Борисов и Кери потвърдили мерките за енергетиката ни

Двамата разговаряха в Лондон преди утрешната конференция за Сирия
Обновена: 3 фев 2016 23:08 | 3 фев 2016 23:04, Веселина Йорданова
87
Борисов и Кери потвърдили мерките за енергетиката ни
Снимка: Facebook

На приема за ръководителите на делегации, който се дава от държавния секретар по политиката за развитие на Великобритания Джъстин Грийнинг, и в присъствието на принца на Уелс, разговарях с държавния секретар на САЩ Джон Кери, пише премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook.

Препотвърдихме поетите ангажименти, които бяха обсъдени при последното посещение на Кери в България преди една година. В това число мерките за подкрепа на енергийната независимост на България, укрепване на инвестиционния климат и предприетите реформи в съдебната система, посочва още той.

Министър-председателят е в Лондон, където ще участва в организираната от Обединеното кралство, Германия, Кувейт, Норвегия и ООН конференция "Подкрепа за Сирия и региона".

По думите на Борисов държавният секретар Кери отново е изразил подкрепата си и е заявил, че България е надежден и предвидим партньор. След като към разговора се е присъединил и генералният секретар на ООН Бан Ки-мун, двамата с Кери са споделили положителните си впечатления от поведението на България в този сложен за Европа геополитически момент.

 "Аз ги запознах с усилията, които страната ни полага за охрана на външната границата на ЕС. Премиерът на Великобритания Дейвид Камерън разказа личните си впечатления от посещението си в България и охраняването на границата с Турция", допълва Борисов.


87
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дарителска Конференция тоест събират пари за Сирия , както няма точен превод и се осирате като кокошки
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пак намирисва на Шеврон...
38
1
 
2
 
! Отговори
Джон преди 9 месеца
джон бе човек...наставник на ...знаете на кои
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Джим Кери е научил български?
36
0
 
6
 
! Отговори
ШМЕНТИ-КАПЕЛИ преди 9 месеца
Борисов нито английски нито немски нито френски , пълен ***
35
0
 
3
 
! Отговори
Граматиков преди 9 месеца
Туй е фейк - много грамотно е написано!
34
1
 
18
 
! Отговори
анонимко преди 9 месеца
"България е надежден и предвидим партньор" - този,който винаги прави,каквото кажем.
33
0
 
9
 
! Отговори
Бранник преди 9 месеца
Не става ясно, Боко взел ли е разрешение да прави хъбчето. и от къде газ за хъбчето.
32
1
 
15
 
! Отговори
Комиците преди 9 месеца
Какъв е тоя скеч ,Бай Ганьо Борисов и Джим Кери обсъждат нашата енергетика хахахаааа
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Еми Хилари сега е заета щото е в кампания и неможе да дойде, та е изпратила своя заместник да уреди по-голяма печалба от американските ТЕЦове.
30
2
 
19
 
! Отговори
Някой преди 9 месеца
Какво му е работа на тоя Кери дето живее на другия край на света да се занимава с нашата енергетика, която благодарение на такива като него е в това състояние? И после... Имали сме били правителство! Дрън дрън... И "президента" и "премиера" ни цакат в интерес на тия ненаситни XXL- и. За нас никой не му пука!
29
2
 
33
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 9 месеца
Борисов е една най-обикновена американска подлога , двулична и коварна! За едно потупване по рамото е готов да продаде България! Американските ел компании се поддържат за сметка на бедния ни народ!!!! За затвора си Борисов , и ти и цялата ти шайка Герб! Оставка !!!!!
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Запозна ли Кери с цената на американските Марици ? Той какво каза ? Другото е ясно,показал си как се търкаля мечката !
27
1
 
8
 
! Отговори
Радост голяма преди 9 месеца
Ура! Пак потупаха ни по рамото.
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ИТАЛИАНСКА ЖУРНАЛИСТКА Е МАЛТРЕТИРАНА ОТ ПОЛИЦИЯТА, ЗАЩОТО ПОПИТАЛА КЕРИ, ЗАЩО СА СЪЗДАЛИ ИДИЛ/ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА/.ИНФОРМАЦИЯТА Е ЗА НАПИКАВАЩИТЕ СЕ В ГАЩИТЕ. ТОВА ВЕЧЕ Е НОВИНА, А НЕ ЛИГАВЕНЕ ПРЕД КЕРИ. НЕ КУПУВАЙТЕ СОСОВЕ И МАЙОНЕЗИ, ВЪОБЩЕ ПРОДУКТИ ""HEINZ""-MАРКАТА Е НА СЕМЕЙСТВОТО НА ЖЕНАТА НА КЕРИ, А САМИЯ КЕРИ Е ТЕХЕН ТЪРГОВСКИ ПОСРЕДНИК.
25
1
 
12
 
! Отговори
МИЛИ БОЖЕ преди 9 месеца
НАДЕЖДНИЯТ ПАРТНЬОР Е ТИКВЕТО. БЪЛГАРИЯ Е ЕДНО, ГОВОРЯЩАТА ТИКВА-ДРУГО. С ТИЯ ПРАЗНИ ВИТИЕВАТИ ПРИКАЗКИ САМО СЕ Е ИЗПЪЧИЛ ВЪВ ФЕЙСА, ЗАЩОТО НИЩО НЕ НИ КАЗВА НА ПРАКТИКА.А КАКВО Е КАЗАЛ, КАКВО Е ПРЕВЕЛ МИТОВ Е ДРУГ ВЪПРОС. АКО НЕЩО СЕ Е РАЗБРАЛ С АМЕРИКАНЦИТЕ, БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ САМО ЩЕ ЗАГУБИ ОЩЕ ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ И ОЩЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА В ДЖОБА НА ТИКВАТА, А ЗА НАРОДА - КУКИШ. ЗА ТУРЦИТЕ ВЕЧЕ 5 МИЛИАРДА ВМЕСТО ТРИ,А ЗА БОКО-ПЪЧЕНЕ В НЕТА. АКО ИМА ГОСПОД, ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА.
24
2
 
5
 
! Отговори
! преди 9 месеца
Докато пишем колко е зле Тиквоши, вече е с милион напред, стига писане време е за чакръкчия !
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бежанците са над милион млади мъже- безродници,докарани в Европа с американски пари.САЩ и НАТО не желаят да изпращат свои сухопътни войски да защищават интересите им и да воюват зад граница.В Англия ще се реши те да бъдат настанени в старите -в Западна -и в новосъздадените - в Източна Европа американски военни бази.До една-две години бежанците ще са обучени и готови за бойни действия срещу Русия.Да живеят САЩ,НАТО и политическия ни елит ,който ни вкара в НАТО и ЕС !Да живее демокрацията!
22
1
 
9
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 месеца
Позор за западните ръководители, които продължават да се прегръщат и потупват по рамото с "управляващите" ни разбойници, макар че прекрасно знаят що за стока са.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 43 направо ме разби бе човек още се смея