"Буржоа реформа" и при Лукарски: Никой не слуша Радан!

От Министерството на икономиката пратиха погрешка мейл до медиите
Обновена: 5 май 2016 21:55 | 5 май 2016 20:15,
11
"Буржоа реформа" и при Лукарски: Никой не слуша Радан!
Снимка: архив Булфото

Нов гаф в стил "буржоа Реформа блок" споходи реформаторските редици. Пресцентърът на министерството на икономиката изпрати до медиите информация със заглавие: "Никой не слуша какво говори Радан Кънев, намекна Лукарски".

В него от ведомството цитират думи на шефа си, министърът на икономиката и лидер на СДС Божидар Лукарски, според когото "Радан Кънев непрекъснато излиза с бомбастични изказвания, които не намират реалистична почва".

Още по темата

В информацията се уточнява, че така Лукарски е коментирал думи на Кънев, че РБ няма да се яви в сегашния си вид на президентските избори.

Час по-късно пресцентърът обясни, че е пратил информацията погрешка до медиите. Оказа се, че това е статия от новинарски сайт, която трябвало да бъде разпространена само за вътрешно ползване в икономическото ведомство, но не и да излиза като официална позиция на министерството до медиите.

Гафът веднага стана повод да се припомни друго, не по-малко симпатично прегрешение на реформаторския пресцентър, но т огава виновните бяха в пресслужбата на ДСБ.

Малко преди парламентарните избори миналия октомври тъмносините пратиха до медиите интервю на лидера си Радан Кънев пред австрийската национална агенция преведено чрез Google Translate.

Разбираемо, то преливаше от "хитове", като най-големият бе начинът, по който Google бе представил Кънев - "съпредседател на буржоата "Реформа блок".

"Иронията тук е, че немският е първият ми писмен език (някъде от 4-годишен), а 90% от усилията ми са да превърна РБ от "буржоа" в национална дясна (buergerlich) политическа сила...", коментира тогава лидерът на РБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
йеремис преди 7 години
Аз Радан го слушам,за да знам какво да не правя. Малко си повярва повечко когато ББ го качи два пъти на самилет до Брюксел,иначе имаше заряд в него...
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лукарски е един дребен интригант,при това без интелигентност и култура. ***,опияняващ се от власт,която сам знае е получил незаслужено. Той,както и Червената кукувица предадоха основната идеа на РБ и се превърнаха във високоплатени *** на мутренски ***.
5
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама какво не е вярно за Пърдан Кънев?
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"буржоата Реформа блок" хахаха ЗАКРИВАЙ
3
12
 
14
 
! Отговори
Няма изненада преди 7 години
Гаф, но верно никой не слуша врякането на Радан. Костовисти от всякъде ги отсвирват, парите свършиха, Златни Пясъци е на загуба и няма да има рекордни печалби това лято за да ги издържа и се самоизяждат фирмичките, които са нароили. Докато изпофалират ще кряскат още малко, така и така са ги подпукали с проверки и им спряха каналите за контрабанда, на които разчктаха в област Хасково. Но докато завлекат с пари всички, които уж си мислят че са техни хора, ще отнеме малко техническо време
2
1
 
31
 
! Отговори
Чекист преди 7 години
Тези държавни палячовци са толкова смешни и елементарни. Пак ЕФтини номерца... Пращане на писма, случайни смс, преговори с объркани номера... :)) Дребни душици...
1
2
 
29
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Въздухарски отново е пуснал въздух .... отзад.