Ръководството на БСП иска да смени местното в Пазарджик

Националният съвет ще реши кой ще е кандидатът за кмет на общината
4
Ръководството на БСП иска да смени местното в Пазарджик
Лидерът на БСП Михаил Миков. Снимка: Булфото, архив

Изпълнителното бюро на БСП предлага на Националния съвет на партията да прекрати мандата на Общинския съвет на БСП в Пазарджик, потвърди Янаки Стоилов, заместник-председател на НС на БСП и депутат от региона, цитиран от „Фокус“.

Въпреки че отказа да посочи мотивите, най-вероятно повод за гнева на тясното ръководство на партията е  лошото й организационно-политическо състояние на местно ниво в Пазарджик и номинацията за кмет на областния управител от АБВ Трендафил Величков.

Общинската конференция на социалистите така и не можа след поредица от опити да излъчи кандидат за кмет и прехвърли това да решава Националният съвет, като предложи двамата достигнали до балотаж - Стоян Парпулов и Атанас Павлов.

Очаква се на заседанието си в петък Националният съвет на червените да реши кой все пак ще е кандидатът на БСП за кмет на Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
коко преди 8 години
*** крайно време е да разтуряте публичния дом!!!!Толкова сте се омазали че даже верните ви симпатизанти се червят като ви гледат цирка.Разделете се на правоверни комунисти с каскети и куртки и на видни мошеници с пари .
1
0
 
3
 
! Отговори
на комунистите..... преди 8 години
не се умориха да се гаврят с България........