Евродепутати: Сидеров се е държал недопустимо!

Джамбазки: Тези хора не могат да се наричат националисти!
Обновена: 12 окт 2015 16:55 | 12 окт 2015 16:54,
34
Евродепутати: Сидеров се е държал недопустимо!
Снимка: bgonair.bg

Поведението на лидера на "Атака" Волен Сидеров не е достойно и е недопустимо. Зад тази теза се обединиха евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки в ефира на Bulgaria ON AIR, коментирайки скандала от уикенда, който се разрази пред клекшоп в центъра на София.

Тогава Сидеров и Десислав Чуколов подадоха сигнал в полицията, в който твърдяха, че в магазина се продават безакцизни стоки и наркотици.

Още по темата

Според евродепутатите не трябва да се отделя много време на инцидента, а трябва да се оставят институциите да си свършат работата.

"Мнението ми е такова, каквото е на голяма част от българите - това не е достойно поведение на обществени места на български представител в парламента", коментира Ковачев.

"Лошото е, че тези случаи се повтарят непрекъснато по един и същи начин. Те направо са под индиго и нищо не се променя", отбеляза и Джамбазки. "На извършителите няма да им дойде ума в главата и ще продължат да правят тези циркаджийски номера, без значение дали ще искат внимание по време на избори, или са пили 5 ракии", допълни още евродепутатът.

Според Джамбазки тези хора не могат да се наричат български националисти и те не са лицето на национализма. Евродепутатът ги оприличи на пияни вандали, които мислят, че са митничари, данъчни и т.н.

Двамата евродепутати коментираха и мигрантската криза.

По думите на Ковачев Европа е притегателен център за мигрантите, защото тя ги привлича с демокрацията, проспиритета и сигурността. "Затова тези вълни от хора идват към Европа, а не към САЩ или Русия", обясни той.

Ангел Джамбазки обаче уточни, че не трябва да се говори за бежанци, защото това е правен статут.

"След като имате огромна мигрантска вълна, която очевидно не идва от държави, които отговарят на международното право и на конвенциите на ООН и на вътрешното и външно българско и европейско законодателство на определението бежанец, значи очевидно не говорим за бежанци", аргументира се Джамбазки.

По думите му политиката на лидерите в ЕС е абсолютно непоследователна, неорганизирана и погрешна от самото начало на тези събития, смята евродепутатът и член на ВМРО.

"Още когато френски и италиански самолети бомбардираха Либия, а те го направиха без мандат на ООН и в някакъв опит да прикрият или изкупят връзките си с бившия лидер Кадафи. Какво следва след това? Разпад на редица държави или така наречената Арабска пролет. Никаква роля на ЕС, проспиване на тежко геополитическо събитие", поясни Джамбазки.

Чуйте целия разговор във видеото на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Джамбазки го избраха ромите.
14
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
джамбазки е мека китка
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен13 Още един разбирач...
12
13
 
2
 
! Отговори
... преди 8 години
Бре тоя джамбазки е едно долно ...! Но ако той пък е долно ... то тоя СИДЕРАСТ е и това, но през задните му чсти са минали и минават и турци и руснаци и *** а преди време и американците го минаха и дет се вика кой не си е платил той не го е уважил! Е на някой може и без пари да дава де от де да знаеш! Така, че сидераста да се нарича националист е се едно да пишем Левски турчин!
11
7
 
10
 
! Отговори
ХРИСТО АНГЕЛОВ преди 8 години
ДО КОГА ТОЗИ ЯМБОЛСКИ *** ЩЕ БЪДЕ БЕЗНАКАЗАН ?ЗАЩО ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ДЕПУТАТ И ДА Е НА СВОБОДА .СЕГА Е МОМЕНТА ДА ВИДИМ ;НЕЗАВИСИМАТА ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА СИСТЕМА ; В ДЕЙСТВИЕ . МНОГО СЪМ ГОРД , ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН , НО СЕ СРАМУВАМ , ЧЕ ИМА ТАКИВА *** И ТО ДЕПУТАТИ . НЕЩАТА СА В РЪЦЕТЕ НА ПАРЛАМЕНТА . ГОСПОДА ДЕПУТАТИ - ДОКАЖЕТЕ , ЧЕ НЕ СТЕ *** И МУ ОТНЕМЕТЕ ИМУНИТЕТА .ОСТАВЕТЕ ТОПКАТА НА СЪДИИТЕ . МОЖЕ ПЪК ДА НАПРАВЯТ НЕЩО
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
evrodepytatite sashto se drogirat .v parlamenta sashto sa narkomani ...ne vsichki no ....
9
12
 
12
 
! Отговори
русев преди 8 години
Какви националисти. Като Доган и ДПС създаде Атака ОТТОРЕ НА ВСИЧКО СА И РУСКИ СЛУГИ И АГЕНТИ! !!! Това е недопустимо!
8
1
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
az imam 4ustvoto 4e i drugi evrodepotati 6te se izkajt po vaprosa,daje sankcii moje da ni nalojat ako ne nakajem Siderov ,ot sutrin do ve4er se razduxvat istoriite mu a za minaloto na premiera samo edna tv kazaxa dve dumi za agent Buda i toi otkaza demek bil 6ef na slujbite i ako e imalo takova ne6to to ve4e e uni6tojeno
7
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Купени евро-дупетати продажници е по-лошо и от подкупни български прокурори и съдии.
6
10
 
10
 
! Отговори
зико преди 8 години
Нали знаете лафа?- заради наш Иван намрази и свети Иван. Та ЕС заради Русия намрази и Сидеров.
5
23
 
11
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Джамбазки е Левски! Велик българин и патриот. И името му българско.
4
12
 
23
 
! Отговори
То6 преди 8 години
Джамбазки мислех те за умно момче, а се оказа ***.
3
13
 
16
 
! Отговори
КВИ НАЦИОНАЛИСТИ ,БЕ преди 8 години
АБСОЛЮТНИ РУСКИ РУБЛАДЖИЙ И ИБРИЦИ!ТИЯ СА "ПРЕДАТЕЛИ НА НАЦИЯТА"----А , НЕ ЗАЩИТНИЦИ!!СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО СА ОБЪРКВАТ "ПОНЯТИЯТА" -----ЗА ДА СЕ ОБЪРКВА НАРОДА......!!!
2
10
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Джанбазина влезе на...крилете на партията на Бареков в Европарламента и го...предаде на момента.Който е предал един път,си остава цял живот...предател.Този е...петно за светлия български национализъм.
1
24
 
23
 
! Отговори
Топчо преди 8 години
Медиите захапаха Сидеров заради изборите. Всичко му е наред.