И в парламента: Прибързахме с комисия "Турция-Русия"...

Може би трябваше да се направят разговори, замисли се Цветанов
83
И в парламента: Прибързахме с комисия "Турция-Русия"...
Снимка: архив Bulphoto

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов даде да се разбере, че парламентът е прибързал със създаването на комисия "Турция-Русия".

Още по темата

Тя бе сформирана преди десетина дни по предложение на ДПС. Целта й е да проучи информациите за намеса на Турция и на Русия във вътрешните работи на България. За неин председател бе избран депутатът от ГЕРБ Валентин Радев. 

Новата комисия бе посрещната на нож от Русия. Премиерът Бойко Борисов също се изказа негативно за създаването й. 

"Може би трябваше преди гласуването да се направят разговори с институциите, за да се вземе най-правилното решение", отвърна Цветанов на въпроса било ли е прибързано създаването на комисията.

Той разказа, че идеята се е родила на председателски съвет. По думите на Цветан Цветанов е възможно да се предложи изслушванията, които би направила новата комисията, да се прехвърлят към външната комисия.

"Но това е тема която ще бъде дискутирана на първото й заседание след празниците", каза шефът на депутатите от ГЕРБ.

"Премиерът винаги е остър, защото иначе как ще управлява", каза Цветанов на въпроса дали Борисов не е реагирал остро на новата комисия.


83
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
намеса преди 11 месеца
Ако направят подобна комисия за намесата на САЩ във вътрешната и външната ни политика, депутатите участващи в комисията ще станат честни милионери от заплащането на извънредното работно време, което ще натрупат докато ги разследват.
53
0
 
3
 
! Отговори
До Berlin преди 11 месеца
Руската армия е влизала 4 пъти в Берлин за 3 века. Като влезе за пети, специално ще ходотайствам да ти оправят цолажа на ауспуха така, че да си по-безшумен. Ако въобще те намерят, де!
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Предлагам да се създадат комисии за намесата във вътрешните ни работи от ЮАР, Белиз, Андора, Ботсвана и Камбоджа, като за целта тези страни се посетят от парламентарни делегации за наша сметка и това да се разгласи широко от "демократичните" СМИ. Да се създаде и комисия, както и военна част в нашите ВВС за предпазване на страната от падащ метеорит.Така ще се попречи на хората да видят многобройните НПО, работещи с американски пари и техните слуги тук.
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А за намесата на САЩ кога? А за намесата на ЕНП при създаването на правителството на Бойко кога? Нали помните онзи чичка, който обарваше Фандъкова.
50
0
 
9
 
! Отговори
до 54 Berlin преди 11 месеца
Денонощно ли се дрогирате?.
49
2
 
18
 
! Отговори
Събудете се! преди 11 месеца
Все повече се убеждавам, че ни управлява мътната утайка на обществото. Къде без Русия, бе безмозъчни....
48
6
 
8
 
! Отговори
ДБ преди 11 месеца
Герберите пак се хванаха за палците(на краката) пред Путин.ПОЗОР пред майка България.Левски се върти в гроба си , заради предатели , като Бойко Борисов.ЛЕВСКИ го е казал "който ни освободи , той ще ни пороби".
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За някои индивиди казват; "Първо ***, после мисли".
А тук в случая, 240 парчета правят така - първо съставиха комисия, после се "замислиха". Поставям кавички, тъй като процесът, който протича в главите им едва ли може да се нарече мисловен.
46
1
 
19
 
! Отговори
Александър преди 11 месеца
Тая глупост ако не е дошла от САЩ те па на!
45
0
 
17
 
! Отговори
Кон преди 11 месеца
Глупаци са избрани от българския народ в Парламента. И докато ние, българите, не спрем да избираме глупаци да ни управляват, няма да прокопсаме. А време няма, нашествениците не чакат.
Турция нищо положително не е дала на България, а вече може.
44
23
 
4
 
! Отговори
Berlin преди 11 месеца
От това става еднозначно ясно, че правителството, барабар с премиера, е изцяло под контрола на Масква Залатаглавая. Така че, моля ви, не ми обяснявайте, че БГ е клозет, поради американското влияние. Последните 70 години, единственото влияние, което определя развитието ни, е кремълското такова.
43
0
 
16
 
! Отговори
Ток и жица преди 11 месеца
Много бавно загряващи "реотани" имат тези политици. Докато им уври акъла вече е станал международен гаф.
42
11
 
1
 
! Отговори
м преди 11 месеца
не сте прибърэали, эакъснялие сте,,сега продължете беэ комисия да ги раэследвате
41
29
 
8
 
! Отговори
серьожа преди 11 месеца
За Турция няма проблем - тя е в НАТО и наш много добър съюзник ! С Русия и руската агентура трябва да се действа много твърдо и да се отстраняват от България, заедно с платените български помощници !!! Медиите, които защищават руски интереси да бъдат санкционирани, да се търси съдебна отговорност за противодържавна дейност !!!!
40
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Що не направихте две комисии? Една за Русия и една за Турция. Са не можем да разберем Кой ви дърпа конците. То е ясно де, ама сакън ( на майчин език) да не станем за резил ( па на майчин).
39
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ББ се гаври с неговите си! Нали никой не вярва, че са я приели тази комисия без негово съгласие! После той им казва да я отменят.
Леле, какви са глупаци депутатите от Герб!
38
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
45 И с кво ти се месят
37
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Чак пък да се е замислил...взехте ни съвсем за мезе
36
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Може би трябваше да се направят разговори, замисли се Цветанов". Имаме новина! И тя е: ЗАМИСЛИ се Цветанов.
35
1
 
19
 
! Отговори
име преди 11 месеца
мислих ,че сме суверенна държава