Триумвиратът на ДПС: Местан си е повярвал, народът е с нас!

Хора на бившия лидер освиркаха новите шефове на партията
26 дек 2015 13:28,
145
Триумвиратът на ДПС: Местан си е повярвал, народът е с нас!
Снимка: 24 часа

Бившият лидер на ДПС Лютви Местан и доскорошните му съпартийци от движението се появиха поотделно на традиционната молитва на Тюркян чешма в кирковското село Могиляне. Там се проведе възпоменателен митинг за 31-та годишнина от началото на „Възродителния процес”.

Още по темата
”Разцепление не бих казал, но е знак, че някой си е повярвал, иска нещо да покаже и да направи някаква демонстрация. Виждате, че народът е с нас”. Така един от тримата нови лидери на ДПС Рушен Риза, цитиран от ”Нова телевизия” коментира поведението на Местан.

Новоизбраното официално ръководство  на ДПС поднесе цветя на гроба на 17-месечната Тюркян, загинала по време на така нареченият „Възродителен процес”. Ръководството на ДПС не се включи с политически речи. При споменаването на присъствието на тримата нови лидери обаче група от около 20-ина човека ги освирка.

Самият Местан също не говори пред хората. Той отказа да разговаря и с журналисти, но обеща да даде по-късно специално изявление.

Както Dnes.bg писа Лютви Местан дойде със собствена група малко преди официалния час на събитието. В групата на Местан присъстваше и турския посланик в България Сюлейман Гьокче.

Въпреки очаквания външният министър на Турция не пристигна в Могиляне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
1
 
! Отговори
До 110 преди 8 години
За Местан хубаво, а за Доган? Още един орден ли? Басии промитите.
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой народ е с вас, бе?Ако знаете народа как ви мрази, вад и всички продажници като Данчо ментата, Бисеров и останалите, свят ще ви се завие. Но, това е друга тема, а и на вас, знаем, не ви пука.
96
3
 
4
 
! Отговори
лъжат преди 8 години
Хора, не се подвеждайте повече! Стига с лъжите на Доган. Кога ви е помагала Русия? Гледаше си интересите - бяхме 17-та колония.
95
1
 
11
 
! Отговори
До РУШЕН РИЗА преди 8 години
Казвате, че народът е с ВАС! Ами къде са? На репортажа до вас видях само - Казак, Джейхан, Карадайъ и евродепутатите?!? Е и, те ли са вече хора от НАРОДА! Имате право, защото като се закрие ДПС, ще се обикновени граждани на Р. България и ще отглеждате тютюн, както ще работите в строителството!
94
2
 
7
 
! Отговори
Pottin преди 8 години
Новата партия на Местан ще довърши сокола. Бургазлията не можа, турците ще го отнесат!
93
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Един от СеверозападаПрез годините на непрекъснат разтеж на цената на петрола, какво направи Путин ? Нищо ! Ако Русия не се управляваше от гъзолизец от КГБ, защото това е работил Путин там, сега щеше да е като Кувейт ! Вижте снимки на Кувейт Сити през 1993 г , и вижте как изглежда сега. Русия можеше да е най-богатата ,най-свободната и най-добрата във всяко едно отношение страна, ако не бяха КГБ и ченгетата в Москва .
92
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин ще манифестира в Истанбул.
91
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нормално,у нас и турците боледуват от тоя български синдром--трима души чета,единия воивода ,втория баирактар,третия-предател.
90
7
 
24
 
! Отговори
достатъчно преди 8 години
Незабавно сваляне имунитета на агент Павел,отнемане на българското гражданство и съд за национална измяна.Премахване на двойното гражданство.Който се чувства турчин да се откаже от българския паспорт и да замине за Турция.Така няма да има противопоставяне.Мир за всички.Турция да престане да се меси във вътрешните работи на България защото това вече преминава мярката за добросъседство.
89
1
 
2
 
! Отговори
Bair konushma преди 8 години
Koi kakvato si partia obicha, da si ia hrani i izdarja finansovo. Pravim tova ot 1 januari 2016 godina. Italiancite go napraviha. I nie taka ste napravim.:-)
88
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще си земем Кърджалйскони Родопите , те са си Турски. Аредим Берекет Машала Буздуган
87
4
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Tezi trimata palia4ovci sa si pomislili ,4e sa na4alnici ha ha sled gavrata s Mestan vseki sledvasht nazna4en psevdona4alnik sht ee kukla na konci v tova DS pardon DPS /narodat nee prost ne se nadiavite da gi zabludite ,, ne i tozi par .. palia4ovciii /
86
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чакам тъстовете да сядаме на софра, тези престъпници са ми през ***.
85
7
 
13
 
! Отговори
майорски преди 8 години
До Анонимен 100Защото Европа чака Украйна да стане достатъчно бедна за да може да ги изкупи ...това да не тие българия с има нема 6 милиона население ...и територия колкото Донбас
84
7
 
17
 
! Отговори
майорски преди 8 години
Путин е виновен за разцеплениерто в ДПС...Путин и наште комунисти .....останали след 1989....не не ...Обама....Обама е виновен ....И САЩ...с тяхните НАТО-вски простотий ....не не Европейския съюз е виовен ...тези изедници ...заробиха ни не бе ...Турция е виновна ....Турция искат си Разград и Кърджали !!!НИЕ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СМЕ СИ ВИНОВНИ ....НЯКОЙ ОТ ВЪН ЩЕ Е !!!!
83
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мене ми е гот пия си, хапвам всичко, жена ми не е с шалвари и маска на лицето. Християнин съм и проблемите на ДПС изобщо не ме интересуват.
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо Толкова Загрижената Европа не Приеме Украйна сега веднага в Свойте Граници след като случилото се като Недопустимо от страна на Крим се наказва с санкций против РусияЗащо не я приемат и да продължават с Санкцийте си против РусияЗАЩОТО ТОВА НЕ Е В ИНТЕРЕС НА ЕВРОПА СЕГА Какво толкова има да се интегрират Украйнските Граждани в Европакакво значение има Да ни бавят толкова дълго за Шенгена Като толкова се Застъпва Европа за Американските интереси да включи в състава си и ТурцияСащ чака
81
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сипете си по едно и гледайте мъпетите по телевизията. Защо си хабите нервите на Коледа с тези ***.
80
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко има мач с тигрите утре,не го занимавайте с глупости за националната сигурност и тем подобни.
79
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия като ги гледам ми е жал, изкривени физиономии, бездушни..., а аз си хапвам свинско с червено винце. Наздраве и весела Коледа!