Кунева би звънеца, влезе в МОН

Проф. Танев сдаде властта на официална церемония
4 фев 2016 14:44,
54

 Снимка: Булфото

Новият министър на образованието Меглена Кунева зае официално поста в просветното министерство.Тя встъпи в длъжност на специална церемония, на която пое министерството от предшественика й проф. Тодор Танев.

Още по темата

Вицепремиерът Кунева получи подкрепата на 104 депутати, 66 бяха против, а 33 гласуваха въздържали се. ГЕРБ и Реформаторския блок защитиха кандидатурата на Кунева.

Според опозицията обаче ниската подкрепа означава, че управлението е загубило легитимност и предупредиха, че може да се стигне до предсрочни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
7
 
! Отговори
Така е преди 8 години
Мале как се радва.Пак налапа кокала.Ако и бяха предложили МЗ и там щеше да иде.Абе дялан камък, кадето го сложиш се не става.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БЪЛГАРОУБИЙЦИ!КЪДЕ СИ КРУМЕ ДА ПИЕШ ВИНО ОТ ЧЕРЕПИТЕ НА ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ И ПРОДАЖНИЦИ!ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СМЯТА ЧЕ КРАТУН ОКОНЧАТЕЛНО СЛОЖИ КРЪСТА НА БЪЛГАРИЯ!БОГ ДА Я ПРОСТИ!
29
0
 
8
 
! Отговори
Бранник преди 8 години
Вместо да закрива 3 и 4 клас, Паръмовица да се образова, като положи публично матура по основните предмети. Така ще навакса пропуските и ще престани да става за посмешище с неадекватните си изказвания в стил "Кандидатстудентски бисери"
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При изговяне на учебници,които да са без БИСЕРИ, толкова ли е сложно например 5 колектива участващи в конкурса за учебник и комисия от действително признати имена в дисциплината да подберат най-доброто от всеки и да се направи ЕДИН, но качествен учебник , а не 5 от какво ли не издателство, и този учебник само да се преиздава всяка година....!!Елементарно.....!!!
27
0
 
10
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Пародия ... тотална.
26
0
 
11
 
! Отговори
ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН преди 8 години
Това е еманация на падението на обществото ни..., представите си портрета на г-жа Кунева редом с портретите на Иван Вазов, Константин Иречек, Петко Славейков....Боже, пази България!
25
0
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
На втората снимка ще добавя само --- Търгът е открит - нека разпродажбата започне СЕГА !!! ( издателски фирми за учебници фирми за кетъринг и още много други на клона )
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АТАКАААА КЪДЕ СТЕЕЕ,ХАХАХАХАХАААААА УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано скоро излезе с краката наперд от МОН таз женица, че жална ни найка бугаристанска
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АТАКА си я избраха,по точно направиха всичко възможно това да се случи и се изпокриха.Къде сте бе Пламен Пасков,Иво Христов,Рангел Бараков,Сидеров,къде сте бе предатели русофили???Ааа за гъби сте както депутатите на АТАКА бяха за гъби по време на избирането на тази.Е каква е разликата между Паси ,Асен Генов и вас ??? Няма разлика еднакво платени и продажни сте УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ.Пасков аи сега пак ми обяснявай във фейса какъв русофил си
21
0
 
19
 
! Отговори
НЕ ЗНАМ КОЙ преди 8 години
Кунева би звънеца за последния час на българската просвета.Смениха името на закона от закон за НАРОДНАТА ПРОСВЕТА, НА ЗАКОН ЗА ПРЕДУЧИЛИЩНОТО И УЧИЛЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ-Т.Е-народът НЕ Е ВАЖЕН!НИТО ВАЗОВ!НИТО СЛАВЕЙКОВ, НИТО МИХАЙЛОВСКИ.ПИТАЙТЕ кУНЕВА ,КОЙ Е НАПИСАЛ "ВЪРВИ ,НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ.."НЯМА ДА ЗНАЕ.НО ПИТАЙТЕ Я- "ПАРИБА"?-ОТГОВОРЪТ Е ГОТОВ.ЧЕСТИТ ЛЪЖЛИВ МИНИСТЪР.
20
0
 
27
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Няма ли кой да удари камбаната и за нея?!!?!ВЪН КУНЕВА ОТ ПОЛИТИКАТА!!!
19
0
 
12
 
! Отговори
Homer преди 8 години
УФСЪ!!!
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mnoogo gnusna taya....
17
0
 
18
 
! Отговори
Учащ преди 8 години
Много от високо е замахнала с тоя звънец, да се пази от дръжката!
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От ДПС да беше Министъра по добре отколкото таз
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SRAM SRAM SRAM. ..v BG vse oshte darpat koncite ot starata shkola !!!Nachelo s bb I cc, horata s inicialite ot izcheznaloto tefterche!!!!
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кунева, най-добре ще направи да ми разбие хайвера.
13
0
 
17
 
! Отговори
Дада преди 8 години
Абе къде е Дани Вълчев бе...? Що не го виждам на снимката още? Аааа, сетих се, той обикаля сега по сутрешните студия да подгрява публиката . Ех Дани, ех сиви ми кардинале... пак дойде на бял конв министерството! Този път седянка обаче няма да има, казвам ти го на ушенце! :)
12
0
 
24
 
! Отговори
Волен преди 8 години
Милата Куневица-гледа толкова уплашено и угрижено...Тя изобщо не е наясно с образованието-не знае нито едно стихотворение ни от Вазов, ни от Ботев..нещастница такава..Само за този 1 милиард и 300 милиона дето Танев го докара от ЕС за образователни цели мисли, но май ще ги пранджосат тези милиони за ...друго..с боце...Дали ще успеят обаче..???