От Сараите: Доган бил голям бохем, но стеснителен

Критиките му към Местан - още от миналата Коледа
Обновена: 24 дек 2015 12:25 | 24 дек 2015 09:47, Александър Попов
128
От Сараите: Доган бил голям бохем, но стеснителен
Снимка: Булфото, архив

Още в словото си за миналата Коледа Ахмед Доган е намекнал за първите грешки, които е направил лидерът на ДПС Лютви Местан. Затова не съм изненадан от речта му сега, заяви в ефира на Нова тв дългогодишният приятел на почетния председател на ДПС Димитър Тадаръков.

Още по темата

"Той е един изключителен ум, той е учен и изследовател, политиката му е в кръвта и е голям бохем. Доган мисли с пет-десет години напред. Ако някой някъде е сгрешил в политическата игра, той напуска партията, но това са вътрешни техни отношения. Аз мога да говоря за човека и приятел Ахмед Доган", каза Тадаръков.

Той изтъкна, че Доган е повече българин от всички българи и още със създаването на ДПС е поел курс партията да защитава интересите на България.

Самият Доган отбягвал срещите с турски лидери, защото ДПС е българска партия, твърди още неговият приятел.

Тадаръков разкри няколко подробности за Доган. В кабинета си той имал 27 карти на почвите на България, защото ги изучавал години наред. Освен това разработвал труд за политиката.

"Не се появява сред много хора, защото има такова възпитание. Той е стеснителен. Мисли, че винаги трябва да казва истината, а тя много боли", допълни гостът.

Но пък стеснителността му не му пречела да бъде бохем и да има много жени около себе си.

По повод политическите атаки, че речта на Доган била "пиянска" Тадаръков го защити и каза, че той не е приемал алкохол от шест месеца. Преди това, като всеки човек, пийвал по време на празници.

Речта на Ахмед Доган предизвика трусове в ДПС, които ще намерят своето продължение днес.

В 13:00 часа се свиква извънредно заседание на Централния съвет на ДПС, на което се очаква да бъде обсъждано лидерското място на Лютви Местан. Сбирката ще бъде закрита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Агент Аньо преди 8 години
Българите 500 години ги гърмя турска рязана карабина,ама май им е било малко.Като чета писаниците на анонимните агенти ми става мъчно за тях-колко жалки душички.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агент Сава се скарал с агент Павел
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той изтъкна, че Доган е повече българин от всички българи и още със създаването на ДПС е поел курс партията да защитава интересите на България.Кажете, вие честно ли?
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаха...сега медиите на Пеевски (Доган) ще се опитат да го изкарат национален герой ли? :)Лошото е, че селяците им вярват.
67
2
 
7
 
! Отговори
командос преди 8 години
Това е поредният удар на Путин срещу Турция. доган е жалка пионка
66
4
 
2
 
! Отговори
ас преди 8 години
българите успяха за пореден път да разделят партията дпс. всяко разделение води до по малко гласове на избори и така ще продължи докато не се унищожи напълно ние турците трябва да сме единни .
65
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наивно е някой да си мисли, че ръководството на ДПС се вълнува за България.До сега те само гласуваха за ГЕРБ, сега след това представление с Местан вече официално ще влязат във властта като "българска" партия и ще изместят сините на заден план
64
2
 
19
 
! Отговори
нкокадфгдсу преди 8 години
Няма по-корумпирана, злобна и вредна сбирщина от така нареченото движение за права и свободи - мафиоти, ***, лихвари, далавераджии от всички възрасти, ислямисти, дилъри...вратата е отворена за всеки.Партията на отвратителните.Дори БСП не са толкова крадливи и отблъскващи.
63
1
 
20
 
! Отговори
Петьофи преди 8 години
Тадаръковата *** не е българин
62
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Върховния вожд изпълзя от дупката си и побърза да оправдае присъствието си показвайки на раята кой кара влака,щом като има кой да му се радва значи сме зле ,ама много
61
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BSP=DPS!
60
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Самият Доган отбягвал срещите с турски лидери, защото ДПС е българска партия, твърди още неговият приятел.-----те затова го махнаха
59
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган съхрани мира в държата, във време когато имаше нестабилност навсякъде на Балканите и в същото време, създаде присъствие на ДПС във властта, Увеличи влиянието на ДПС, но същеврменон вкара и българи в нея, за да не го критикуват че е етническа партия, не търпеше да го командват от Турция, каза истини за обръчите от фирми - нещо което всички правеха. Подготви си наследник, беше политик от голям калибър.
58
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е вярно - Доган е повече българин, от половината български политици- А да не говорим, че е най-големият политик на прехода. АКо беше от чисто български произход щеше да заслужава ПАМЕТНИК.
57
6
 
14
 
! Отговори
Shopp™ преди 8 години
"Голям бохем, но стеснителен".... Звучи ми като "дървено желязо". Хем бохем, хем се стеснява, хем около него се въртят жени. И не се казва - употребява ли ги тея жени, какви са - чесни или компаньонки? Руската агентура почна някаква интересна кампания - вадят се от нафталина стари фигури, почват да пробутват идеи за руско-турски военен конфликт и на чия страна трябвало да застанем, ето что за БАЛАГАН разигрьйвается в лагерь полезньйх идиотов?
56
8
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
dogan e na KGB,oshte vednaj pokaza 4e e agent i donosini,tozi tatarin
55
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местан вече спокоино може да премине в редиците на Реф. Блок при своите приятели ислямистите Корман Исмаилов и Касим Дал,там ще се чуства добре с останалите нац.предатели и евроатлантически марионетки марионетки от РБ които имат за цел да разбият България.
54
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От сараите само анти българска политика в действие !Иначе са сладкодумни , и се вият според международния вятър .
53
11
 
15
 
! Отговори
Божо преди 8 години
До ИЗБИРАТЕЛИ в двата случая подкрепяш не РУСИЯ, а милиционерската власт в Кремъл, която гази Русия точно както гази и България, даже по-зле !!! И дпс, и атака са съветски ченгесарски творения !!!
52
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слава на Доган и Волен Сидеров..