ДСБ, БЗНС и НПСД-то в едно, чакат Кунева и Лукарски

Единството на реформаторите няма алтернатива, смята Радан Кънев
Обновена: 1 сеп 2015 13:43 | 30 авг 2015 18:20,
14
ДСБ, БЗНС и НПСД-то  в едно, чакат Кунева и Лукарски
Снимка: архив, Булфото

Ръководствата на ДСБ, БЗНС и НПСД са се разбрали за единна регистрация на местните избори, обяви пред журналисти председателят на ДСБ Радан Кънев.

Общото явяване на Реформаторския блок с единна регистрация на предстоящите местни избори е задължително за доброто развитие на страната, смята той.

"На този етап трите партии стигнахме до това съгласие на политическите ръководства, надяваме се, че е въпрос на дни и за останалите две партии да се присъединят", каза Кънев.

По думите му днешната новина не би трябвало да дава "някакъв специален сигнал".

"При всяко положение волята ни за единна регистрация на целия Реформаторски блок е непроменена, а дори засилена", каза Кънев и посочи, че все още не се е виждал с лидерите на ДБГ и СДС Меглена Кунева и Божидар Лукарски, но очаква до дни да се срещнат и да обсъдят общата регистрация.

Според Кънев по-голямата консолидация между формациите в РБ е задължителна. По думите му единството няма алтернатива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скоро в Белене цялата проционистка фашистка мафия узурпирала властта в България, много скоро. Всички национални предатели, продажници и ционистки марионетки от прехода ще бъдат съдени от народен съд и затворени до живот......
5
1
 
3
 
! Отговори
боби преди 8 години
До АнонименРадан за премиер? Само като му видиш мазната физиономия и ти става ясно що за стока е, по-добре "неграмотника", поне върши работа и има излъчване човека
4
3
 
5
 
! Отговори
Клоновете на ДПС преди 8 години
Сами се досещате, че в НПСД е дъщерната партия на ДПС, няма какво повече да говорим по темата , всичко е ядно, а то е, че РБ е малкото ДПС или клон на ДПС. Всяка банка си има клонове, така е и в политиката. ДПС също има клонове, такива са НПСД, РБ, Атака и партия .
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От трън, та на глог, че е по висок!!! Радан ли е с нещо по добър от тиквата?! Че той за селски бакалин не става, макар че много прилича на такъв - липсва му каскета и молива зад ухото!!!
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радан Кънев е доста читав човек като за политик, но в Бг не останаха хора да гласуват за такъв тип политици. Разходете се да видите какво е населението в България. Или прекалено възрастни, или малограмотни хора, или невладеещи български. Зад Радан Кънев няма медии, каквито има зад всички останали, няма кой да му прави бял пиар, както на останалите, но затова пък е пълно с критикари. Гласовете за Радан Кънев са гласовете на последните нормални в тази държава.
1
1
 
14
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
Златни времена за бандитите и простаците....Какво ли не прави"жаждата"за власт!?....