България вън от ЕС и НАТО, Русия да ни защитава!

Хора на Сидеров свалиха европейското знаме от пилоните пред НДК
791

Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака“ Волен Сидеров отново поведе симпатизантите си на протест.

Този път обаче преди началото на митинга привърженици на партията свалиха знамето на ЕС от пилоните пред НДК. 

Излизане на България от НАТО и Европейския съюз (ЕС) поиска Сидеров по време на шествието по случай Трети март.

Огромен брой полицаи ескортира привържениците на партията в центъра на София, съобщи БНР.

Според Сидеров българското общество трябва да се подготви за излизането от ЕС, който съвсем скоро ще се разпадне.

"Девет години след влизането ни в ЕС, ние виждаме ясно, че това е една измама. България не стана по-богата, България не стана по-развита, не стана по-защитена във военен план. Днес ние сме застрашени от огромно мнозинство мигранти, които още не са тръгнали. Запомнете ми думата, те още не са тръгнали, тоест не са ги пуснали. Европа в момента е парализирана", отсече той

По време на речта си пред сградата на представителството на Европейската комисия лидерът на "Атака" поиска страната ни да влезе в Евразийски съюз, където да бъде защитавана от Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


791
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
8
 
! Отговори
сх преди 8 години
Хaх, изкефих сеДaже Илинойските бългaри днес опънaхa трибaгреникa и тaнцувaхa нaродниСaмо нaшия президент хвaлеше турския червен месец и Ненчев подписa зa небетоЕй, позор, не знaм къде кого дa гледaм
102
8
 
6
 
! Отговори
Достоевски преди 8 години
Турция премахва робството 1550 г. В Русия 1908 г идва навласт правителството наСтолипин. Той раздава земя на селяните и създава собственици. Комунистите го убиват 1914 г. Първата руска конституция-1908 Първата турска-1839 Излиза,че" освободителите" ни са си останали крепостни доста дълго след като са ни освободили от робските вериги.Не случайно Дяконът на въпрос какво ще прави след Освобождението отговаря,че ще отиде в Русия ,защото и там има още много робове.
101
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще ни пускат ли банани и кока кола за празниците след като излезем от ЕС и НАТО?????
100
1
 
8
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Съболезнования на Одисей за смъртта на гуруто му-П.Бочаров!Дай Боже на всекиго да доживее такива години,пък бил той и агент/доносник при три епохи...
99
1
 
15
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 8 години
Джурналисти от всички медии кой ви заши ДЖУКИТЕ И ВИ ВЪРЗА ЕЗИКА НА ФЛЬОНГА че словоблудствате мляскате за освобождение но не казвате от КОГО сме се освободили!!!
98
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руската пропаганда днес залива Буквално България! Ужас!
97
5
 
7
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Какви са тези ку....и отпред? А дрога, алкохол и пица имаше ли безплатна? Сидер-ага бившият говорител на Мултигруп( говорител на Доган, да преведа ), друсан ли беше този път, защото последно на клекшопа НЕ МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИ? ДОГАН=СИДЕРОВ!!!
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Триеш ли ?
95
2
 
1
 
! Отговори
Вова преди 8 години
То магарето ако не си покаже магарията...
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Българин 128, и руснаците - собственици ли? Или само лошите европейци? А на българите кога ще им вземате имуществото, че да знам да си подготвя торбичката? А ще можем ли да пътуваме на запад или ще затворите пак границите? А шоколадови яйца ще има ли или пак само "кума лиса" и "суха паста - Радка"? На *** не му трябва ЕС, там искат да се работи и нищо не дават даром мръсниците. Цели осем години ги чакаме да ни дадат парички като на германците, а те не, та не.
93
0
 
3
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
Хм,преди години влизането в ЕС и НАТО беше някаква самоцел.Сега излизането се превръща в самоцел.Влизането/излизането в/от дадена организация не решава проблемите,които са си чисто наши.Важното е да намерим собствения си интерес,без мъгляви ценности,пък били те евроатлантически или православни.Въпросът е имаме ли полза или не,другото е ала-бала.За мен лично засега трябва да сме вътре,но също и да знаем къде е аварийният изход в случай на нужда.
92
4
 
10
 
! Отговори
42 преди 8 години
Някой ако си мисли,че книжният тигър НАТО може да води реална война жестоко се лъже. Ние сме все още реално защитени само от Русия.
91
8
 
15
 
! Отговори
Го4о преди 8 години
Главния прокурор да повдигне обвинение срещу СидероФ за ДЪРЖАВТА ИЗМЯНА!
90
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Москов, риформата в здравеопазването требе да започне с белия гном!
89
5
 
7
 
! Отговори
Българин преди 8 години
И чужденците собственици вън от България
88
7
 
9
 
! Отговори
Богомил преди 8 години
Прочетете Райхщадския договор, тайното споразумение от Будапеща, както и от Лондон и ще разбервте кой е осакатил България. И кой заграби Северна Добруджа от нас, за да я замени за Бесарабия и Молдова. Кой прати на бесилото Левски, кой беше против независимата българска църква, кой беше против Съединението и независимостта ни, кой докара комунистите на власт и ограби рпдината ни, граби я и сега. Колко леяа данъци внесе Лукойл за 10 години?
87
13
 
13
 
! Отговори
Го4о преди 8 години
Руската уроспия-СидероФ пак започна да се разпищолва!? Обещали са му рубли.
86
3
 
23
 
! Отговори
ПОМАК преди 8 години
Честит Празник на всички Българи. Аз също съм Българин или българомохамеданин.Дедите ми са приели исляма за да запазят живота си. Аз съм с Вас
85
1
 
0
 
! Отговори
до чaсове преди 8 години
До ВасилевКво дa я пaзятНaпрaво дa турвaт бурките
84
8
 
12
 
! Отговори
голю босев преди 8 години
СидерОВЦИ.