Бой за лидер в БСП – 17 искат властта. Засега!

Червените питат кой плати сондажа за фаворита за шеф
24 мар 2016 16:30,
32
Бой за лидер в БСП – 17 искат властта. Засега!
Снимка: архив Булфото

17 души са номинирани и са приели да се борят за лидерското място в БСП на предстоящия конгрес, обявиха от централата на червената партия.

10 са кандидатите за председател на Общопартийната контролна комисия, 126 са кандидатите за членове на Националния съвет, информира зам.-шефът на столетницата Бойко Великов

Още по темата

Номинираните за лидерския пост в БСП до момента са: Атанас Мерджанов, Атанаска Тенева, Валери Жаблянов, Георги Гергов, Дора Янкова, Драгомир Стойнев, Илияна Йотова, Калоян Паргов, Кирил Добрев, Корнелия Нинова, Костадин Паскалев, Красимир Янков, Милко Багдасаров, Михаил Миков, Румен Гечев, Румен Овчаров и Янаки Стоилов.

Великов акцентира на големия интерес към процесите в БСП и предупреди, че в тях се намесват и външни фактори. Пример за това Великов даде с експресния сондаж на "Галъп", данни от който бяха обявени вчера. Според резултатите депутатката Корнелия Нинова е с най-големи шансове да оглави партията.

"Възниква въпросът защо толкова експресно се наложи този телефонен сондаж", попита социалистът.

Той съобщи, че предстоят още 242 партийни конференции по места, на които ще има номинации за лидери. Само днес, утре и в събота ще се проведат 53 конференции.

"Може би това наложи тази експресност на телефония сондаж", предположи той.

Според Великов възникват и други въпроси като този кой финансира и поръчва проучването.

"БСП не е поръчвала такъв телефонен сондаж. Явно други са поръчителите и са сериозно заинтересовани от резултатите на предстоящия конгрес", категоричен беше той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
3
 
! Отговори
ИВАНЧО преди 8 години
До дълбоки: НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ИЗВИНЯВАМЕ ЗА ИЗМИСЛЕНИ ОТ СДС ГЛУПОСТИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО КАРТИТЕ С ЧЕРЕПИ И ТОВА ,ЧЕ СМЕ ХРАНИЛИ ПРАСЕТАТА СЪС ЗАТВОРНИЦИ В БЕЛЕНЕ.НО ,СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ,ТРЯБВА ДА ОТИДАТ В ЗАТВОРА ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА-НЕ ИМ ЩЕМ ИЗВИНЕНИЯТА.НАЛИ ГИ ВИЖДАТЕ И СЕГА КАК СЕ БОРЯТ ПОМЕЖДУ СИ ЗА ВЛАСТ И ПРОДЪЛЖАВАТ РАЗБОЙНИЧЕСТВОТО СИ. САМО БОГА ИМ БОРИСОВ ГИ ОТЪРВАВА ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ.ЗАЩОТО "ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО -ПОЛУЧАВАШ КОСТОВ"-ПРАВИЛО И СЕГА.
26
1
 
3
 
! Отговори
МОМЧИЛ преди 8 години
До социалист: ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ КОРНЕЛИЯ И ЗАТОВА ПО СЪБРАНИЯ И КОНФЕРЕНЦИИ НА БСП ,ГОСТИТЕ ОТ СОФИЯ РАЗПРОСТРАНЯВАТ СЛУХОВЕ ,ЧЕ Е БИЛА СЕДЕСАРКА ,КОЕТО Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА .НЕ Е БИЛА НИКОГА СЛЕДСТВЕНА .ВПРОЧЕМ,ТЯ ЩЕ БЪДЕ НАЙ ДОБРИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ,АКО ХАЙЛАЙФА В БСП Я ДОПУСНЕ ДО ИЗБОРИ,КОЕТО ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ.
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И НА СЕВЕР И НА ЮГ - САМА МИКОВ , НИКОЙ ДРУГ ! НАЗДРАВЕ !!!!
24
2
 
4
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Единственият, който става за водач от номинираните, е Паскалев, той е водач и борец.
23
3
 
6
 
! Отговори
социалист преди 8 години
ТАЗИ КОРНЕЛИЯ БЕШЕ СЛЕДСТВЕНА ЗА КОРУПЦИЯ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ И БЕШЕ В СДС !!! ОТ 17 - КАНДИДАТИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НАЙ - КОРУМПИРАНИЯ !!!!!!!
22
3
 
9
 
! Отговори
Виготура преди 8 години
В комунистическата лява партия БСП има 17 кандидата за председателското място, а в "демократичната дясна ГЕРБ" има само 1 несменяем вожд. Евахти смешката, евахти цирка
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те кандидатите за лидери повече от избирателите на БСП . Май ще стане приказката , много вожд малко индианец .
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да искаш сега да ставаш лидер на БСП е все едно на 9.09.1944 г. да си купиш фабрика . А иначе Корнелия Нинова отговаря на профила за лидер на БСП . Съдиха е за подкуп като беше в следствието и я изгониха . Ако не си крадец нямаш работа на Позитано 20 .
19
4
 
13
 
! Отговори
соц. преди 8 години
Най - добрия вариант е да изберат ХОТЕЛИЕРА ,НОСИТЕЛЯ НА ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ ,ЛОВЕЦЪТ ,РУСКИЯ АГЕНТ ПЪРВАНОВ !!!! ЧЕСТИТО !!!!
18
3
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Бой, докато остане Х 1 пенсионер за всеки лидер!
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чарвения *** се е събрал на едно място към бунището на историята бкп бсп УМРЯЯ
16
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бсп няма бъдеще
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как кой е платил? Самата Корни си е платила взела ги е " назаем" от Овчаров и Първанов... На миналият конгрес нали те и дадоха 1 милион за да подкупи Миков, та дано тай се откаже... Дано Миков си остане пак - той поне не е от новобогаташите!
14
7
 
9
 
! Отговори
! преди 8 години
Казват му демократичен избор на избиране на това което се случва в БСП за разлика от така наречените лидерски партии ГЕРБ,Атака,АБВ,ВМРО,ПФ,ДСБ,ДСП........ които по същество са тоталитарни но вие няма да разберете така или иначе,трябва ви време!
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Корнелия и Янаки поне са интилигетни хора, тя е мъжкарана, а той горе-долу има някакъв морал. Ако остане Миков БСП е свършила.не виждам защо толкова хора се радват на това - за да да имаме силно дясно, трябва да има и силон ляво.За да има силен Левски трябва да има и слине ЦСКа. нещата са свързани. идеята че ще си по-силен сред слабаците е ***.Като сес рине БСП ще остане само диктатурата на Бойко, после ще той ще се превъзнесе, и ще го намразим и той също ще се разпадне.....
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
повечето са безинтересни фигури като изключим Корнелия и Янаки...Янаки обаче отдаван свикна да вечон втори, А Корнелия няма да я изберат едон че е жена второ че е свързана със СДС. Мерджанов, Паргов - креатури на Миков ще си направят ОТвод. Стойнев е човек на Станишев но не можа да се наложи. На Паскалев, Гечев, Багдасаров им свърши времето, ОВчаров предпочита задкуливсните игри.
11
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нов лидер на БСП няма да има, защото ще се разпадне
10
7
 
15
 
! Отговори
дълбоки преди 8 години
ПРЕДИ ДА СЕ САМОРАЗСПУСНАТ , КОМУНИСТИТЕ ДА СЕ ИЗВИНЯТ ЗА ЗВЕРСТВАТА , УБИЙСТВАТА И ГРАБЕЖА ПРЕЗ 45 - ТЕ ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ !!!!!! ОЩЕ НЕ СА ГО НАПРАВИЛИ И ТЪРПЕНИЕТО НИ СВЪРШВА !! ЛОШО ВИ ЧАКА .........
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще пада голям смях
8
4
 
12
 
! Отговори
анон преди 8 години
Интересно кое и е красивото на отблъскващата Корнелия с това безумно име ?????! Тя беше и в СДС и беше замесена в корупция !!! Може би 7- ми се шегува ?????