Прокуратурата убивала делото "Сидеров"

Няма нищо националистическо в случая НАТФИЗ, отсече Чернев
24 ное 2015 10:30,
28
Прокуратурата убивала делото "Сидеров"
Снимка: архив Булфото

Прокуратурата изпълнява политическа поръчка, с която удобно вдига топката на Атака, настоя бившият евродепутат и член на "Атака" Димитър Стоянов.

Според него прокуратурата умишлено и нарочно внася негодни доказателства, за да може съдът да отхвърли искането й и така националистът и Десислав Чуколов да останат с парична гаранция.

"Нашата прокуратура се е превърнала в политически орган, който няма политически орган върху него", заяви още Стоянов пред bTV.

Според него има пряка връзка между делата Бисеров и Сидеров, защото те се третират по еднакъв начин. "Прокуратурата може да убие едно дело, така че съдът да не може да осъди обвиняем", каза той.

По думите на бившият депутат от "Атака" нарочно е направено така, че Сидеров да бъде изкаран жертва, каквато не е, обявявайки гладни стачки и разхождайки се с белезници.

"Нарочно беше направено искането за ареста една седмица по-късно, за да се разглежда отделно, за да се говори два пъти в обществото", допълни Стоянов.

Според друг бивш депутат от "Атака", Павел Чернев, съществува двоен стандарт и, ако утре някой от националистите попадне в полезрението на органите, ще му бъде доста трудно.

"Има дела, които се покриват, слагат се под тезгяха", допълни Чернев. Според него, арестът е трябвало да се случи в самата нощ. "В нощта на инцидента, ако държавните органи си бяха на мястото, трябваше да се задействат", коментира Чернев и каза, че в това, което Сидеров инсценира пред НАТФИЗ не виждат никаква националистическа кауза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
1
 
! Отговори
владетеля преди 8 години
ДОКОГА ЩЕ БЪДЕ ТАКА????знаете ли,че във всички училища в България се ползва дрога.Такова ли общество изграждаме сега????вместо да учат и да ги възпитаваме добре,учениците и студенти се дрогират.Те вземат със спринцовки вода от локвите,разстварят дрогата и се дрогират.ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА ПЪТЯ НА ДРОГАТА Е МИНАВАЛА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ,НО ДРОГА У НАС НЕ Е ИМАЛО.ТОДОР ЖИВКОВ Е ПАЗИЛ МЛАДЕЖИТЕ И ДЕЦАТА ОТ ТАЗИ НАПАСТ МНОГО ДОБРЕ,А СЕГА КАКВО СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА Е РАБОТА НА БОЙКО БОРИСОВ.
16
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Кузманов 18Пич на теб яко ти хлопа дъската, или прекаляваш с дрогата и алкохола. Вземи прочети книжката на Сидеров за това какво предложиха да се гласува в миналия Парламент и защо нищо от това не бе подкрепено ? До този момент Сидеров с нищо не е излъгал своите избиратели, но той не е бил нито Премиер нито министър за да изпълни поетите от него обещания, а само му се пречило. Всички обещания , които е дал са изпълними, когато управлява АТАКА, но купените от ГЕРБ избиратели не го позволяват
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
22 - Отговорът е лесен, чувство на безнаказаност. Сидера се е взел насериозно и си въобразява, че има власт.А реално няма никакво влияние... на следващите избори ще се спомине окончателно.
14
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 3 - Щом толкова хора са против Джок Полфрийман означава, че той е невинен и осъден несправедливо.
13
3
 
5
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Сидеров и Валери Симеонов нямат работа в Българския парламент, това са психично болни хора, които дават лош пример за обществото.
12
1
 
4
 
! Отговори
Кузманов преди 8 години
До 18Това е удобно оправдание за такива като теб. Но аз ще ти кажа че за да получиш първо трябва да дадеш и Сидеров за да получи мнозинство трябва да свърши нещо и да убеди хоратат че е способен, а заплати от 1000 лв и пенсии от 500 лв всеки може да обещае.
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КузмановВ политиката като нямаш мнозинство неможеш да свършиш нищо,защото другите с мнозинството си гласуват както те искат а ти като имаш 20 депутата си никой.
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато рейтинга на телевизиите в България удари нула хората ще почнат да мислят.
9
10
 
8
 
! Отговори
Кузманов преди 8 години
Питам аз какво реално Сидеров е свършил откакто е депутат? Направил ли е поне едно единствено нещо полезно за избирателите му, освен да разните изпълнения в самоелти и по магистрали, след които избирателите мъ мълчат като ъзове известно време?
8
6
 
5
 
! Отговори
гост преди 8 години
аха така ще е сигурно...нaй-големите психари са се усъвършенствали в това да се правят на жертви, а този перхидроления какъв го играе? съвременен Левски, Ботев иска му се ама е просто руска марионетка, дори това да е политическа поръчка ще го играят неговите аверчета с които той се е сдърпал за нещо и се е правил на велик...
7
12
 
4
 
! Отговори
Калитков преди 8 години
Профила на средния атакист се идентифицира с неудачник. Намира вина за неуспехите си във всички други но не и във себе си. Очкава някой месия да го спаси от блатото и няма никакви скрупули как ще стане това.
6
3
 
9
 
! Отговори
иЯ преди 8 години
Тоя как се налапа докато си клатеше оная работа в европарламента...
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе мисля, че се е сринал. Увеличил се е след Натфиз.
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, рейтингът на Сидеров се срина, така казват рисърчите, а на Плевнелиев се вдига, вдига. Защо ни занимават с този Сидеров, той вече не е никой.
3
9
 
11
 
! Отговори
niki преди 8 години
Престанете да ни занимавате с този предател!
2
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега очаквам от Герб да кажат, че за цялото им некадърно управление е виновен Волен.
1
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом толкова хора са против Волен означава, че той е заплаха за тях.