религиозно самоопределение. Ще натресат Южна България от Обзор до Ихтиман на турция, че тя да се оправя с бежанците. София ще я оставят на арапите, Пиринска Македония на Македония, всъщност на Албания, Северна България със столица Русе отсега се счита за Ню Изсраил, полосата Видин-Враца ще е първата образцова ислямска република на Балканите. Борихме се - победихме!
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ай,изненада а а а.Комуягите искат да се оправи съдебната система,след като обрулиха държавата.Сега ще искат здрава ръка за да им се запази откраднатото.
16
1
 
4
 
! Отговори
Кестен преди 8 години
Квой туй БСП-то ва? На пазаръ ли съ намиръми, ниграмотни ли сми, що ли? Заглавието е като изречение на малолетен с умствено увреждане!
15
1
 
8
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
Проблем ли е вече?Отдавна,отдавна,колко отдавна да искате спешните мерки?"С гласовете на БСП и ДПС депутатите отхвърлиха искането на"Атака"да се задължи правителството да екстрадира всички нелегални имигранти и да изгради защитни прегради по цялата българо-турска граница.От ГЕРБ подкрепиха предложението...."-4.12.2013 КапиталКакви ли ще са тези краткосрочни мерки за справяне с демографската криза?Бабите ли ще раждат?Или "бежанците"ще решават?!!!!1 000 000 БЪЛГАРИ са напуснали страната от 89-та
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, как наглите демагози от Позитано не се стресираха когато изгониха 1,5 млн. българи, а сега са в стрес от дошлите 5000 сирийски бежанци ?
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пример за платена журналистика. Всеки гражданин интересуващ се от социално-икономическото развитие на държавата иска отговори. Всеки един от нас вижда проблема по медиите, а не чрез официални документи, както власт имащите депутати от БСП.
12
0
 
8
 
! Отговори
БСП-то в стрес.ха,ха преди 8 години
....Затова ли издигат Свинара на Пловдив ...ЗА КМЕТ!ЗА ДА ПРИВАТИЗИРА "Стреснатия Пловдив".....по-лесно...ха,ха,хаааааааааааа
11
5
 
20
 
! Отговори
Атни Про преди 8 години
Столетната да мълчи !!! Именно тя е един от главните отговорници за разсипването на България !!!
10
3
 
13
 
! Отговори
ВСИЧКО Е ТЕАТЪР! преди 8 години
Това са левичарски истерии на БКП/бсп ....ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА ДЕСНИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ/расисти/ И ***-КОМУНИСТИ!ТОВА Е "НОВАТА ХРАНИЛКА" ЗА ИДЕИ ---НА пост-комунистическите ибрици на МОСКВА!НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА !!!!
9
3
 
9
 
! Отговори
Да ,бе ха,хааа... преди 8 години
Нашите комунисти , първи си пратиха и въшкарите в ЕС и САЩ и ги направиха емигранти!Това са левичарски игри и политики, за разбиване на ЕС и ЗАПАДНИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ!Защо никой не емигрира в РУСИЯ , Белорус или Казахстан...?Защо чак от Афганистан и Сирия ...идват направо в Германия и Англия??!!НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО НА ТОЗИ СВЯТ!!!!!Всичко ---са добре премислени ходове на една политика...!!!!!
8
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само един пълен невежа и *** може да не се разтревожи от тази катастрофична картина!!!
7
4
 
2
 
! Отговори
български граждани преди 8 години
какво по-точно искат от БСП, да забранят брака с араби след журналистическото разследване, или да се отнема българското гражданство на младоженката, която вече да се счита за арабска гражданка
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
давайте на емигрантите места в парламента и закривайте тази измислена държавица...