Радан в метрото - новина нямало

По-бързо било с железницата, отколкото със служебна кола
11 сеп 2015 10:07, Александър Попов
43
Радан в метрото - новина нямало
Снимка: Dnes.bg

Снимката на Dnes.bg, която показа, че и депутати се возят в масовия транспорт предизвика много коментари. Публикувахме я, защото не е често срещано явление да видим народен избраник извън кожения салон на служебните лимузини.

Още по темата

Самият Радан не бе разпознат от пътуващите, което само по себе си трябва да притеснява всеки един политик. Е, обвиниха ни в политически пиар, но то угодия няма.

Лидерът на ДСБ пък се похвали, че не вижда новина във факта, че се вози в метрото.

"Тук новина няма - същото е през ден от пет години и половина, през които живея в Дървеница. И хората или са ми свикнали, или правилно преценяват, че това е нещо нормално. Пък и е по-бързо от служебната кола", обясни той на последователите си във Facebook.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: метроРадан Кънев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
bg преди 8 години
А Тиквата кога ще го видим в метрото да ходи на работа? Или него го е страх че ще го настъпят там
25
3
 
3
 
! Отговори
ппп преди 8 години
НАГЛОСТ! Аз непрофесионалиста виждам, че останалите пътници са размазани, от което следва че е снимано професионално! Имам сравнително добър телефон, такива снимки не прави!
24
4
 
5
 
! Отговори
g преди 8 години
Снимката и на мен не ми изглежда телефонна, честно казано. Освен това е прекалено добре кадрирана, за някой който уж тайничко снима. Ама знам ли?!
23
6
 
10
 
! Отговори
YMCA преди 8 години
Много готино е излязъл. Като узаконят еднополовите бракове в БГ, ще му предложа ...
22
1
 
8
 
! Отговори
Прохождащ журналист преди 8 години
Хората не са го забелязали, но са го снимали! Има още много да уча аз в тоя занаят...
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно къде с раница отива Раданчо. В парламента на работа ли? Що ли?
20
18
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
То бива да си правиш реклама, но това е толкова евтино и изтъркано..... Жалко! " Вижте, част от народа съм". На Раданчо мога да му кажа едно след нескопосаният му опит : Рамаданчо, късно е скъпа за китка. Целият народ разбра, че си най-голямата проституткана Тиквата.
19
8
 
8
 
! Отговори
dan преди 8 години
Наближават избори ...
18
8
 
14
 
! Отговори
реформист преди 8 години
Ето затова всички да гласуваме за Кънев и неговата партия!Последователен е във всичко,скромен и честен!Истински политик,заслужаващ нашето доверие!
17
12
 
11
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 8 години
АКО ИСКА И С КАРУЦА ДА ХОДИ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДСБ ИЛИ РЕФОРМАТОРИТЕ - НЕ ХАРЕСВАМ НИКОЙ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ КЪДЕТО ВСЕ НЯКОЙ СТАВА ЗА РАБОТА - ТОВА СА ПРЕДИЗБОРНИ ТЪПОТИИ АКО СА УМНИ ЩЕ ИЗМИСЛЯТ НЕЩО ПО УМНО
16
8
 
11
 
! Отговори
Веселина преди 8 години
До СтефановХубаво погледни снимката, даже ако искаш се опитай да направиш и ти такава. Всички са замъглени, Радан, небрежно изпъква, четейки си любовния роман неподозиращ, че го снимат. Няма лошо - нека се вози, но да не го изкарват геройство.
15
5
 
15
 
! Отговори
RADKA преди 8 години
До кк90% от новите смРатфони правят точно толкова професионални снимки, дори моят който е за има/няма 350лв!!!И ЕВАЛА на Радан, че не му се налага да се вози в бронирания мерцедес!Това хорската злоба край няма - ако е с метрото що не е с мерцедес, ако е с мерцедес що не е с метро!Каквото и да направиш, каквото и да кажем, хората все критикуват!
14
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как пък когато Радан е вметрото то там има и журналист който да го снима? Егати тъпия ПР. Навремето и Дянков ходеше на работа с колело.Ама само колкото да го снимат като Раданчо.
13
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Оу........това е мноооого важна новина,Радан в метрото.На пъра страница трябваше да я сложите,как може,ааа.Абе май някои за *** ни мислят.
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Радан в метрото - новина нямало"--------------------------------------------------------------------Тогава защо отново е в новините?
11
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки, който живее в София и работи в центъра, знае, че с метрото е 1000 пъти по-бързо. Защо да е ПР?
10
11
 
21
 
! Отговори
Стефанов преди 8 години
Някой не допуска ли, че Радан наистина предпочита - макар и понякога - да пътува с метрото?
9
2
 
16
 
! Отговори
Веселина преди 8 години
Голяма новина! Къде ли ще се вози СЛЕД изборите??? Не бил разпознат от пътуващите: значи има 2 варианта: А - някой фотограф професионалист снима на случаен принцип пътниците в метрото и СЛУЧАЙНО е снимал Кънев или Б - сниман е нарочно, от въпросния фотограф професионалист, как се вози с народа. Добре че, фотографа е знаел пътя към метрото, та му го е показал. Голям праз, че се вози в метрото. Значи аз съм мега звезда - возя се всеки ден в трамвая! Автографи раздавам от 16,00 до 17,30!
8
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Елементарна ПР-кампания, адресирана към наивниците.
7
4
 
35
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Ега ти медиите, пет дена се занимават със снимка на човек, пътуващ в метро