Димитър Николов доволен, че няма да е кандидат за президент

Иска да изпълни ангажиментите, които е поел пред съгражданите си
29 апр 2016 15:40, Елка Василева
32
Димитър Николов доволен, че няма да е кандидат за президент
Димитър Николов. Снимка: архив, Булфото

Новинатa, че няма да бъда кандидат за президент на ГЕРБ, ме зарадва на Великден. Това каза пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Община Бургас Димитър Николов.

Още по темата

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред БНТ по-рано днес, че Йорданка Фандъкова и Димитър Николов няма да са кандидат-президенти на ГЕРБ. И двамата могат да станат – посочим ли ги, ще станат, защото и двамата са много успешни, но няма да ги посочим, заяви Борисов. Той добави, че няма да е Томислав Дончев, защото е много по-важен на мястото си в момента.

„Това ме зарадва на Великден, защото предизвикателствата и ангажиментите, които имам към Бургас и всички задачи, които сме си поставили и най-вече, които съм поел като ангажимент пред моите съграждани, трябва да бъдат изпълнени. Много е важно темпото да не бъде намалено и усърдието и енергията, които се влагат да се засилят, защото предизвикателствата са още по- големи“, заяви кметът на Бургас Димитър Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така се прави.Аз не исках , но ми предложиха ,а ония будали взеха,че ме избраха.
24
0
 
2
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
П.П.Луканов правилно каза на времето: Ако трябва да строим капитализъм другари, ще строим. Но НИЕ ще сме капиталистите.А на бас, че ако / хипотетично / комунистите пак дойдат на власт, всичката тая *** МОМЕНТАЛНО ще станат отново ПЪРВИ другари и то репресирани от демокрацията.
23
0
 
1
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Я си задайте въпроса: Кои са членовете на ГЕРБ?1. Бойко Борисов - комунист2. Цветан Цветанов - комунист3. Цецка Цачева - комунистЧе то цялото БКП май.ПРАВОИМАЩИТЕ другари се наиграха на комунизъм и сега са бизнесмени. Демократични разбира се.П.П.Луканов правилно каза на времето: Ако трябва да строим капитализъм другари, ще строим. Но НИЕ ще сме капиталистите.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам за президент, кмета който е с най дълъг стаж, кара най-евтина държавна кола и живее в най скромно жилище.Омръзна ми от крадци
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам за президент инж.Никола Белишки.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберите ще ни довършат.Кой знае какви гадни изненади са ни подготвили след празниците.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Издигнете кмета на Русе.Хем грозен и нисък,хем военен,хем с крадливи приятели и ще отървете Русе от него.Да ,но кой ли ще гласува за него освен роднините му и пак ще ни го върнат да се мъчим с него
18
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами като президент е трудно да се краде,а и кой ли ще гласува за това *** освен бургазлии.Абсолютно неизбираем лузър
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да мога да заспя от притеснение, че тоя не иска да бъде президент!!! То бива наглост ама тия крадльовци съвсем се самозабравиха!
16
4
 
17
 
! Отговори
Глоби за Д.Николов преди 7 години
Димитър Николов е на първо място по корупционни обществени поръчки по програми "Регионално развитие" и "Околна среда", на второ място по брой нарушения е Й. Фандъкова и заради тези нарушения ЕК спря 1 милиард лв. на Герб в началото на 2013 г. по 2-те европрограми, като само на Д. Николов глобите са 1 млн лв,които ще платим всички от джоба си и от бюджета, заради корупцията на Герб и кметовете им, които раздали поръчките само на свои фирми-при Герб 90 % от общ. поръчки са дадени на 2 % от фирмите
15
6
 
3
 
! Отговори
ХРИСТОВ преди 7 години
До Анонимен: КАНДИДАТА НА ГЕРБ ЩЕ Е БОЙКО БОРИСОВ- ТОВА МЪТЯТ ОТДАВНА С ПЪРВАНОВ,КОЙТО МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР.ЗАТОВА БОРИСОВ НЕ СМЕЕ ДА ПУСНЕ ФАНДЪКОВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ -ТЯ Е ИЗБИРАЕМА И ЩЕ ГО ОСТАВИ В ГЛУХА ЛИНИЯ.
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами спуснали му новината и той доволен.В блатото всичко е спокойно.Но с такива кротки душици напред не се върви.
13
14
 
6
 
! Отговори
бургазлия преди 7 години
Димитър Николов е добър кмет и ние не си го пускаме току-така.....Знаем си какво представлява, но вас не ви познаваме - анонимни, КК, Груйовци разни ......
12
5
 
17
 
! Отговори
Столичанка в Бургас преди 7 години
В началото започна много добре. Бях във възторг от нещата, които направи. Премахна озверелите глутници кучета от улиците, осигури детски градини за децата, ремонтира улици и детски площадки. Удивих се колко бързо построиха кръговото и моста на разклона за Меден рудник и Созопол. Но през последната година се изложи с новата транспортна схема, с безсмислените бус ленти, с кръговото на Трапезица и предстоящото махане на кондукторите от ГТ. Имаме нужда от тях за да ни е спокойно в автобусите.
11
5
 
9
 
! Отговори
Бургас преди 7 години
Една година след ремонта и всичко се разпада,хайде моля ти се стани президент !
10
1
 
6
 
! Отговори
мушморока арлекин преди 7 години
Прав си , у нас е кофти да си президент,а татко Карло да е друг
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
значи за президент не им трябва успешен човек,явно само за снимки им трябва президента и новогодишното обръщение,да слагат някой манекен от модна агенция и туйто
8
9
 
20
 
! Отговори
кк преди 7 години
Митьо *** президент? Ха...ха ...ха....! Тоя *** много на сериозно се е взел. Абе...герберско ГЕВЕЗЕ, къде си тръгнал?
7
2
 
26
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Сега аз едно не разбирам, как така той бил получил новината че няма да е кандидат на ГЕРБ. За това все пак не се ли иска неговото съгласие? Как така ще разбереш отнейде си дали ще си кандидат за нещо или не, странно.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
SMENI LI YASLATA, SHTE SAGUBI, A TAKUV SA PRESIDENT NESTAVA