Ненчев готов да прати до 1000 военни на границата

Без сухопътна акция в Сирия нямало да се размине
68
Ненчев готов да прати до 1000 военни на границата
Снимка: Булфото, архив

До 1000 военни могат да бъдат изпратени за охраната на границата при евентуална вълна от нелегални мигранти. Това обяви пред Нова телевизия военният министър Николай Ненчев.

Още по темата
Според него натискът по границите ще се засили, ако конфликтът в Сирия не бъде спрян.
 
"Напрежението в Сирия ескалира, което би следвало да доведе до засилване на бежанската вълна, включително и към България, но ние сме готови за всичко, ако е необходимо бихме могли за часове да увеличим многократно военнослужещите по границата, бихме могли да изпратим до 1000 военнослужещи на границата”, заяви Ненчев.
 
"Без сухопътна акция в Сирия няма да се размине. На този етап от нас не е искано да участваме в нещо подобно. Теоретично е възможно страната ни да участва в сухопътна операция в Сирия, но нямаме такъв казус. Ако такъв казус се появи, ще разговаряме тогава”, уточни военният министър.
 
"Следим с особено безпокойство това, което се случва след свалянето на руския самолет, вярваме в здравия разум. Вярваме, че ще се намери мирно и политическо решение. Вярваме, че създалото се напрежение трябва да спадне и да се намери решение, което да удовлетворява и двете страни”, каза още Ненчев.
 
Той съобщи, че през последните дни не е имало нарушаване на българското въздушно пространство от чужди летателни средства.

"Към този момент няма непосредствена заплаха за националната сигурност”, подчерта той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
2
 
! Отговори
Георги Шопов преди 8 години
Ще жертват гладни бедни българи зада могат спокоино да ни Крадат.И жертвите могат да им донесат печалба .Великите пъкловодци на многстрадална България.Разбирасе няма да пратят техни близки.
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като чуя думата "бежанци" вече, лошо ми става!!! Всички разбрахме, че истински страдащите хора са малцинство сред тези тълпи. Те не са си зарязали семействата под бомбите, а са тръгнали заедно да се спасяват. Всичко останало е ЗАПЛАХА за Европа! А Господин Министъра, вместо да се "кани" да праща хора по границата, да вземе а го направи. А за другото му "канене" - да праща наши момчета и мъже да *** за чужда страна, ДА ЗАБРАВИ!
45
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
1000 доброволци но без траур след това в държавата и посрешане на кофчезите отпрезидента
44
1
 
4
 
! Отговори
тъп народ преди 8 години
До Военнослужащ ВЕРВАЙ си , този Ненчев е една ямболска КРАТУНА
43
1
 
2
 
! Отговори
тъп народ преди 8 години
До Анонимен до 54 ще ги води АЗИС и запас от ВАЗЕЛИН
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ненчев готов да прати до 1000 военни на границата"Питане: ТОЙ ЛИ ЩЕ ГИ ПРЕДВОЖДА?
41
1
 
0
 
! Отговори
Muholovka преди 8 години
Vazdushnoto prostranstvo na rbg - ok.:-)Vodnoto prostranstvo na rbg - ok.:-) Kak e zemnoto bg prostranstvo, askerarkadaslar? Pametnicite paziat li dobre zemnoto prostranstvo?
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кога ще довършите великата тиквена стена по границата ни?
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То си е цунами, а не вълна от пришълци
38
1
 
8
 
! Отговори
софия vs.скопие преди 8 години
Докато се "каним" да се пазим,македонците построиха стена на границата сиТук остава разградено
37
1
 
3
 
! Отговори
vlady преди 8 години
За да няма глад и мизерия трябва да се поддържа строго линеен ръст на населението с тенденция към стабилизация на числеността. Раждане преди 18 години е свързано с висок риск от дефекти, дори най-добре е поне на 20. Европа за щастие успява да поддържа нормален намаляващ линеен ръст, крайно време е и изостаналите народи да се ориентират към такъв за да няма глад и мизерия.
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ima li bG 1000 Duschi Voenni do Sega saschto ne gi pratihte kakvo 4akate da vlesat banditite nen4ev da ne se pravi na vsesnaiko
35
1
 
1
 
! Отговори
Джак преди 8 години
От около 200 години, от времето на първите атеистични революции Европа върви по грешен път чийто край е неминуема гибел за народите които отхвърлят и не разбират Божиите пътища. Божиите закони и пътища са дадени за доброто на човека, те са благо за тези които ги спазват и гарантират добруването, продължаването на рода, защитата и спасението на душите на хората и народите които ги спазват. Тези които не ги спазват отслабват, започват да линеят и загиват.
34
1
 
5
 
! Отговори
Джак преди 8 години
Дали Европа ще се откаже от грешните доктрини на либерализма и ще се върне назад към добрите и здрави основи на християнските ценности или просто изповядващите либерализъм ще измрат от само себе си след няколко поколения и ще бъдат заместени от близкоизточни и африкански емигранти живеещи по законите на шериата - резултата ще е един. Либерализма ще е просто един любопитен факт на скъпо струваща самоубийствена грешка на определени народи в учебниците по история на бъдещето.
33
3
 
4
 
! Отговори
Джак преди 8 години
Основата на плодовитостта на примитивните общества е моногамното семейство при което не се толерират изневери и курварство, те са дори забранени под смъртно наказание. Мъжа работи и неговата заплата е достатъчна да издържа цялото си семейство. Жената се омъжва отрано - на 15-16 години, грижи се за домакинството и ражда деца. Така се раждат много деца и нацията се увеличава. Съвременния модел за объркване ролята на мъжа и жената е грешен и обречен на изчезване.
32
2
 
4
 
! Отговори
Джак преди 8 години
Приемането на дори малка част от тези тълпи не е просто риск а сигурна гибел в средносрочен план. Примитивните общества и етноси се размножават с радикални темпове за разлика от съвременните европейски общества които са затормозени и обременени от погрешните доктрини на атеизма и отхвърлянето на християнския морал и семейство което е гарант за плодовитост и голямо потомство. Грешни схващания замаскирани като нещо добро се оказват гибелни за бъдещето на Европа.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя вълната не е спирала, така че ги пращай по-бързо.
30
1
 
12
 
! Отговори
Джак преди 8 години
Това не е бежанска вълна, това са нахлуващи тълпи от ислямисти и африканци от страни в които не се водят войни, приканвани от техните религиозни лидери да се заселят в Европа и да я завладеят отвътре чрез радикално променяне на етническия баланс и измирането на европейските народи. Когато ислямистите и африканците станат повече от европейците в Европа просто ще отхвърлят съвременното държавно управление и ще наложат шериата - ранносредновековна религиозна форма на управление.
29
2
 
2
 
! Отговори
afd преди 8 години
Po vremeto na BKP bulgarskata granica se e pazela po dobre ot Ruskata v moneta. i sa klali turci na meso. a koito zastrelq turchin se nagrajdavashe s 2 sedmici platen otpusk a ne kato sega da mizerstvame
28
11
 
3
 
! Отговори
Военнослужащ преди 8 години
Това е първия военен министър , който се справи с остатъците на БКП-БСП в армията . Успя да ги изгони всичките . Харесвате ли го или не другари последния бастион падна .