Турция гангстер, евролидерите – лицемери, изригна Джамбазки

Анкара направлява мигрантите към Европа, убеден е евродепутатът
30 ное 2015 10:22,
196
Турция гангстер, евролидерите – лицемери, изригна Джамбазки
Снимка: архив Булфото

Евродепутатът Ангел Джамбазки подложи на остри критики решението на Брюксел от снощи да пусне турците да пътуват без визи в ЕС и да даде 3 млрд. eвро на Анкара, за да задържи бежанците на своя територия.

"Турция е участник в конфликта и то на страната на "Ислямска държава", каза той пред Нова тв. Според него умерената опозиция, която воюва в Сирия, е финансирана и организирана от Турция.

Още по темата

"Така че ролята на Турция в момента по отношение на ЕС е роля на гангстер-изнудвач, защото от една страна те са участник в конфликта и причина за огромния емигрантски поток, а от друга страна изнудват ЕС и искат от него пари", каза той.

Евродепутатът призова да се поиска от Турция да спре шантажа, както и да спре бежанците. Той допълни, че вече никой в света не се съмнява, че Турция управлява и направлява мигрантския поток към Европа, преследвайки геополитическите си цели.

Джамбазки се противопостави на идеята парите, които ще се дадат на Турция, да се взимат от страните-членки.

"Неморално и ненормално е да се иска този откуп, за да провежда Турция своите цели", каза той.

Евродепутатката от БСП Илияна Йотова репликира Джамбазки. "Мога да бъда още по-крайна от него, но това е популизъм, който не дава изход", каза тя. Йотова попита реторично дали трябва да обявим война на Турция.

"Безспорно е, че Турция въоражава ИД, че нарушава човешките права и тези на журналистите, но мнозинството от така наречение евролидери са достатъчно уплашени и лицемерни, за да признаят, че това се случва", коментира още Джамбазки.

Според евродепутата от ГЕРБ Емил Радев обаче евролидерите са наясно с това и именно зарад итова Анкара има проблем с глава правосъдие по преговорите с ЕС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое е популизъм,бе Илиянче?Ти щото сега си на европейска хранилка-дума не даваш да се каже среще шефовете ти!Абсолютно прав е Джамбазки.Чест му прави,че казва нещата точно каквито са!А БСП с такива ръководни и отговорни фактори,като теб,не я чака нищо добро.
106
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
YOTOVA E VISOKOKVALIFIZIRAN DIPLOMAT OTKARIERATA.1622
105
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я ми кажете тази Иотова която го репликира колко години вече си вее баирака в Брюксел на наш гръб вместо да си доиде и да поработи например в някоя консервна фабрика че да видим малко фаида и от нея.Всички там само плямпат и здраво се държат за кокала.За какво сме ги пратили там след като само сумтят и не си отварят устата за интересите на България
104
3
 
6
 
! Отговори
изнервен преди 8 години
До 156. Разбира се, че са им яли попарата, що за глупост си написал? Освен българите, още румънци, унгарци, сърби, македонци, гърци. Ислямът е нетолерантна, мракобесна религия и това не се забравя. А твоите неща са ала-бала - Полша и Чехия никога не са били под турско робство. Малко и историята трябва да се познава, нали?
103
2
 
17
 
! Отговори
българин преди 8 години
България казва НЕ на Турция в ЕС!Тя не е европейска не само географски!
102
5
 
15
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Прав е Джамбазки- турските управници са гангстери от 600 години,а преди това са били по професия овчари.
101
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами то целия свят май е тръгна на разходка в Европа ,че едни турци ли.Европа действа според джоба си.Щом види богати клиенти се продава за пари.Европа е световната *** бе дами и господа.
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Мога да бъда още по-крайна от него, но това е популизъм, който не дава изход"БСП и бойко са образци за йезуитско поведение. Срам ме е, че България се управлява и представя в Европа от подобни гъвкави червеи. С хитрост и гъвкавост не се печели уважение, г-да политици. България няма никакъв интерес от социално и културно естество съвременна нереформирана Турция да влезе в ЕС. За финансовата помощ - ОК, така да бъде, останалото е търговия от капалъчарши, примесена с геополитика в наша вреда.
99
10
 
3
 
! Отговори
Ненчо преди 8 години
Някой да прибере това момче в България, че нещо е забравил от къде е тръгнал и хукнал да решава проблемите на гигантски държави.Разбирам работата му е да създаде етническо напрежение, но този път и погледът му не изглежда добре.
98
2
 
12
 
! Отговори
факт преди 8 години
Абсолютно вярно.Прав е.
97
0
 
12
 
! Отговори
изнервен преди 8 години
Прави впечатление, че източноевропейските държави са много по в час какво се случва, защото много от тях са яли попарата на турците. Заблудените и объркани псевдолидери на ЕС или не осъзнават, или ги е страх да признаят какво ни чака. Събудете се, бе! Стига ислям в Европа!
96
6
 
3
 
! Отговори
Българин преди 8 години
А бе мишок я скрий някъде, заради такива като теб ще ни довършат всичките в България точно за 5 минути.
95
10
 
6
 
! Отговори
Някой си преди 8 години
Жал ми е за това момче,първо да се замисли срещу кого и какво говори.Все едно, едно мишле подскача до краката на един слон.
94
18
 
8
 
! Отговори
Турчин преди 8 години
Този "Джамбазки", в превод от Турски "търговец", първо да си смени турското име с българско, че е обида за нас Турците. Такъв *** като него не може да носи тази горда Турска фамилия. Уш е патриот-националист и мрази Турците пъке с Турска фамилия ха,ха,ха!
93
2
 
0
 
! Отговори
Хабиби преди 8 години
Ялла Яллааа
92
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
българия да излезе незабавно от нато и ес докато е жива да се спре издаването набълг паспорти и гражданство
91
13
 
3
 
! Отговори
1 преди 8 години
турция гангстер,евролидерите лицемери,а джуджето джамбаз-мошеник.
90
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поздрявявам ви всичките с хабиби на азис
89
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСамо дето няма да е България, а Румияския вилает на Турция, бурколюбецо.
88
3
 
14
 
! Отговори
Розен преди 8 години
ЕС и Борисов сервираха българската кокошка в тепсия на Турция, без дори да я попитат с какъв сос предпочита да бъде изядена.