Най-острите ни опоненти са в РБ, видя Цветанов

В ГЕРБ не обсъждат вариант за предсрочни избори
21
Най-острите ни опоненти са в РБ, видя Цветанов
Снимка: БТА

Засега в Народното събрание и в парламентарната група на ГЕРБ не се обсъждат варианти за предсрочни парламентарни избори. Тази година ще има само едни избори - за президент на страната. Това заяви пред членове и симпатизанти на ГЕРБ в Ямболска област председателят на парламентарната група и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

"Най-острите ни опоненти по време на местните избори и след тях, за съжаление, са част от Реформаторския блок. Не може едновременно да участваш в управлението на страната и в същото време да си в опозиция, това е политическо двуличие", каза той, цитиран от БТА.

Цветанов направи обстоен анализ на резултатите от представянето на ГЕРБ на местните избори през 2007, 2011 и 2015 година. На последните избори от пет общини в областта партията спечели кметските места в две от тях.

Запазва се мнозинството в общинските съвети на тези общини и броят на избраните общински съветници в останалите общини. Забелязва се обаче спад на избраните кметове на населени места.

По думите му на следващите местни избори е напълно възможно четирима кандидати за ГЕРБ да бъдат избрани за кметове на общини, както и да бъде спечелено мнозинство в общинските им съвети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости. А са опонирали, а са останали гладни.
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""Най-острите ни опоненти са в РБ""...............Другарю Цветанов, ... и за децата е ясно, че виждате най-голяма опасност за собствената си политическа кариера в лицето на Радан Кънев, но не бива да се боите от конкуренция ... конкуренцията е в основата на всеки успех.Пък и досега никой не е успял да победи конкуренцията само със заклинания.
13
0
 
12
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
Така де, избори само когато Цецо разреши, нали сме демокрация, я!
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименГепаджийте не са приятрели с никого - те си копуват каквото им трябва за да е гепенето най-ефективно!
11
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червения *** в старанието си да плюе ГЕРБ за всичко лъже като дърт циг.анин . Понеже ГЕРБ са приятели с ДПС , защо същото ДПС внася вот на недоверие в НС . Просто си приказвате както се казва на АНГРО .
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено,Цвъки,че най-големите опоненти са в РБ.За съжаление Червената Кукувица и Лукавия червендалес мишок се опитват да си присвоят РБ. А приятелите ви ги знаем: Агент Гоце и Пикаещия във фонтаните от АБВ, Агент Сава и Свинчо на Мама от ДПС,Янета,Ревизори и всякакви подобни ***.
9
2
 
14
 
! Отговори
Vox populi преди 8 години
Цветанов. Щом РБ са ви най големия опонент, значи са прави хората, защото вие сте приятели с всички партии вече, особено ДПС, прави им чест на РБ , дано имат повече хора в едно ново управление на дърцавата
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя трябваше да е централен нападател на Локо Пловдив още от миналия сезон. Ще се радвам все пак ако някога стане.
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гербаджиите са последните защитници на олигархията и мафията в бедната ни държава. В момента те заедно с ДПС,абв, БСП, приеха закона за НСО ,избраха старите управители на БНБ за да не се разкрие нищо за КТБ,раздават поръчки на фирми на олигархията,защитават Цацата. Мутрата лично обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както става в Румъния. ГЕРБ В МОМЕНТА Е проклятие за България.
6
1
 
18
 
! Отговори
kom преди 8 години
Ама Цецо е много антипатичен напоследък! Всъщност той защо още е на свобода?
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И най-простите и гадни опоненти пак са там.
4
1
 
8
 
! Отговори
А преди 8 години
ВРЕМЕТО ВИ СВЬРШВА ---ИСКАМЕ РЕШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА ЗА ДАТАТА НА РЕФЕРЕНДУМА НА МАРЕШКИ---ТРИФОНОВ ОСТАВКА ОСТАВКА
3
1
 
18
 
! Отговори
ОООО... преди 8 години
Г-НЕ,ГЕРБ НЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ НАПРОТИВ НАМАЛЯВАТ ДОКАТО СТЕ ВИЕ ЧОВЕКА КОЙТО ДВИЖИ ДЪРЖАВАТА ХОРАТА НЕ ВИ ХАРЕСВАТ И НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ - ДО СЕГА КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ГЛАСУВА ЗАРАДИ БОРИСОВ А НЕ ЗАРАДИ ЦВЕТАНОВ НО ВЕЧЕ И БОРИСОВ НЕ ХАРЕСВАТ- АКО НЕ СТЕ ЕКСПЕРТ ПО МАНИПУЛИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ИМАТЕ НИКОГА ТАКИВА РЕЗУЛТАТИ - ВЕДНЪЖ ПОНЕ БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ И ДА ВИДИМ КОЙ КОЛКО ГЛАСА Е СЪБРАЛ
2
2
 
16
 
! Отговори
ФНТ преди 8 години
На снимката: пример за полупроводник.
1
3
 
18
 
! Отговори
смЕх преди 8 години
Тоя защо още не е в райе?