Знаят ли още турските служби за Пеевски и Доган? Вероятно!

Забраната за влизане в Турция едва ли е от изказвания, смята Хафъзов
28
Знаят ли още турските служби за Пеевски и Доган? Вероятно!
Снимка: Bulphoto, архив

Възможно е турските служби да имат повече информация за почетния лидер на ДПС Ахмед Доган и за депутата от движението Делян Пеевски, смята отцепникът Хюсеин Хафъзов.

Още по темата

Според него забраната двамата да влизат в Турция, която беше официално потвърдена и от турското посолство, едва ли е заради някои техни изказвания.

"Ако някоя проруска позиция на Доган и Пеевски или тесните им контакти с руски дипломати или служби или антитурските им позиции бяха повод, предполагам, има и други български политици с по-остри изказвания, но досега не сме видели Турция да забранява на български политик достъп до страната си", коментира той.

След поредния скандал около ДПС, Хафъзов обвини премиера Бойко Борисов в лъжа.

"Нека още веднъж Борисов да потвърди кои турски държавници са му се обаждали и ако е звънял турския премиер, да каже с точност какво е казано, защото ми се струва, че ще стане тежък дипломатически скандал, ако продължава да говори неистини. Имам информация, че това, което българският премиер изнася като информация, не е напълно достоверно", обвини Хафъзов.

Става въпрос за изказването на Борисов в дните около Коледа, когато беше изключен Лютви Местан от ДПС.

Тогава Борисов обяви, че турският му колега Ахмет Давутоглу е настоял в разговор с него да се намеси и недвусмислено да подкрепи Лютви Местан.

Тогава стана ясно, че Борисов е бил категоричен, че вътрешнопартйините отношения в ДПС не може да са залог за отношенията България-Турция. Борисов предупредил, че не приема българите да страдат от политически пристрастия към Русия или Турция. На практика премиерът е дал ясен знак на своя колега, че пред Местан и Доган избира България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
1
 
! Отговори
boko bo преди 8 години
Този въпросният Хавъзоврили както там му е името от трибунатй на НС изрази възхищение към атентаторите убийци от средата на 80-те. В нормална държава или дори в любимата му Турция за подобна антидържавна и ясна сепаратитска позиция би следвало отдавна да е в килиите на Диарбекир. Но България отдавна вече не е нищо друго освен територия.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни глупости, *** народ слаба държава!
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Престанете вече с тази тема-писна ни. Това ли е най-важното за България- дали Прасчо и Орела могат да ходят в Турция? Два дена коментари по вестници, радио, телевизия, НС, и къде ли не. Остана ютията на тъщата да подхване темата. Стига? Пишете за произхода на богатството им, а не това.......!
14
4
 
4
 
! Отговори
Абе преди 8 години
Истината ще да е другаде, но ще видим... Струва ми се, че комшиите, както са я подкарали, само търсят поводи за търкания, че да имат оправдания когато пуснат бежанските орди през границите. И нито умилкване, нито дюнерджийници ще помогнат. Опъват нервите и на ЕС, и на САЩ и на Русия. Твърде дръзко и безсмислено поведение.
13
2
 
4
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
Това е ясно и на децата в детската градина. Не се знае кой кого и за какво е настъпил по мазола. Всичко е ПАРИ и ВЛАСТ. Но да имаме депутат които открито е подкрепян от Турция ми идва в повече.
12
1
 
10
 
! Отговори
Опаа преди 8 години
Тия мафиоти още малко да се изпокарат, и сами ще си издадат всички мръсни сделки! Прокуратурата само трябва да си записва. И щеше, ако и те не бяха от групата на шаро...!Мафиоти!
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
турските служби и финансово разузнаване са засекли коантрабандни канали за цигари в огромни количества от бг към турция и близкия изток.от пролетта на 2015 информират бг службите,но без резултат. после викат цацата и му дават инфо и доказателства,отново нищо.в бг контрабандата е на държавния връх
10
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дпс беше създадено от руските служби като се ползваха от агентурата на дс. цялото ръководство и регионалните структори бяха изградени със 100% в състав от агенти на дс.
9
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
когато чета че доган и пеевски защитавали българските интереси и доган бил новият Левски и по българин от всеки българин ми идва само до смях.българите си заслужаваме съдбата и управниците.забравиха как доган занесе в турското посолство списъка с 1300 български разузнавачи и сътрудници в чужбина.горко му на такъв *** народ
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tova ne e vsjno vajno e kakvo snajat bG agenti dans sa turzia ne da se pregraschtam s Erdogan a da pluat Putin diplomaziata ne e sa vsjaka ng glava vsnschtijs ni Minister e slab obarnah kam USA s brilantin Jena angli4anka miau miau
7
7
 
24
 
! Отговори
7 преди 8 години
турските служби не знам, но ако българските не дремеха *** хафъзов и местан отдавна трябваше да са осъдени за шпионаж е полза на туркестан, турския посланик трябваше да бъде изгонен и всички консулства закрити. няма държава тук - очевидно е
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми сигурно правят конкуренция на турската контрабанда за ИД
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
контрабандни цигари престиж пристигат с тонове в ислямска държава.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
забраната е заради контрабандата на цигари,средно 40 контейнера на месец и 20 милиона евро горница.комбината е прасето баце цацата. цацата беше в анкара където го предупредиха да спрат,ама много им се усладиха печалбите и продължиха с далаверата. всичко останало което се пише за уж политика са дим и мъгла.
3
8
 
10
 
! Отговори
Атакист преди 8 години
Доган е Левски, Пеевски Е Ботев. Путин е Бог а Волен Пророк!
2
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пантюркизмът е вредна позиция за България, още повече че се лансира и подкрепя от външния министър на България
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То, цяла България и цял свят знаят какви са Доган и Пеевски, само наш Бойко, МВР, Прокуратура и ДАНС не знаят.