Павлова признателна на Борисов: Моят рейтинг е и негов!

Нямаме причина да работим за предсрочни избори, смята строителният министър
133
Павлова признателна на Борисов: Моят рейтинг е и негов!
Снимка: БТА

"Моят рейтинг е и рейтинга на премиера. Защото аз без неговата подкрепа, а и неговата категорична воля затова да се строи, и то много и веднага, аз го приемам като рейтинг за усилията. Аз нямаше да имам този рейтинг ако не беше той, ако не беше ГЕРБ, ако не беше предишното и сегашното правителство", обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова в предаването "Комбина" по Нова телевизия.

По думите на Павлова основната й цел е правителството да завърши успешно мандата, "защото с програмата, която сме си поставили, предизвикателството е достатъчно голямо за мен".

Строителният министър коментира, че в кабинета отношенията са хармонични, но при работата с парламента нещата са далеч по-сложни. "Във форматът на правителството, което не беше договорено лесно, успяхме да намерим баланса. Няма как да е лесно, ако си живеехме идеално нямаше ли да е много подозрително. Няма как да не спорим. Няма как през цялото време да имаме пълно съгласие и разбирателство. Въпреки това, смятам, че го постигаме", допълни Павлова.

По думите й обаче, когато министрите отидат в парламента, не се получава такава хармония. Според Павлова до голяма степен това е така, защото парламентът е място, където се политизира и политиканства. "Когато си в Министерски съвет, ти вече не можеш да политиканстваш. Затваряш я тази страница", категорична бе министърката.

Тя посочи още, че към момента управляващите не водят политика и не работят за предсрочни избори. "Няма причина да искаме такива – и хората, и ние се уморихме от такива. Поредни избори ще дебалансират тотално и без това крехкият финансов подем на държавата", смята Павлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E Tova e 4etka Badanstalt ot komunisti4esksta vnu4ka lileto dado Partisanina s jivkov otvrat 4avdarzi. Posle tati komune a as gerb retinga mi e bB Bravo verna partiika
66
2
 
3
 
! Отговори
мравка преди 8 години
ТАЯ ОВЦА ВЪЗХВАЛЯВА ДИКТАТОРА КОИТО Е ЕДНА ДОЛНА МУТРА.НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС ГЕРБЕРИ.ПРОДАДОХТЕ РОДИНАТА,ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТА СТЕ МИЛИОНЕРИ,А ТЪПАНИТЕ ДЕ ЛИ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС.ТЕЖКО ВИ РОБИ!
65
1
 
2
 
! Отговори
бат сали преди 8 години
То май и другото ти е негово.
64
1
 
4
 
! Отговори
108 преди 8 години
До Анонимен 107Гробарче, прости в България са предимно ГРОБАРИТЕ и техните слуги, какъвто явно си и ти. А ГРОБ го избират изборнитке манипулации, платени с парите на ГРОБ.
63
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 106А защо пропусна след "беден и подтиснат" да добавиш "***"?Защото този същият бугарин който съжалваш ги ИЗБИРА тези които плюеш.Така че ............
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господи, колко простотия цари сред нашите държавници... Приказки, приказки и само приказки, а обикновения българин си остава все така крайно беден и подтиснат.
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И преди и сега все до първия, иначе как ще се издига
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНа решени *** - червени хейтъри, това е нашата действителност....
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая така се е навела че е срамно дори от гледна точка на обикновен човек да не говорим за министър.Но Тиквун ги събира такива около себе си ПОДЧИНЕНИ СЛУГИ с ограничени умсвено възможности които освен да са му "признателни' друго в този живот не могат да свършат.*** илИктУрЪт *** премиер си избира.
58
1
 
22
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Овца.
57
0
 
20
 
! Отговори
123 преди 8 години
Бочко стига крадя, и не питайте кой унищожи Българската авиация,знаете кой 25 години политиците, съкращавахте крадохте а сега турция да ни пази,безсрамници с безсрамницисамо магистрали асвалт паша.и на тая ов..ареитинга, само за рейнинги и победи живеете вие не...ци мръсни....
56
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май освен рейтинга г-жа Павлова е отдала и някои други части .
55
2
 
28
 
! Отговори
непукист преди 8 години
То бива венцехвалене и поклони пред вожда ,но скоро такова сервилничене и то в медиите не се сещам да е имало. Това ми понамирисва на едно друго време което червената внучка явно не е забравила точно по този начин и влечугите стигат до върховете .Какво да се прави това нещо от снимката е със слугински манталитет.
54
1
 
25
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
"Моят рейтинг е и негов!"Точно така, затова ще ВИ ИЗРИНЕМ ЗАЕДНО.Наред с всичките ви СЪМАФИОТИ ОТ ГРОБ.Защото единственото, с което се занимавате, Е ДА ХАРЧИТЕ ЧУЖДИ ПАРИ.Да пълните гушките на приятелчетата си и да си прибирате комисионните.Доста!
53
1
 
17
 
! Отговори
Индианката преди 8 години
обожава Вожда, като всяка *** туземка...или комунистка, еднакъв им е манталитетът.
52
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тюлен+тиква-те ти герб
51
1
 
19
 
! Отговори
duhku4e преди 8 години
ТЯ Полова бая бибитки трябва да е направила на генсека.......
50
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
taa kaka ot Pavlova zema ta stana POLOVA
49
1
 
20
 
! Отговори
Cxl преди 8 години
Da vi nqma bokluci
48
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За това ГЕРБ ще си останат мразени от по голямата част от населението,защото не могат да се преценят колко струват.Само хвалби и даже нямат чене да се изказват.Борисов като почне да ти говори имаш чувство че овчар ти говори насреща.Таз пък като вземе да говори имаш чувство че кречатало трака.А истината е че интелигенцията стои настрана и е потресена от тези наглеци и престъпници