Депутати стресирани от сваления руски самолети

Смятат обаче, че няма заплаха за сигурността ни
29
Депутати стресирани от сваления руски самолети
Снимка: БТА

За бързо разследване от международни експерти на случая със сваления от Турция руски самолети призоваха депутати.

Още по темата

Те обаче смятат, че няма заплаха за сигурността на България, макар че инцидента няма как да не се отрази на отношенията му Русия и Турция.

"Явно става дума за много сериозен инцидент, който ще засили напрежението между двете страни, което така или иначе съществува заради действията в районите по границите на Сирия и Турция", коментира Ангел Найденов от БСП.

Според него обаче това не трябва да се отрази на действията срещу ИД и тероризма.

Депутатът от АБВ Михо Михов също коментира, че със сигурност експертите на НАТО ще излязат със становище, а пък и Турция, и Русия ще поддържат своята версия.

Той призова преди да се правят каквито и да било изводи да се уточни дали руският самолет е нарушил турското въздушно пространство или не.

"При всички случаи ще има ескалиране на напрежението, но може би мъдростта на руските и турските полиците ще внесе някакъв баланс", обобщи Михов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашите депутати-объркани...надяват са Русия да преглътне.Да ама -не.Руснаците са си насочили ракетите и сега дебнат ***
18
2
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 8 години
До войникаЩе я забравиш я, как няма да я забравиш, щото даже простьо като теб знае, че тук всеки си пише каквото му падне и се прави на голяма работа.
17
2
 
3
 
! Отговори
ха-ха-ха-ха-ха преди 8 години
БСП и АБВ били стресирани :) Демек, целокупната продажна българска путлeрастия :) Ами как няма да са стресирани, като видяха колко струват срещу НАТО-вските самолети, му-ха-ха-ха
16
1
 
3
 
! Отговори
войника преди 8 години
До Мишо1.Никой от моите близки не е в чужбина .2.Смятам,че добрия тон е задължителен за коментарите .3.Служил съм в БГ 17 години и не съм бил в канцелария.4.ТАзи дума " простьо " ще я забравя ,щото иначе трябва да те намеря ........
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що дупедатите не се стресират от заплатите които получават?
14
16
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 8 години
Русия е най--големия враг на ЕВРОПА. Тя по всякакъв начин се стреми да повиши цената на ПЕТРОЛА. Това не отговаря на интересите ни.
13
10
 
3
 
! Отговори
Мишо преди 8 години
До Войника--8;Абе простьо, какво значи независима политика ? Да се върнем при Русия ли? Колко членове от семейството ти живеят на запад?
12
0
 
0
 
! Отговори
adn преди 8 години
До Анонименсред този *** народ са и твоите родители. научи се да пишеш на български и тогава се изказвай.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mnogo prosti hora sa ostanali da jiveqt v BG - prochetete samo komentarite.Ta zatova i polititsite si pravqt kakvoto si iskat.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
da pochva se treperete gadove gotov sam da vouvam za rysia kycheta
9
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРОЧЕТЕТ ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ВАНГА И НОСТРАДАМУС ВМЕСТО ДА ПЛЯМПАТЕ ГЛУПОСТИ. ЕВРОПА УМРЯ. БОГ ДА Я ПРОСТИ. А ВИЕ ЗАЕДНО С НЕЯ. БАБА ВИ ВАНГА ПРЕМЪЛЧА ДОСТА НЕЩА С КОИТО НЕ ИСКАШЕ ДА ВСЯВА ПАНИКА. КАЗВАШЕ ГИ ПО ЗАОБИКОЛЕН НАЧИН И ВСЕ НАТЪРТВАШЕ ЧЕ НЯМА СТРАШНО А ВСЪЩНОСТ СТРАШНОТО ПРЕДСТОИ. БГ ВИНАГИ АМА ВИНАГИ Е БИЛА СЪЮЗНИК С ПОГРЕШНАТА СТРАНА. И ВИНАГИ СЕ Е СГРОМОЛЯСВАЛА. Е ЧЕСТИТО ВИ СГРОМОЛЯСВАНЕ!!
8
3
 
25
 
! Отговори
89fg преди 8 години
КАКТО ВИНАГИ НАШИТЕ ГЛАВАНАЦИ СА ИЗНЕНАДАНИ И НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ И ДРЪНКАТ САМО ОБЩИ ПРИКАЗНИ. А ВЕЛИКИЯТ ВОЖД ВИНЕТУ Е В КИТАЙ НА РАЗХОДКА
7
11
 
38
 
! Отговори
Войника преди 8 години
Няма ,кво да се стряскате ,сядате и до утре решавате ,за две години личния състав на БГ армията се утроява ,за две години армията се превъоръжава с модерно руско оръжие последно поколение ,излизаме от шибаното НАТО още утре ,затваряме държавната граница за всякакви там бежанци .Цялото мъжко население от 15 до 60 години преминава 6 месечен курс по военно обучение .И България трябва да провежда НЕЗАВИСИМА ПОЛИТИКА ,СТИГА СМЕ ЦЕЛУВАЛИ западни *** !
6
0
 
11
 
! Отговори
ГРЕШКИ преди 8 години
Цялата статия е пълна с грешки! Нямате ли пари за КОРЕКТОР? Как може да допускате грешки в заглавие...Срам!
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и вие сте стресирани, като гледам заглавието.
4
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако някой си въобразява, че Турция съдейства на Европа за борбата с тероризма и с ИД, жестоко се лъже. Точно Турция нарочно пуска по няколко стотин бежанци-мигранти всеки ден. Наскоро на приятелския мач между Турция и Гърция, целия стадион освирка марсилезата и крещяха като луди името на техния бог. Европа трябва много сериозно да си помисли за Турция. Путин е ясно, че ще ги наръби в скоро време с някой свален техен самолет.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KOITO IMA PARICKI-BILETA,SAMOLETA I BESH LISKE DA BIAGAME.
2
6
 
20
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
почна се
1
0
 
10
 
! Отговори
Бойко преди 8 години
Да, бе!