За БСП е важно да имаме повече от два самолета

И на опашките да бъде българското знаме, иска Миков
28
За БСП е важно да имаме повече от два самолета
Михаил Миков. Снимка: Булфото, архив

"Много мога да кажа, но предпочитам да предам думите на един от онези хора, които празнуват днес като българи и като професионалисти. Тази сутрин чух бивш военен летец-изтребител, достоен българин, който вече изкарва хляба си като граждански пилот в частния сектор, далеч от Родината, да казва: „Откраднаха нашето небе”. Това написа във Facebook председателят на БСП Михаил Миков по повод Деня на храбростта и празника на Българската армия и Св. Георги Победоносец.

Миков добавя още, че повече от десетилетие, откакто България е член на Северноатлантическия алианс, българската държава като че ли не е решила дали ще има собствена бойна авиация.

"Дали ще разчита на свои сили, за да гарантира суверенитета си, че и днес българските управленци говорят за два самолета, за пет двигателя... Не намирам нито думи, нито нужда да добавя нещо“, коментира още Миков.

Председателят на БСП подчерта, че за социалистите самолетите да бъдат повече от два е важно.

"Важно е и да са с бяло, зелено и червено на опашките. Но най-важно за нас е българските пилоти да се чувстват горди служители на свободна и независима България – една от първите държави в света с военна авиация“, категоричен е той.

Миков е на мнение, че техният живот трябва да бъде достоен, тяхното заплащане – справедливо, семейства им – обезпечени, а децата – здрави и образовани.

"Ние от левицата искаме и това да го има в гръмките програми, освен превъоръжаването, киберсигурността и хибридните войни. Защото българските воини са застрашени, наравно с мнозинството от българските граждани, от големите заплахи за България – демографска катастрофа, обидно ниски доходи, социална нищета и стопанска безперспективност", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: бспмихаил миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Върос: някой от тук писуващете пил ли е някога на една маса с М.Миков? Кога, къде? Или си плянка наизуст?
18
2
 
32
 
! Отговори
решението преди 7 години
Ако самолетът е един да вдигаме наздравици докато станат два.А после още докато станат четири.Ето виждате ли наздравиците са малко ,а не самолетите!
17
3
 
33
 
! Отговори
БСП-КНДР преди 7 години
другарю Миков не два самолета а другарят ви КИМ ЧЕН УН ви трябва за началник да видиш тогава как ще натискаш *** на колелото пуста картечница самолети искал
16
4
 
34
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Да- два самолета няма да поберат цялото Политбюро на червената патрия,когато народът го подгони и му подири сметка за престъпленията,извършени от неговите предшественици. А Българското знаме за хора като Миков все трябва да е на опашката- те никога не могат да си представят нашето знаме начело!
15
1
 
38
 
! Отговори
коци преди 7 години
Абе само си приказваме белким пак ни изберат и пак сме у ВЛАСТА пак горе до ПАРИЧКИТЕ !
14
3
 
38
 
! Отговори
БСП-КНДР преди 7 години
само другаря им КИМ ЧЕН УН ще ги оправи с картечницата
13
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От про-сто-тия вече не съобразяват и какво говорят-защото от про-сто-тия по рождение нищо не правят!Ако в гимназиите не ги приемаха като "деца на активни борци" щяха да си останат с основно образование и отдавна да са измрели от глад!Крайно време е да бъдат изхвърлени от БГ и Со-р-ос да им решава проблемите!
12
1
 
35
 
! Отговори
www преди 7 години
НА ЕДИНИЯ МУ Е СПУКАНА ГУМАТА А НА ДРУГИЯ РАДИАТОРА...
11
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като паднете от борда, всички почвате да ни учите. А като вземете властта - се забравят проблемите! Обединение в общи национални приоритети му е майката.
10
4
 
35
 
! Отговори
георги преди 7 години
До Янев : Не са слугували на руски , а на АМЕРИКАНСКИ интереси , те унищожаваха на времето и руската армия , по времето на предателите Горбачов и Елцин , едва в последните години Путин я възстанови.
9
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къв беше тоя пияния кючекчия
8
3
 
41
 
! Отговори
аноним преди 7 години
ПРЕСТЪПНАТА БСП И ПЪРВАНОВ ИЗВЪН ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!!!!!!
7
4
 
41
 
! Отговори
янев преди 7 години
Ето това е върхът на цинизма и олигофренията !!!!! По време на двата мандата на Г.Първанов - Гоце, Тройния шлем , заедно с Тройната коалиция съсипаха умишлено армията и сега са нужни огромни усилия за възстановяването и !!!! Слугуването на руски интереси е най -голямото престъпление срещу България и армията ни !!! ГОЦЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД ВОЕНИН СЪД ЗА ИЗМЯНА !!!!!!!!!!
6
6
 
48
 
! Отговори
не те е срам преди 7 години
Ами нали БСП провалиха България. Тоя сега какво се опитва да се прави на невинен? Нали ти бе другарю Миков водиш тази партия която подписа заробващите договори с Русия?
5
4
 
51
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
То защото при Ореха и при серГея имахме и самолети,и танкове,и кораби...че дори и летящи чинии и луноходи...Абе не знам кой е кукумявка,ама червения *** си е червен ***!
4
15
 
41
 
! Отговори
до № 4 преди 7 години
Толкова години България имаше и самолети, и танкове, и кораби, а сега при ГЕРБ има само 1 самолет и той се ремонтира. Кой е кукумявката - Б.Б., ти или ГЕРБ?
3
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мише, намерихте ли си парите от касичката?
2
3
 
46
 
! Отговори
muahha преди 7 години
много обедняха БСП-арчетата, трябва медец от някъде, я смолетчета ще вземем, я киберсигурност да налеем милиончета, я хибридните КАКВО ?, я превъоръжаването.... Запушиха им другите канали, но те са хитреци... имат още годинки живот твърдите лидери, трябва да похапнат още, че живота поскъпна...
1
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За БСП е важно да крадат,нищо друго не ги интересува!А Миката пак е плямпал на 6-7 вискита.