Реформаторски вопъл: Дискредитират коалицията!

Видяха политическа кампания срещу кандидатите на обединението
3
Реформаторски вопъл: Дискредитират коалицията!
Снимка: Булфото, архив

Лидерите на партиите от Реформаторския блок се оплакаха, че се правят опити за дискредитиране на коалицията в Пловдив–област.

Още по темата
Причината за това е, че след като преди два дни Пловдивската районна прокуратура се самосезира по повод публикации в медиите за фалшифицирани подписи на лидери на обединението в документи за попълване на състава на Общинската избирателна комисия в община Родопи, сега това се случва и в Куклен, Първомай, Калояново и Раковски.

"Партиите в Реформаторския блок остро възразяваме срещу продължаващите опити за дискредитиране на Коалицията в Пловдив–област. Лидерите на партиите в Реформаторския блок за пореден път потвърждават подписите си под всички пълномощни“,  е отбелязано в съобщение до медиите на реформаторите.

Те припомнят, че по закон, никой не може да оспорва истинността на подпис, освен титулярът.

"Приемаме, че тези произволни действия, на прокуратурата в Пловдивска област, са политическа кампания срещу кандидатите на Реформаторския блок", настояват реформаторите и призовават главния прокурор да провери действията на своите подчинени, които "допускат този произвол".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
13
 
! Отговори
ШАТО преди 8 години
НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВЕ ПОНАСЯМЕ КАК НЕ МОЖА ЕДИН ЧИТАВ ДА ИЗЛЕЗЕ НЕНЧЕВ ИВАНОВ МИТЕВ МОСКОВ ТОВА ЛИ ВИЕ УМСТВЕНИЯ ПОТЕНЦИАЛ ИЗЛЕЗТЕ *** РАЗХОДЕТЕ СЕ БЕЗ ОХРАНА ДА ИЗПИТАТЕ НАРОДНАТА ЛЮБОВ МНОГО ВЕ ОБИЧАМЕ ПРЕЛИВАМЕ ОТ ЛЮБОВ ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ