В НС за сваления самолет: Кой държи кибрита?

Депутатите притеснени, искат разследване на случая
24 ное 2015 14:12,
45
В НС за сваления самолет: Кой държи кибрита?
Снимка: БТА

Трябва да се види кой държи клечката кибрит. Това призова шефът на вътрешната комисия в парламента Атанас Атанасов от РБ в коментар на новината за сваления от Турция руски самолет.

Атанасов призна, че е притеснен от случилото се и сподели и че ситуацията представлява риск за страната ни, защото сме близо до епицентъра. 

"Трябва да се подходи много внимателно, да се направи международно разследване, да се изясни какво точно се е случило, за да се предотврати ескалация на напрежението", каза Атанасов. 

Зам.-шефът на парламента и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов пък попита задочно какъв е мотивът на Турция да създаде подобна ситуация.

Според него Анкара е сред виновниците за ставащото в Близкия Изток, тъй като на нейна територия се събираха, въоръжаваха, обучаваха хора, които воюват със законното правителство на Сирия. 

"Турция преследва целта да създаде буферна зона, която има за цел да се справи и сега като вземем свалянето на руския самолет си задаваме въпросите - всъщност, на чия страна е Турция?", попита още Каракачанов. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Депутатите притеснени, искат разследване на случая" - ама всичките 240 или само петимата където от време на време се вясват в НС
30
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
това е провокация от страна на турция подкрепяна от нато русия удари по петроловозитеконтролирани от фирми близки до сина на ердоган сега ще получат като награда 3 милиардакоито също ще бъдат откраднати от управлявашите500 години стигат не го забравяйте вълкът козината си мени нрава не
29
5
 
1
 
! Отговори
Ayaz преди 8 години
Zashto ste vrajdebno nastroeni sreshtu Turciq.
28
4
 
1
 
! Отговори
Ayaz преди 8 години
Nemoga da razbera zashto shte tolkova vrajdebno nastroeni kum Turciq.
27
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САЩ създадоха ИД, а Турция я поддържа и изкупува на безценица петрол от тях! За това сега искат Русия да не им пречи в отношенията им с ислямистите , от които имат огромен икономически и политически интерес! Всички ранени ислямисти се лекуват в болниците в Турция!
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Или-Кой държи ибрика?
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 25ТОЗИ КОГОТО КОСТОВ Е ВКАРАЛ В ЗАТВОРА ЗА ПАРЛАМА ПРЕД НАРОДА СЛЕД КРАТЪК РАЗГОВОР ТЕТ-А-ТЕТ КОСТОВ НАБЪРЗО И ГО ПУСНАЛ...ЧАТ?
24
0
 
31
 
! Отговори
2013 преди 8 години
Всички знаят за негласната подкрепа на С. Арабия, Турция и Катар за ИДИЛ. Този инцидент обаче може да накара някои политици да заговорят за това открито.
23
5
 
9
 
! Отговори
egati преди 8 години
Я се събудете бре... нищо кой знае какво не е станало ще има малко стискане на зъби показване на мускули и всичко ще е по старому си... Политиката си еполитика бизнеса си е бизнес... НЯКОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ЛИ КАКВО СТАВА С ТУРСКИ ПОТОК ДЕТО БИЛ ПО ДОБЪР ОТ НАШИЯ?!?!
22
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция ке я закъса, много!!! Скоро ще го разберат, явно не им увряха чутурите през 1878г.79863
21
0
 
12
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
До До 25 *** ЗАТОВА ЖЕНА МУ НАПРАВИ МИЛИОНИ ОТ КАСОВИТЕ АПАРАТИ
20
1
 
12
 
! Отговори
bobo преди 8 години
Как ще разследвате по точно
19
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дж Керри, 17 ноември, CNN, "Ние започваме операция по осигуряване безопастността по северната граница със Сирия." Нима мислите че пописването на големите руско-турско проекти, атомни ценрали, газопровод и т.н., ще останат без последствие. Е не им пратиха МсКейн, както при нас, но ще направят всичко отношенията на Турция с Русия да се влошат. Источника на злото е един.
18
4
 
48
 
! Отговори
До 25 www преди 8 години
Забрави да напишеш, че по вреемто на Костов по улиците течаха реки от мед и масло, а от чешмите течеше вино ...
17
46
 
19
 
! Отговори
www преди 8 години
До джобна болонкаПо времето на Костов в България не бяха допуснати бежанци от бивша Югославия, бяха изгонени няколко международни гангстера, а други бяха опандизени. Дон Цеци влезе в затвора... Спря се хиперинфлация, започна ръст в производството, който доведе и до сериозен ръст в доходите и реалната им покупателна способност, тръгнахме уверено към цивилизования свят...
16
6
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държава член на нато свали Руски самолет... леле леле... Ще хвърчи перушина..
15
4
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция купува петрола на ИД... тези стоят на 2 стола
14
17
 
4
 
! Отговори
aesdgtf преди 8 години
Koi go bil strah ot rusiq be Nie sme gotovi za voina srehstu rusiq, gquri
13
4
 
48
 
! Отговори
Бой преди 8 години
Турция сваля Руски самолет над Сирия... Те ни обявиха война!!!
12
6
 
41
 
! Отговори
джобна болонка преди 8 години
Точно когато политическата нула и джобна болонка на Кощофф, Атанас Атанасов, беше шеф на контраразузнаването, не беше заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те бяха поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Атанас Атанасов, чрез бездействието му! А сега Атанас Атанасов леко приджавква от време на време, за да не го забравят окончателно.