Борисов, Туск и една горяща камина...

Липсват димящи пури и силни питиета, но не липсват коментари
Обновена: 9 окт 2015 15:54 | 9 окт 2015 15:30,
92

Снимка: Facebook

Щастлив съм, че тази вечер във Варна отново посрещнах моя добър приятел Доналд Туск. Проведохме много приятен разговор, а утре ни предстои работна среща.

С тези думи вчера премиерът Борисов показа близките си отношения с председателя на Европейския съвет, с който прекара вечерта в двореца "Евксиноград" край Варна.

Снимките под поста му говорят сами за себе си. Всичко започва с топла прегръдка. Другарите сядат кротко и тежко пред романтиката на горящата камина. Обсъждат нещата от живота. На телевизора зад двамата мъже върви тенис.

Един мъжки разговор, на който липса само по едно марково питие и димяща пура.

"Много е приятно да знаеш, че премиерът ти е добре приеман от европейските представители, не само като държавно лице, а и като човек. Защото преди всичко сме хора!", заваляха коментарите под снимката.

"Охо, наздраве! Само така", пожелават им доброжелатели. Някои даже стигнаха по-далеч с предположения, че Борисов е поканил Туск, за да му стане кум на сватбата с... Луна!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхотен ръст на кражбите и далаверите . и само КТБ ли беше ограбена ?
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иковномически ръст, ама на куково лято . Безработица ,мизерия със всеки изминат ден . Строежи -да не би да са невидими ,като ,,умерената опозиция ,,в Сирия. Вярно ,за някои ръст, заради продадените цигари на ИДИЛ .
19
1
 
5
 
! Отговори
Kakao s mliako преди 8 години
80 miliona evro za remont na darti samaliotcheta ot bg za polsha - da se ponatisnat malko, moje i oste pari da padnat! E to si ima i komisioni :-)
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз съм бот
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кви са тия смешки бе?
16
11
 
5
 
! Отговори
ХМ преди 8 години
Комунягииии, добре ли е? ммм? Строежи, икономически ръст, че чак и накрая Русия ще почне да ни третира като партньор , а не роб!
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Туск - *** и натегач, известен като "човекът на Обама" в ЕС.Туск е ясен, отрива се на Обама, обаче Борисов, който също се отрива на Обама, явно е свалил нивото и сега се отрива на Туск...Много зле.Изглежда Борисов е принуден да лакейничи на прислужника на господаря си.
14
4
 
6
 
! Отговори
без скрупули преди 8 години
Левият към десния: Къде ще ходим след това? В моята стая или в твоята стая?Десния към левия: Нека този път бъде в твоята стая!
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам чувството, че на тези снимки се води един и същ разговор: - Ти уважаваш ли ме? - рече Бойко. - Уважавам те, а ти мен уважаваш ли ме? - отговори с въпрос Туск.Питиетата и пурите са скрити с фотошоп от епика по етикет към министерски съвет.
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аааа след фотографите е имало и пийване, о пури, и квалитетни момиченца. Как си требе! Закривай!!!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Европа и трябват лидери, не *** като тези двамата. Меркел се държеше, но просто много се задържа на власт и започна да прави глупости напоследък. Но кой да ръководи Европа?
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютна срамота! И това ми било държавни мъже? И те правили политика??!! Ужас! Разпищолили се като балканджии, само им липсва мастичката и чалга певица! Ами като на това кръчмарски ниво правят политиката, вече не ме учудва ПЪЛНИЯ БАРДАК в тая еуропка!!!! Шенген ли, задна скорост и пълна газ от това недоразумение! Абе, не виждате ли че света се тресе и тепърва ще стават титанични катаклизми, света се руши, тия си играят на "държавници"!? ***!
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Димящата пура Луна ще свие перките на ББ.:)
8
4
 
22
 
! Отговори
сс преди 8 години
Снимките са си снимки, но на какъв ли език са си говорили на срещата на 4 очи...Защото нашия, освен лош банкянски език, не обелва нито дума...
7
5
 
11
 
! Отговори
UU преди 8 години
Не зная каква е структурата на ЕСъюз, но ми се струва, че този, според ранга му, трябва да се среща и разговаря с Цецка Цачева...Или, казано с дипломатичен език, ББ показва, че тя е НИКОЙ...Връх на демокрацията....
6
2
 
12
 
! Отговори
активен преди 8 години
Кефят ме еднаквите им ризи. Сигурно еврочиновниците и министър председателите получават оклад дрехи.
5
1
 
7
 
! Отговори
Гербераст-толераст преди 8 години
Винаги, когато се изказва глобалист във форум, особено напоследък, думите му са на място като муха в каца мед. Звучи като ремсист на конференция. Смешници, кухари, балъци.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време янко какви целувки с език правеше, на опашка се редяха световните лидери
3
23
 
5
 
! Отговори
gerbist-evroatlantis преди 8 години
Браво на г-н Борисов. Д авидят хората колко сме ценени и какви контакти имаме. Г-н Туск показва, че изпълняваме целите и действаме по евроатлантическия модел. Да се знае, че България е страна гледаща на запад.
2
3
 
31
 
! Отговори
яяяя.... преди 8 години
Дошъл е да подкупва пак за някоя Европейска далавера