Борисов: Тотев е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Пловдив

Борисов отхвърли информациите, че искал да прави нова коалиция
Обновена: 3 сеп 2015 22:23 | 3 сеп 2015 22:14, Елка Василева
40
Борисов: Тотев е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Пловдив
Снимка: БТА

Министър-председателят Бойко Борисов разгледа новата многофункционална спортна зала "Колодрума" в Пловдив дни след като се състоя официалното й откриване. Пред кмета на града Иван Тотев и активисти на ГЕРБ Борисов не скри възхищението си от спортното съоръжение, като го сравни са най-голямата и модерна зала в Туркменистан, където се подготвят за азиатските игри през 2017 г.

" Не е важно дали аз я харесвам, защото в София си имаме зала "Арена Армеец", важното е спортната общественост и пловдивчани да я харесат", коментира премиерът.

Запитан кой е кандидатът за кмет на Пловдив, след като бившият областен лидер на партията и депутат Здравко Димитров също се кандидатира, Борисов отговори: "ГЕРБ стана голяма партия и вече имаме по 3-4 кандидати за всеки пост и все по-трудно ги удържам, защото всеки иска да се изяви. Здравко Димитров ми е приятел, но Иван Тотев е кандидатът за кмет на ГЕРБ - това ми е предложила партийната организация, това е одобрено от Изпълнителната комисия. Надявам се и двамата да имат разум и да водят толерантна кампания".

Борисов отхвърли всички информации, където го цитират, че искал да прави нова коалиция. "Аз казах, че целта на ГЕРБ и Реформаторския блок е да постигнем такива резултати на местните избори, че броят на нашите общински съветници и кметове, заедно, да е достатъчен да отговори на въпроса ,че сме стабилни".

Той съобщи, че на 13 септември в зала "Арена Армеец" ще се състои представянето на кметовете на ГЕРБ за цялата страна.

Винаги сме водили толерантна кампания и сме показвали това, което сме направили и не коментирам действията на другите политически сили - така лидерът на ГЕРБ отговори на въпрос относно атаките на Патриотичния фронт срещу Иван Тотев.

След залата премиерът посети Пеещите фонтани в Цар Симеоновата градина, които заработиха през май след основна реконструкция, влезе и в драматичния театър, където от началото на седмицата започна ремонт на сцената, която изгоря преди две години. В Пловдив се свършихме доста неща заедно с екипа на Иван Тотев и те са видими, коментира Борисов и добави, че "ще има и велоалеи, ще има нова зоологическа градина, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
2
 
! Отговори
Коко преди 8 години
До ПетърБраво на пловдивчани.Никакъв шанс не давайте на болшевка некадърник Гергов.Още разкрасете иначе хубавия си град.София е с вас.
22
1
 
3
 
! Отговори
ФЕС преди 8 години
Явно Борисов няма за цел да имат кмет в Пловдив!
21
1
 
3
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
До ВасилевГОСПОДИМ ВАСИЛЕВ,ИЗГЛЕЖДА ВИЕ НЕ ПРОУМЯВАТЕ КАКВО ПИША ЗАТОВА ЩЕ ГО ПОВТОРЯ: НИКОИ НЕМОЖЕ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА КАКВО И КАК ЩЕ ПРАВИ В БЪЛГАРИЯ АКО ЗА УПРАВЛЯВАЩИ ИМА ДОСТОИНИ И ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ!
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как крадеца - милиардер ще остави Златнато си кокошка от Пловдив? Ако не е Тотев и Юрданка, от къде ще влизат парички в офшорките, и за купуване на амуджи и други подобни. А варненският норкоман, и той и той!!! Ихааа, вся власт Советом.
19
1
 
4
 
! Отговори
1111 преди 8 години
До Петъраве Петре, южна България с център Пловдив винаги е получавала повече от северна, винаг сте били облагодетелствани, винаги
18
4
 
3
 
! Отговори
Петър преди 8 години
- в Пловдив живеят най-интелигентните хора на България и точно за това бяхме дискриминирани от живков и комунистите.Не случайно днес Пловдив е най-бързо развиващия се град на България, а европейците ни избраха за културна столица на страната.Единствено със София не можем да се мерим и то защото е столица и там се изливат 80% от парите на държавата.Но и това ще се промени-в момента в Пловдив и околността се изграждат заводи за електроника с над 10 хиляди работни места.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Петъртова говори много за качеството на мтряла в Пловдив, явно толкова си можете
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПетърНа цената на 16 милиарда дълг, нали?! А кой ще го плаща?
15
6
 
4
 
! Отговори
Петър преди 8 години
Тук всякакви трове си дращите глупости, но аз като кореняк пловдивчанин на 60 години мога да ви го кажа кратко:За последните 4 години, а това е мандатът на Тотев, в Пловдив се направи повече, отколкото за предишните 40.
14
2
 
14
 
! Отговори
кк преди 8 години
Помните ли как преди 4 г. ТОЯ същия, застана пред варненската организация на ГЕРБ и заяви: Не ме интересува вие какво мислете, Кирил Йорданов е кандидата на ГЕРБ...Последствията ги знаете.Сега събитията ще започнат от Пловдив. Дано не съм лош пророк.
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този път мутрата сигурно с колело е отишъл до Пловдив
12
1
 
12
 
! Отговори
Въпроси преди 8 години
Еееее пак ли победа в12без 5? Да каже и къде ще се печатат в повече бюлетини за победата.
11
1
 
11
 
! Отговори
ПЕСЪЧИНКА преди 8 години
САМО *** НЕМОГАТ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г. ОТ ЕДНА ПРЕКРАСНА И ДОБРЕ РАЗВИТА СТРАНА НИ НАПРАВИХА НАИ-БЕДНАТА И КОЛОНИАЛНА СТРАНА.
10
1
 
9
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ДОКАТО ТОЯ И ВСИЧКИ КАТО НЕГО КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г. ПРОДЪЛЖАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ЩЕ БЪДЕМ НАИ-БЕДНАТА И КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА В СВЕТА.ПРЕВЪРНАХА НИ НА ВРАГ НА РУСИЯ,МАНИПОЛИРАТ НИ ЧЕ РУСИЯ НИ ЗАПЛАШВА,НАСТАНЯВАТ ВОИСКИ НА ПРОКЛЕТИТЕ АМЕРИКАНЦИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ,ПРАВЯТ КОМАНДНИ ПУНКТОВЕ. КОИ НИ ЗАПЛАШВА? НИКОИ,САМО СТАВАМЕ МИШЕНА И ВСИЧКО ТОВА СТАВА ВЪЗМОЖНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО СТОЯТ НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ ИЗБИРАИТЕ СИ ГИ ОТНОВО БЪЛГАРИ,ЗАСЛУЖАВАТЕ Г
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И за 6-те апартамента на Цвък няма доказателства, че не са осем! Така си го клеветите човека!
8
13
 
4
 
! Отговори
Методи преди 8 години
До 6 анонимен клепач. Айде сега, ако обичаш, дай доказателства за обвиненията си. Крайно време е да се въведе активна регистрация и в този смотан червен сайт, за да не клепат за щяло и нещяло иди_ти като този шестак.
7
8
 
24
 
! Отговори
Хан Крум преди 8 години
Е убуу де, той да си сочи, а ние ще си избираме! Тотев може да е кандидат, но няма да е следващия кмет на Пловдив!Казах!
6
6
 
37
 
! Отговори
Край преди 8 години
Ликуй народе - тоз ти е началника. Той те обича. Той ще ви направи зоологическа градина и велоалей. При него ще стигнем дъното по производство и развитие като нация.
5
5
 
42
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Гласувайте за Тотев,щом Боко е зад него.Той и...магаре да посочи,ще го...изберат.(платена реклама)
4
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толерантна кампания ли? Ако някой извън Герб не ви е в схемите, веднага и безскрупулно го размазвате!Моля се денят, в който ще се събудим и ще живеем в свят без Герб, да настъпи възможно най-скоро.