ПФ реши единодушно: Напускаме, ако ветото мине!

Парламентът гласува днес върнатия от президента закон
18 май 2016 10:44,
43
ПФ реши единодушно: Напускаме, ако ветото мине!
Снимка: Dnes.bg

Патриотичният фронт взе официално решение за напускане на управляващото мнозинство, ако ветото на президента върху ограниченията за гласуване в чужбина мине в парламента.

На заседанието на групата на патриотите снощи народните представители на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов са обсъдили темата и са решили единодушно, че излизат от властта. Това показва протокол от заседанието на групата.

От става ясно, че 16-те присъствали народни представители са гласували "За" излизане от властта. "Против" и "Въздържали се" няма.

Вчера ветото преодоля първата бариера - то бе подкрепено от депутатите в правната комисия. Срещу него бяха само избраниците на ПФ.

По неофициална информация обаче се очаква днес пленарната зала да отхвърли ветото на президента и да остави ограниченията за гласуването в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: ветоПФ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички са палячовци. И продажници и кухи леики чак сега сесетиха като видяха дебелия че държавата си заминава да напускат Бойко. АБВ ПФ И ДР.
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези действат като Ердоган! Заплахи и изнудване, а не патриотизъм.
32
0
 
1
 
! Отговори
Айде , айде....ха,ха преди 7 години
..то и от западните покрайнини на Сърбия или от Бесарабия ....не са СТЪПВАЛИ В БЪЛГАРИЯ ,----АМА ИМ СЕ МАЖЕТЕ ЗА ....ДА СЕ "ПРИЗНАЯТ ЗА БЪЪЛГАРИ"!!!!ГОЦЕ---ДАЖЕ БИЗНЕС НАПРАВИ ОТ БЕСАРАБСКИТЕ ПАСПОРТИ.....И СИ НАКУПИ АПАРТАМЕНТИ НА СИНОВЕТЕ СИ!
31
1
 
1
 
! Отговори
БРАВО 30...... преди 7 години
В БЪЛГАРИЯ ----НЯМА ПРО-ТУРСКИ ПАРТИИ!!!!ИМА САМО 2-ВИДА ПАРТИИ:---КОМУНИСТИЧЕСКИ----- С РУСКА ОРИЕНТАЦИЯ И АНТИ-ЕВРОПЕЙСКА НАСОЧЕНОСТ..!!!!---И "ДЕМОКРАТИЧНИ"-----СЪС ЕВРОПЕЙСКА НАСОЧЕНОСТ!!!!"НАЦИОНАЛИЗМА"-----Е ЧУЖД НА БЪЛГАРИНА !!!!!!"НАЦИОНАЛИЗМА" в България -----Е ЧИСТА "КГБ ИЗМИШЛЬОТИНА" ---НА ЯВНИ РУСОФИЛИ!!!НИЩО --ПОВЕЧЕ!!!!
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Българин - "Аз лично не искам гласуващи от Турция, които не са стъпвали в България от години"да бе, да, и аз не искам никакви да ми се месят най-подло, нито от Турция, нито от братски славянски страни. Затова трябваше да го измислят цивилизовано, ама нещо не успяват, не са кадърни, а забраните намирисват на ботуш, на диктат.
29
0
 
1
 
! Отговори
i6 преди 7 години
..., от тях 60000 в Турция, т.е. около 40%.
28
1
 
1
 
! Отговори
ЕКЗАРХ ЙОСИФ преди 7 години
А замислял ли си се ,че ВМРО само съсипа делото на Екзархията и провали преминаването на територията към царството ни .Майче не сте се замисляли колко много навреди на Балканите тероризма на ВМРО . Не сте се замисляли .А е време ,след като четниците и са досущ копие на ИДИЛ.Аз все се чудях защо Каракачанов мрази християнството -кръвта вода не става нали турски мекерета .
27
1
 
1
 
! Отговори
i6 преди 7 години
До Анонимен и Чикън!За ваше сведение на предишните парламентарни избори 2014 г. в чужбина общо са гласували около 140 000 души в 426 секции (справка ЦИК), от тях 60000. За какви 2 милиона става въпрос? А някой дали е пресметнал колко струват на българския народ в България тези 426 избирателни секции?
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аре, чао! много си повярваха тези, не е ясно какво полезно нещо за България и хората свършиха тези за година и половина; много приказки само и обяснения колко са важни; иначе някои от тях доста се развиха корпулентно.
25
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
До Анонимен (3)"Това всъщност заплаха ли е или добра новина?"Нито е заплаха (защото както винаги няма да напуснат), нито е новина (поне за 10-ти път го правят). За добро ли е или за лошо - ми е трудно да преценя :)
24
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Е хайде де, вие от изборите насам все напускате. Кога ще го завършите това напускане - седмица преди следващите ли?
23
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Абе като чета някои коментари и имам чувството, че българския народ не заслужава да съществува изобщо. Аз лично не искам гласуващи от Турция, които не са стъпвали в България от години да се извозват под строй и да гласуват за определена про-турска партия. Колкото и разни форумни идоити (надявам се поне платени добре) да се опитват да ни натякват, че патриотите не трябва да ги има, мога само да им кажа, да погледнат цифрите в България за последните 25 години.
22
1
 
4
 
! Отговори
. преди 7 години
в Турция няма български граждани, 60 000 гласуват в Турция, след което се качват на автобусите и идват да гласуват и у нас.. за това турските марионетки по сайтовете недоволстват, от 2 милиона българи по света - гласуват около 1 %.. така, че.. не ви минават евтините номера
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Екзарх ЙосифНормален ли си ... въпреки компрометираните реководители ВМРО е нещо много важно за България и по-скоро само за гражданите с българско самосъзнание.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не напускайте че на следващите избори няма кои да ви избере
19
2
 
4
 
! Отговори
да преди 7 години
ветото трябва да бъде отхвърлено за да бъде сложен на мястото му гнусния Плевнелиев, ветото трябва да бъде отхвърлено за да се разбие групичката лакеи сред българите в чужбина, ветото трябва да бъде отхвърлено за да се спре намесата на Турция във вътрешните работи на България - от отхвърленото вето печели цяла България, а не тази или онази партия
18
1
 
4
 
! Отговори
Патриоти-глупости преди 7 години
ПФ---това са явни руски изме..кя..ри------начело с КАРАКАЧАНСКИЯ П.Е.С, КОЙТО ХОДИ НА ПОКЛОНЕНИЕ ПРИ Путин , да му се хвърлят по червения килим със СЪРгея , преди време!ВИСЯХА ТАМ , 2-0ЧАСА , КАТО РОБСКИ СО.ПО.ЛИ......ДА ЧАКАТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИМПЕРАТОР ОТ КГБ.....ДА ГИ ПРИЕМЕ!!!МАЙ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ТОЯ ФАКТ??!!!!!
17
0
 
2
 
! Отговори
23423423 преди 7 години
До Анонимен 17обсолютно си прав! аре боко да се бега , достатъчно дългове натрупа на държавата
16
0
 
2
 
! Отговори
ЕКЗАРХ ЙОСИФ преди 7 години
1876 ,пардон
15
2
 
4
 
! Отговори
Екзарх Йосиф преди 7 години
Какъв българин пък е Валери Симеонов? Вида му е черкезко монголски .Прилича на кримски татарин .............Но не и на българин ,славянин или европеец .Та нали такива черкези клаха априлци през 1976.Виждате и докъде ни докараха Доган ,ДПС,и тия патриотари 26г . БКП и ДС залагаха на хора от не български произход- Гестапото ,БД ,Каракачанов .Все *** и турци .Вмро е анти българска структура мязаща на ИДИЛ.