Миков, готов да води БСП за втори път

Борисов ще предизвика предсрочни избори, прогнозира Йотова
Обновена: 1 май 2016 21:24 | 1 май 2016 14:04, Петя Славова
73

 Снимка: Булфото

 Лидерът на БСП Михаил Миков обяви, че е готов на 7 май да поеме партията за втори път, съобщи bTV. Според ръководството на БСП България ще трябва да се готви за предсрочни избори през пролетта на 2017 г. „Важното е партията да е готова, а Бойко Борисов да е готов за след това”, коментира Миков на въпрос дали е готов за предстоящия конгрес.

„Моята прогноза е, че Борисов ще предизвика предсрочни избори през пролетта на следващата година”, посочи евродепутатът Илияна Йотова.
 Социалистите от БСП отбелязаха 1 май – Ден на труда, с митинг-шествие.
Още по темата
За първи път от много години насам няма и автобуси с симпатизанти на партията от други градове в страната. 1 май беше отбелязан и по света. Хиляди хора излязоха по улиците, за да демонстрират в защита на трудовите си права. Големи манифестации се проведоха в Хонконг, Токио и Манила с искания за увеличаване на заплатите и социална справедливост.
 
Турските власти и тази година забраниха демонстрациите в центъра на Истанбул, които по традиция се превръщат в бойно поле за сблъсъци с полицията. Безредици възникнаха снощи в Хановер, където няколко хиляди членове на левичарски организации отбелязаха Празника на труда.
 
Протестиращите хвърляха камъни и бутилки по полицията, подпалена беше и полицейска кола. В отговор силите на реда арестуваха десетки вандали.
Денят съвпадна с Великден, поради което в Борисовата градина в столицата се събраха значително по-малко симпатизанти на левицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
Гого 2 преди 7 години
без ден трудов стаж извън бсп крачи на първа линия на трудовия празник - ако и това не е подигравка с "младежите" зад него?
52
0
 
1
 
! Отговори
Таня преди 7 години
Много таланти имате от БСП направо едни екстрасенси за чудо и приказ .
51
0
 
1
 
! Отговори
Боряна преди 7 години
Че той води ли я?Той я уби,вашите бивши съсипаха и разпродадоха държавата,изнесоха 10 милиарда зад граница и ни оставиха в дългове,да ви п.кая на идеите и на ръководителите,такива останаха в БСП като Миков и това ако е водене ,зачи го казва на пияна глава,не е водене Миков ,а погребение.
50
0
 
1
 
! Отговори
Krom преди 7 години
А кое е хубавото гадже до него? "Видна Комунистка" или млада кандидатка за "комунистическия кренвирш"? Неее, една мъдра жена навремето казваше "...заклела се с-в-и-н-я л-а-й-н-а да не яде...". Та така, комунист дето сам ще се откаже от лапането, още не се е родил ... уважаеми Другарю Миков.
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Остана ли нещо неизпито?
48
1
 
1
 
! Отговори
asfd преди 7 години
сипи, а ако нема - донеси!
47
7
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Аз искам станишев тои е с по голям реитинг и по умен
46
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Миков или магаре няма никакво значение тези кой ще ги води. По-добре да си изберат някой който ще им свърши належаща и смислена работа, примерно да им уреди нов Гробищен парк!
45
1
 
12
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
Разбира се че е готов.Той друго не може да работи.Цял живот се е изхранвал и то много добре от БСП.Но БСП умря и осмърдя България.
44
2
 
9
 
! Отговори
мерклийска преди 7 години
Има ли все още хора които да се интересуват от тези червени неандерталски ***!
43
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе другарки и другари,бивши комунисти и настоящи социалисти- капиталистиРазбра ви народът и още по- силно ви мрази.А чувствата ни са взаимниДокарахте народа до просешка тояга- вие и вашите милиционери.Бог да ви съди
42
0
 
15
 
! Отговори
електорат преди 7 години
Брех тая Илияна много изпънала гащите,пък и бузки като карпузки. Нещо май на кремвирши "Аз ям" е минала.
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Мика,абе тея,дето ви подкрепят вас и светлия комунизъм-ми те една маршрутка откачалници останали само бе...Като гледам снимките,не виждам нищо друго,освен наяла се до пръсванье "евро"дупетатка(защо ли не отиде в руския парламент,а все се врат в Европата,а децата им учат в "омразните" щати),Миката на градус,някакъв плакат на ОФ и шепа неандерталци с чугунени глави,които още милеят за билетчето от 6 стотинки и си мислят,че Москвич-а е последна дума на автомобилостроенето...Абе *** на кристали
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Безпартиенможе и Тодор Живков ААААААА хахахахаахах смях ще падна от стола този правешки полуграмотен каскет водил ни към светли дни 45г.
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
50 човека смях в залата ААААА хаххаах комунистически *** да измрете всичките дано, предатели..
38
1
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Г,син Миков,шегуваш се,нали ?! Остава и човек с твоето безхаберие да се кандидатира отново?! Е,може,ако и тия дето ще те избират са също с толкова акъл ...Микооооов,Борисов е на линия и непрекъснато се доказва,а ваша милост непрекъснато се излага,барабар с цялата задружна кавалкада около светлата ти личност :))) Впрочем, не е ли време любимата ти партия-столетна бабичка да се оенсионира,те т,ва ако направиш - ще те почерпим не едно,а две питиета!
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е нужда Миков до води БСП , че и за втори път. Видяхве Станишев да къде я докара, трябвя нова лява силна опозиция не разбрахте ли, Миков, Найденов, Стоилов и пр, стига каквото дадоха дадоха , нови лица силни лидери и силни личности и по близо до народа.
36
0
 
11
 
! Отговори
Федя преди 7 години
Руски глупости!! Абе Миков!?!? Я вземи тези листа момчето ми и напиши за корабите на МВР!?Колко струваш Миков!?
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво бабче изпълнила си дънките яко,само да внимава някой да не застане срещу теб,че може да хвръкне копчето като си вземеш въздух,браво .Ако съм на твое място ще ме е срам да се покажа.
34
1
 
9
 
! Отговори
Ха,хааааа...смех..44 преди 7 години
Ами ,.....ако не го празнуват ---СПИРАТ ФИНАНСИИТЕ ОТ РУСИЯ ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААА.....БЕЗ 1-МАЙ.......ТЕ СА ЗАГУБЕНИ !!!"КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ -КАПИТАЛИСТИ" ОТ ПОЗИТАНО СА БЕДНИ" БЕ......ВСИЧКОГРАБЕНО ----Е ПРЕХВЪРЛЕНО ВЕЧЕ ВА ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ!