Червена линия: БСП тръгва по радиото

Социалистите пускат предаване за леви идеи
11 фев 2016 16:22,
30
Червена линия: БСП тръгва по радиото
Снимка: архив Булфото

БСП ще прави предаване, което ще се излъчва по едно от частните радиа в страната. Името му ще е "Червена линия".

Предаването започва почти два месеца след като БНР свали предаването на "Деконструкция" на Петър Волгин, който е известен с левите си идеи. Не е ясно дали водещият ще бъде част от новия проект.

Още по темата

Новото предаване ще бъде посветено на хората и техните проблеми, на решенията в защита на интересите им, които предлага лявата политика, на идеите на  левицата за бъдещето и развитието на България, съобщиха от централата на социалистите.

"Червена линия" стартира с подкрепата на БСП, то ще е съвместна продукция на Фондация "Дума" и Радиоверига "Фокус". Ще се излъчва всеки четвъртък от 17:00 часа.

Първото издание ще е посветено на проблемите в здравеопазването и последствията от политиката на управляващата десница за милиони български граждани. Сред първите му гости ще е лидерът на БСП Михаил Миков.

БСП са убедени, че "Червена линия" ще даде алтернативна гледна точка на случващото се в България.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хибридната война на русия и най верните им слуги бсп
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемът е, че повечето нашенски "социалисти" са едри капиталисти, мутри и милионери. Да ги изреждаме ли: Гочиту, Миков, Кадиев, Масларова, Р. Овч. Райчев...
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че те всички медии в България са подредени в една червена линия. Собственици, директори и *** са масово бивши ченгета-доносници и партийна номенклатура.
14
0
 
3
 
! Отговори
УБРЕ СА СА СА преди 8 години
ами да вземат Джорджано и Софито да им пеят да им запълват програмата
13
2
 
4
 
! Отговори
демоСкрит преди 8 години
добре е да се уважава мнението на инакомислещия ако искаш да бъде уважено и собственото ти мнение...или казано с една дума...демокрация !
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ СЪС СОЦИАЛНИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ, БОРЕЙКИ СЕ ЗА ПРАВАТА НА ОНЕПРАВДАНИТЕ И БЕДНИТЕ, СПОДЕЛЯЙКИ СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО И МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДА НЕ СКАЧА МНОГО, ПЛАШЕЙКИ БИЗНЕСА, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ВЪВЕДЕ СПРАВЕДЛИВИ ДАНЪЦИ И БЕДНИТЕ НЯМА ДА ПЪЛНЯТ ФИСКА, А ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЩЕ СЕ ИЗДЪРЖА НАЙ ПОСЛЕ ОТ ОЛИГАРХИЯТА- ОХ КАКВО ОГРОМНО ЛИЦЕМЕРИЕ. ХИМНЪТ НА ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА ЗАПОЧВА НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА.
11
5
 
11
 
! Отговори
ХА,ХА,ХА,ХАААА.... преди 8 години
......И КОЙ ШЕ ГИ СЛУША ТАМ ЛЪЖИТЕ ИМ...??!!ШЕ СИ ПЛАЩАТ ЛИ НА РАДИОТО ЗА ТОЯ МАСРАФ.....ИЛИ ПАК ---ШЕ Е ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА??!!/..сиреч за наша сметка../
10
4
 
4
 
! Отговори
истината е една преди 8 години
До истВсяка крива линия, успоредна на червената линия, била права линия. Хайди де.---зависи в каква ще лежи ! обаче то равнини не останаха ...всичките са с едно начало - "черно-бяло"! :)))трудна работа ще има това радио... цацата и тя вече не кълве !:)))
9
3
 
10
 
! Отговори
ист преди 8 години
Всяка крива линия, успоредна на червената линия, била права линия. Хайди де.
8
11
 
10
 
! Отговори
1 преди 8 години
Добре е да има друга гледна точка за нещата. Внушенията от повечето медии са проправителствини и не винаги са обективни. Надявам се новото радио да ни дава информация, която властта се опитва да крие и кураж срещу самозобравили се велможи.
7
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко тече, всичко се променя... само БСП си остава на ниво 1970 и не може да разбере, че светът се развива.
6
1
 
9
 
! Отговори
казанджия преди 8 години
Ако на чинията се качат всичките ни политици аз си оставям 10 литра за мен и другите ги дарявам веднага!
5
5
 
16
 
! Отговори
астролог преди 8 години
На 13 февруари 2016-та БСП са планували таен пленум за изпращане на мисия до Марс.Още от 70-те години на 20 век чинията на Бузлуджа е била оборудвана и заредена с гориво за целта.Но когато дугарят Миков разбрал,че горивото всъъщност е етанол и може да се приема вътрешно за по добро настроение и блясък в очите източил горивото.Та ето защо от няколко години Миков е все весел и с бляскав поглед.Сега има предложение за данък десятък от всеки казан за целите на мисията.
4
2
 
7
 
! Отговори
Tower преди 8 години
До радостенТолкова си радостен, че вбъркаш правописа! :))
3
16
 
10
 
! Отговори
радостен преди 8 години
НАПЕД ВОЛГИН!
2
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, радиоточките ще ги върнат ли? :))
1
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ахахахаха...Ще облъчват бабите по радиоточките...ахахахаха...Тея останаха една шепа и тотално изтрещяха...Жалка пасмина.