Патриотична, натовска, радикална – новата партия на Местан

Със словесен тост за ДОСТ лидерът й определи ДПС за изчерпана
Обновена: 27 фев 2016 16:56 | 27 фев 2016 13:50,
257
Патриотична, натовска, радикална – новата партия на Местан
Снимка: Булфото

"ДПС е изчерпана и за тази партия започва обратното броене. Днес ние поставяме основите на една истинска либерална и патриотична партия", заяви изгоненият от ДПС бивш председател Лютви Местан на откриването на срещата на инициативния комитет за основаването на партия Демократи за отговорност, стабилност и толерантност (ДОСТ).

Още по темата
Речта на Ахмед Доган от 17-ти декември 2015 г., в която почетният председател на ДПС критикува тогавашния председател Местан, показала авторитарната същност и двуличието в ДПС, обяви още Местан, цитиран от 24 часа.

Доган разцепи ДПС и сведе пронатовската ни позиция до протурска като в същото време обслужи Русия, каза още в словото си Местан. "Вижте кои го защитиха - Красимир Каракачанов, Горан Симеонов, Димитър Иванов - Гестапото, Румен Петков, Георги Първанов и дори Божидар Димитров, който каза "Аз съм Доган, аз съм Пеевски", посочи Местан в словото си.

Новата партия ще разчита, както на гласовете на разочарованите от ДПС, така и на всички останали българи, турци, роми, евреи и дори арменци, изтъкна Местан.

Словото на доскоршния председател на ДПС започна със споменаване на борци срещу възродителните процеси по времето на комунизма, които присъстваха на заседанието на иниациативния комитет на ДОСТ.

"Ще ни задават въпроса "Сега ли сме прогледнали и ние трябва да имаме ясен и категоричен отговор. Този отговор е, че го виждахме, но си затваряхме очите в името на единството. В ДПС превърнахме единството във фетиш и самоцел. За съжаление единството в ДПС се оказа, че единственото правилно мнение е на почетния председател", каза Местан. Той определи словото си като словесен тост за ДОСТ.

Заседанието на инициативния комитет беше открито с химните на България и Европейския съюз.

В речта си Местан изрази съмнения, че може да бъде направен опит ДОСТ да не получи съдебна регистрация. "Ние ще сме радикална натовска и европейска партия и сме получили регистрация чрез симпатията на хилядите, коит ни подкрепят", каза Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още по темата: местанучредяванеДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
4
 
4
 
! Отговори
ФЕС преди 8 години
До БеднякНе си спомням да съм убивал някого, защото Аллах ми забранява да убивам дори за НЕГОВО име (както твърдите). Искам да Ви обясня, че не съществува такава дума ИСЛЯМИСТ, като Ви давам пример с думата ХРИСТИЯНИСТ, НО как да го обясниш на хора, които живеят в незнайно кой век!До 161 Мисля, че съм писал за БЪЛГАРИТЕ, а не арменци, гърци и други етноси! Но като ги съберем на едно място - тези изброени от теб народи, те поклаждат огъня в Турция! КОЙ въоражава кюрдите - МЮСЮЛМАНИТЕ ли ?
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
местан, you have failed this city
139
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен СВОБОДА ЗА КАЗАН РУСНАКО УМРИИ ОТ ЯД ЧЕ НЯМА ДА КРАДЕШ РЕСУРСИТЕ МУ ТАМ СА 22% ОТ НЕФТА НА КОЧИЕНАТАТИ ПУТИНСКА
138
5
 
7
 
! Отговори
Българин преди 8 години
КАЗАНСКИТЕ БЪЛГАРИ СА МЮСУЛМАНИ В МАКЕДОНИЯ ИМА МНОГО ПОМАЦИ В МОЛДОВА ГАГАУЗИТЕ ИМАМЕ МНОГО ОБЩО ДОСТ МОЖЕ ДА Е НАИСТИНА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ПЪК И ЩЕ РАЗКАРА ДПС МАЛКО ЛИ Е
137
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Казанските българи" са последното, което ме вълнува! Били сме заедно преди две хиляди години, сега пътищата са ни разделени! И са мюсюлмани! А Местан ако не слушка, ще се прости с имотите и парите си в турско, че и родата му е там! Кукла на конци, изпълнява политически поръчки на чужди вражески държави срещу заплащане!
136
4
 
15
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Самите епитети "Патриотична, натовска, радикална" са несъвместими едни с друг. Не може да е патриотична и същевременно да е натовска, да не говорим пък за радикална. Натовска и радикална може, защото НАТО поддържа радикалния ислям, но патриотична - НЕ!
135
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАЗАНСКИТЕ БЪЛГАРИ СА МЮСУЛМАНИ СУНИТИ ИМА С КАКВО ДА ПОМОГНЕ- ДОСТ -НА БЪЛГАРСКИЯ ПАТРИОТИЗЪМ РЕВЕТЕ РАШИСТИ ЗАЩИТАВАЙТЕ ДОГАН ХВАЛЕТЕ ДПС
134
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 1 ДА ЩЕ СБЪРКАШ РУСКИ ХИБРИДЕ ПО ТУРЦИ ОТ ДПС НЯМА ДА СТАНЕМ С ДОСТ РЕВИ ЗА ДОГАН РЕВИ ЗА ПЕЕВСКИ РЕВИ ЗА ДПС ПОМОГНИ НА ЛУКОЙЛ
133
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"дост на местаня,*** на ердоганя описана с няколко думи:"Зависима ислямска неоосманска-турска агресия срещу България!""
132
4
 
11
 
! Отговори
1 преди 8 години
Ако кажа, че ДОСТ ще се опита да потурчи българите с турски пари ще сбъркам ли ?
131
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОСТ Е СМЪРТ ЗА ДПС ЗНАЧИ Е И ПОЛЕЗЕН И ЗА БЪЛГАРИЯ
130
5
 
9
 
! Отговори
Българин преди 8 години
АЙДЕ СЕГА РУСКИТЕ ХИБРИДИ РЕВЕТЕ ЗА ДОГАН И ПЕЕВСКИ ЗАЩИТАВАЙТЕ ДПС - ВОЛЕНЕ КЪДЕ СПИШ ВЪРВИ СИ ПРИ РУСОФИЛА ДОГАН И ЛЕВЕНТА ПЕЕВСКИ ЮРУШ С ДПС СА БРАТЯ СПАСИ РУСИЯ ПОМОГНИ ПУТИНУ
129
6
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 години
КОЙТО ИСКА ДА ВИДИ ДПС ДОГАН И ПЕЕВСКИ НА ШИШ КЕБАП ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА ЗА МЕСТАН И ДОСТ - УНИЩОЖАВАНЕТО НА НЕ ЧИСТИЯ СЪЮЗ МЕЖДУ ШАЛВАРИТЕ И ПЕТОЛЪЧКИТЕ ДПС БСП КОЙТО ГЛАСУВАТ ЗАЕДНО В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ СИЛИ Е ПРАВИЛНО ЗА НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО БЪЛГАРИЯ ПЪК АКО МЕСТАНЯ СЕ НАПРАВИ НА ТАРИКАТ И СЕ ШАЛВАРИЗИРАА ЩЕ Е САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ И НЯМА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ ОТ ПРЕДАТЕЛСТВО НА КОМУНИСТО РУСКОТО ЛОБИ
128
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Патриотична, натовска, радикална ....Не казва "българска партия".Патриотична + натовско = нечия чужда + радикална, е вече нямам думи... за безочието му и дълбокия сън на нашите служби. Комисии ще ми правят
127
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да сме всички със гн Местан,защото само той ще свали Пеевски и Доган,ако сме истински Българи.И гн Борисов е със Пеевски и Доган.Слага им държавна охрана,вместо дъги съди,естествено че саму платили яко.В момента само гн Местан остава най точен политик.Поне така излиза работата.Никoй неможа дасе опълчи срещо дпс,най мръсната корупция за Българина.Само гн Местан.
126
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ АМЕРИКАНСКА ДОСТ ТУРСКА НАТОВСКА ДПС РУСКА.НЯМА НИКАКВО ВЕЧЕ ЗНАЧЕНИЕ,ЩЕ БЪДЕМ СЪС ТАЗИ КОЯТО ДЪРЖИ НАЙ МНОГО ЗА БГ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА Е ТЯ.НО ЗА ГЕРБ НЯМА ДА СМЕ ТЕСА СЪС ПЕЕВСКИ И ДОГАН.1000 ПЪТИ ПО ДОБРЕ СЪС ГН МЕСТАН ОТКОЛКОТО СЪС ГЕРБ И ДПС.ВЕЧЕ НОЖА ОПРЯ В КОКАЛА.ВСИЧКО СМЪРДИ СЛЕД ГЕРБ.
125
2
 
4
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 8 години
ВСИЧКИ ПОМАГАЛИ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗЪМА,СЕГА НАПРАВИХА ПАРТИИ И СЕ НАДАВАТ БЕДНИЯ НАРОД ДА ИМ ПОМАГА ДА СТАНАТ ИЗВЕСТНИ.ТЕ ОТ СВОЯ СТРАНА НЕ ВИЖДАТ БЕДНИТЕ ХОРИЦА КАКВИТО И ДА СА ТЕ,САМО ГО РАЗДЕЛЯТ И ВЛАДЕЯТ В ИМЕТО НА СВОЯТА КАУЗА.МИСЛЯТ БЕДНИТЕ ХОРИЦА ЗА ПРОСТИ И ЛЕСНО ПОДКУПНИ В ИЕТО НА ТЯХНАТА ПОЛИТИКА.НО ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН И НЕ ЗНАМ КЪДЕ ЩЕ СЕ СКРИЯТ ТЕЗИ МНОГО БРОЙНИ "водачи",ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО СА ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГОТО ПОЛИТИЦИ,КОИТО"ПОСТОЯННО" МИСЛЯТ НАРОД
124
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
досега добро от политик не сме видели
123
1
 
4
 
! Отговори
до Фес от Бедняк преди 8 години
Не ти харесва Ислямисти?-а ДААШ как е по -добре ли ви стои?-Но не сте МЮСЛЮМАНИ!Защото последните вярват и спазват Корана.А Ислямисти дааш и пр които се кълнат в Корана и АЛЛАХ убиват колят изнасилват крадат и лъжат!Къде в корана пише да се режат глави на хораи при това не само христиански?Изчадшя адови сте .И си мислите че не ви познаваме?
122
6
 
6
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
DOST...NOVATA MULTI ETNICHESKA PARTIYA!! MESTAN E NA HOD....BULGARIYA NAD VSICHKO!