Турция ли ще присъедини Европа или Европа Турция?

Да плащаш на Ердоган е антихуманно, това е рекет, смятат от ВМРО
30 ное 2015 13:00, Красимир Ангелов
125
Турция ли ще присъедини Европа или Европа Турция?
Снимка: Булфото

Приемането на Турция в Европейския съюз е недопустимо, а за либерализация на визовия режим с Турция пък е много рано. Това е становището на ВМРО, изпратено до медиите, по повод вчерашните решения по време на срещата ЕС-Турция в Брюксел.

Още по темата

"Влизането на Турция в ЕС е по-опасно и от влизането на бежанци и нелегални мигранти. Мигрантите могат да бъдат спрени, а икономическата и ислямистка експанзия на 80-милионна Турция към ЕС – едва ли. Влязла в ЕС, не Турция ще се присъедини, а по-скоро тя ще присъедини слаба и безволева Европа", смятат войводите.

Според председателя на ВМРО Красимир Каракачанов в последните дни вече стана ясно, че южната ни съседка на практика подкрепя ислямистите и отдавна се опитва да осуети общи действия срещу тях от страна на Запада и Русия. Сега Ердоган и правителството изнудват Европейския съюз с нелегалните мигранти - и то в дни, когато светът отново е смутен от политически убийства в Турция, сочи Каракачанов. Той сравни съседката ни с "язовир с мигранти и Ердоган заплашва да отвори шлюза към ЕС".

За справяне с мигрантския проблем от ВМРО предлагат пет бързи решения от българска страна: довършване на оградата по границата; разполагане на повече армейски части в пограничните райони; фактическо затваряне на границата; всички дошли чужди граждани, които не могат да докажат бежанския си статут, трябва да бъдат незабавно връщани; проповядващите радикален ислям духовници също нямат място в България.

"Тези, които не са български граждани, трябва да бъдат екстрадирани от страната, а тези, които са български граждани, завършили ислямски учебни заведения в страни, изповядващи уахабитски ислям - да не бъдат допускани до извършване на каквато и да било религиозна дейност", настояват войводите.

Според тях кризата с мигрантите в Европа всъщност е криза на европейското лидерство и е крайно време Европа да има своя силна позиция, а не да е заложник на американски, руски и каквито и да било чужди интереси.

"Това означава ясни и непробиваеми външни граници на Европа, а не "горещи точки", сделки, избирателно пропускане на лодки и т.н. Ако Европейският съюз не може да покаже воля, значи от него няма смисъл", смятат хората на Каракачанов в своята позиция, която завършва така: "Сега ВМРО отново предупреждава: идеята да се наливат милиарди в Турция ще сработи, точно колкото сработи идеята с квотите! Да плащаш на Ердоган е ентиевропейско и антихуманно. Това всъщност е рекет! Европа плюе на съвестта си и това скоро ще се обърне срещу нея".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
бореца преди 8 години
Като Ви чета коментарите започвам да се чудя що за хора сме ние!Като че ли Турция не е освободила от руско робство или обратното!Ама то бива русофобия но да кажеш на бялото черно и обратно не знам как да бъде описано!Това решение на ЕС ако мине и ако някоя страна не му наложи вето си е чиста капитулация на тая измислена организация ЕС!Защото със турски паспорти които се издават за 100$ и то от полицията не ми се мисли каква *** ще тръгне ама най-накрая ние трябва да изпием горчивата чаша!
77
6
 
4
 
! Отговори
Байка преди 8 години
Турция е по-силна от всякога а ти си един *** кажи мосю кай ще те послуша докъде може да се чуе твоя глас на Турция се чува по целия свят а твоя в Пирин планина какво можеш да направиш със злобата която носиш в сърцето си кой е успял да сломи Турция през вековете та ти ще го направиш след като си изял една свинска пържола колко силен си станал та ти не можеш да пребориш лакомията си та Турция ли ще пребориш ха ха ха
76
1
 
12
 
! Отговори
121 преди 8 години
Ака Турция се присъедини ще им бъде разрешено безпрепятсвено влизане, просто ще ни наводнят и тук таме ще се чува българска реч.И това ще стане съвсем законно.Господ да ни пази!
75
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
turtsia ne vliza v es a se sporozyava ( turtsia stava ortak na es kato tsyalo ) s neya es ima dva pitya ediniya e da ne se sporazumee s tr i da ostane djudje drugiya e da se sporazumee s tr i da e gigant no vnikakiv sluchay hristianski siyuz nie i bez es mojem ( turan,turkistan) no te bez nas sa igrachka v ratsete na usa
74
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-после смислена, национална приказка! За съжаление е прав във всичко Каракачанов, но няма кой да го чуе. Тежко ни! Пък и къде да избягаме... Сетих се! В Китай! :-)
73
4
 
13
 
! Отговори
Ердоган преди 8 години
Като ни приемете,ще ви пусна кюрдите,които толкова много обичате.Ако не ни приемете,ще ви пусна 3 милиона сирийци,които чакат в готовност.Към тях ще се присъединят още 1-2 милиона от бомбардировките на любимеца ви Путин.Изборът е ваш.
72
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не даде ЕС 3 МИЛИАРДА на България , за да подсигури границите.... нашите граници приличат на ограждения за селскостопански животни. С приемането на Турция в ЕС турците ще имат най-много депутати в Парламента и тогава съдбата *** всеки един гражданин ще зависи от ***, от простите анадолци, които през живота си са чели само Корана. Нищо не сасаздали, нищо не са изобретили. Освен турската баня.
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евроглупаците сключиха сделка с дявола. Тъпотата им мина всякакви невероятни граници.
70
3
 
24
 
! Отговори
факт преди 8 години
С България е свършено ,това си е факт.Тук просто не останаха хора ,а се строят джамии .
69
1
 
13
 
! Отговори
факт Краси преди 8 години
Европа е неспособна да се предпази от ислямския в частност турския натиск .защото няма християнски морал.Я да бяхме 1096- мислите ли ,че ще пуснат някой турчин из Европа.Тогава войни са се водили.На Европа не й е враг исляма според мислителите от някви либертариански школички,врагове са и Америка и Русия.Ами то и на Турция май са им тези страни
68
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашите пишман националисти като Каракачанов и Сидеров са полудели от злоба срещу Турция особено след свалянето на любимия им руски самолет, ако им закачат по един плуг отзад на двамата ще изорат минимум сто декара асфалт за един ден за да си поуталожат малко яда.
67
25
 
17
 
! Отговори
Лили преди 8 години
Завист, злоба, завист, злоба - Що е то???? - Българин.
66
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Каракачанов ! Турция НИКОГА не трябва да влиза в ЕС! ТЯ ПО НИКОЙ ПОКАЗАТЕЛ НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО! Ако се гледа обективно Ердоган е много по опасен като терорист и диктатор от Асад и защо никой от Европа не иска да го признае , а му правят мили очи !РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА С ЕМИГРАНТИТЕ Е САМО ЕДИН -пълно затваряне на границите и ВРЪЩАНЕ НА ТЕЗИ ,КОИТО СА НЕЗАКОННО ДОШЛИ!
65
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен11 преди 8 години
До Анонимен 88И като вдигнат бетонните огради "Една шепа България срещу ....Турция " остави всичко и няма къде да се скриеш, ще видиш тогава как се стреля на месо?!Министър председателя каза тихо всеки да си мери приказките.
64
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех Луно, Луно, земльо македонска!
63
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Решението е просто, вдигат се големи бетонни огради , стреля се на месо и Ердогн го...............
62
8
 
10
 
! Отговори
Ева преди 8 години
Този на снимката не беше ли от Паричния Фронт на България.
61
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Rusnaci kupuvali petrola na IDIL i go prodavali na ASAD i na evreite,daje rusnacite nabirali dobrovolci ot Dagestan za islqmistite
60
0
 
15
 
! Отговори
Време разделно преди 8 години
Днес няма комунисти, демократи, републиканци, монархисти, сини, червени, ***, жълти. Днес няма българи, французи, фламандци, испанци..Днес има само една граница-За терористите и Против терористите.Европейските глави застанаха зад терористите,ислямизацията и унищожението на европейската цивилизация.От другата страна са всички, които са против терористите, ислямизацията и унищожението на европейската цивилизация.Време разделно, което няма да мине много време и ще бъде разбрано от всички.
59
4
 
17
 
! Отговори
AK - 12 преди 8 години
Турция влезе ли в ЕС България трябва да излезе иначе изчезваме като народ това ще е краят ни. Ако нашите политици не ни изкарат трябва да се предприеме ако трябва и въоръжена борба за независимост. По добре бедни но народ с достойнство, отколкото маса от хора мислещи с какво да се натъпчат гъ..те.