БСП: Утвърдени са над 85% от кандидат-кметовете ни

Столетницата се регистрира за местния вот в ЦИК
Обновена: 3 сеп 2015 13:06 | 2 сеп 2015 13:30, Анисия Иванова
6
БСП: Утвърдени са над 85% от кандидат-кметовете ни
Архив: Булфото

Надяваме се битката за доверието на българските граждани да бъде почтена, коректна и споровете да бъдат за политика, коментира пред журналисти Атанас Мерджанов, след като БСП се регистрира в ЦИК за местния вот днес с 10 000 подписа.

"Нашата партия има сериозни и силни традиции в местната власт и сме решени да участваме сериозно на тези местни избори", отбеляза Мерджанов. Той посочи, че вече са утвърдени над 85% от кандидатите за кметове на общини на БСП и вероятно този процес ще приключи до края на следващата седмица.

"В момента имаме над 74 кметове на общини, нашите усилия ще бъдат насочени към разширяване на това влияние, каза още той. Във всички случаи ще имаме сериозно участие в местната власт", допълни Мерджанов, цитиран от БТА.

"Ние сме с подчертано сериозно самочувствие, а не както някои си представят изборите като лекоатлетическо състезание със спринтове за регистрация и резултати", коментира още Мерджанов.

Той каза, че за БСП са важни всички населени места, без значение дали стана дума за столицата или за малко селище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
РОСЕНОВ преди 8 години
До Анонимен: ТОВА Е ТОЧНО ТАКА ,ЗАЩОТО В ЦЕНТРАЛАТА НА БСП НЕПРЕКЪСНАТО ИЗМИСЛЯТ ДАЛАВЕРИ ,ОТНОСНО ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ИЗБИРАНЕ НА КАНДИДАТИ ЗА КМЕТОВЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ . ХОРАТА СЕ НАГЛЕДАХА НА ПАНАИРИ В КОЯ ЛИ НЕ ОБЩИНА -В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ЖАЛКО ,НО ФАКТ ! НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ДАЖЕ НА ПАРТИЙНИТЕ СИ ОРГАНИЗАЦИИ ДА ГЛАСУВАТ ТАЙНО И ДА ПОДРЕДЯТ ЛИСТИТЕ ,КАКТО ХОРАТА ЖЕЛАЯТ . СТРАХ ГИ Е ,ЧЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ ПАРИЧКИ ,КАТО КМЕТОВЕ И СЪВЕТНИЦИ . ТОВА Е ИСТИНАТА !
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
izmenici na rodinata ste.../
4
2
 
4
 
! Отговори
Ловеч преди 8 години
Чакам с нетърпение датата 25 октомври,за да гласувам за който и да било друг-главно,преди всичко,единствено и само срещу кандидат-кмета на общината.който е от БСП,изкара три мандата и сега се гласи за четвърти!!!Никога повече БСП и производните й на власт-местна,централна или каквато и да било друга там!!!И ако загуби кандидат-кмета на БСП в нашият град,обещавам,че ще се напия от радост,като за световно,за последно,въпреки,че съм въздържател,толкова много да ги мразя тези мръсни,долни комунисти!
3
2
 
5
 
! Отговори
scenic преди 8 години
Slqpa kokoshka proso synuva!
2
3
 
4
 
! Отговори
kokspa преди 8 години
Едно от най-важните неща които трябва на направим е да ликвидираме БКП като организация.Завинаги!!!Ние гражданите сме силни и длъжни да направим това.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мерджанов, за твое и на БСП съжаление, тези кметове ще си останат само кандидати. Понял ?