ДПС за президентския вот: Няма да дадем непоискана подкрепа!

Ние сме гарант за демокрацията, убеден е Карадайъ
29 май 2016 17:49, Анисия Иванова
83
ДПС за президентския вот: Няма да дадем непоискана подкрепа!
Снимка: ДПС

Движението за права и свободи няма да даде непоискана подкрепа на никого от кандидатите на предстоящите президентски избори, заяви днес в с.Руен председателят на партията Мустафа Карадайъ, цитиран от пресцентъра на партията.

Според него следващият президент трябва да е демократ, който да следва последователната политика на ДПС - НАТО и ЕС и да бъде президент на всички български граждани, отстоявайки еднакво техните права и свободи.

По повод последното мероприятие от Майските събития, с които ДПС отбелязва годишнината от съпротивата срещу тоталитарния режим по време на т.нар. възродителен процес, Мустафа Карадайъ напомни, че през 89-та година майските протести, организирани от Ахмед Доган, са донесли онова обединение в България, което е допринесло за падането на режима и идването на демокрацията в България.

"След 27 години смело можем да заявим, че докато го има това наше единство и това наше обединение, ние ще бъдем гаранта, че никой по никакъв начин няма да може и да си помисли, че ще гази демократичните устои в нашата Родина", отбеляза Карадайъ.

На 29 май с. Руен, община Руен се проведе традиционният общински събор. На събитието присъстваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, заместник-председателите Филиз Хюсменова, Хасан Азис, Ахмед Ахмедов и Янко Янков и др. За последното от Майските събития пристигнаха и представители на всички общински и областни съвети на ДПС в цялата страна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
никаква коалиция с дпс те са вечно гладни и жадни електоратьт им няма зьби в устата нямаработа за младите бягат по гурбет за 25 г нищо не направиха и стига с този тютюн измислетедруг поминьк на хората
64
0
 
2
 
! Отговори
роро преди 7 години
Ами да,че после да го изнудват без ограничения.
63
1
 
3
 
! Отговори
ДОСТ преди 7 години
МЕСТАН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!
62
1
 
4
 
! Отговори
Жорж преди 7 години
Дърти лицемери и гаранти на турската експанзионистична политика на Балканите.
61
4
 
7
 
! Отговори
Гарантът преди 7 години
Депесарите са гаранти за демокрацията , на всички български граждани предлагат демократичен избор за президент : или Путин или Ердоган.
60
1
 
7
 
! Отговори
ами ако преди 7 години
До 71говорим кой какво е сторил смятам , че 500 години унищожаване на народ ...физическо няма как да го сравниш с една смяна на имената (което като акт беше глупаво ). просто след освобождението е трябвало да ви изпратим към турция както турция е изгонила българите от там. така всички щяхме да живеем където трябва и нямаше да имаме сегашните проблеми
59
2
 
2
 
! Отговори
До 70 преди 7 години
Ела да те обгрижа аз, като те при нуждават да бягаш искам те видя теб какво ни сторил, ама сигурно имаш още мляко по устата
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрахте ли, че кладенеца "възродителен процес" отдавна пресъхна? Да не вземем да се ядосаме, че да извадим ЦЯЛАТА ИСТИНА за него, подстрекателите, провокаторите, саботажите и цялата помия! После не знам как ще се гледате един друг в очите! Защо повече от половината се върнахте обратно, като ви пуснаха в мечтания "рай"? Защо сега стоите тук и искате пак България да ви обгрижва!? Нещо на юг не ви понася, или не ви искат? А, аа сетих се! Кой ще работи за Турция и против България?
57
0
 
2
 
! Отговори
ад.ми.не преди 7 години
странно защо ми изтри коментара на трите езика??? спокойно не те п.су.ах. просто някй беше любопитен кой езици знам
56
0
 
3
 
! Отговори
аз пиша от преди 7 години
До Анонимен 61пратера...знаеш ли къде е това ? а съм 3 ниво трокенбауер и не мис е налага като теб да заработвам по нета.
55
1
 
7
 
! Отговори
ХАЙЪРСЪЗИ преди 7 години
Г-н Карадайъ вашата Демокрация сгина само до Палатите на Тодор Живков в Правец , тоест Доган с Делото тоест Възродителен Процес влезна при Живков и там и си остана а местото му е в Европейския Съд , на това ли му викате Демокрация , ХАЙЪРСЪЗИ С ХАЙЪРСЪЗИ
54
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Админе вместо да триеш коментари баце оправи си сайта , върви с скороста на Костенурката
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато има ДПС няма да иам Възмездие за Дело Възродителен Процес , затова и до никъде не стигна Делото ,извикаха Доган при Тодор Живков и всичко свърши дотам
52
1
 
10
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
Доган продаде българските турци СРЕЩУ Възродителен Процес
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички не са Велики, като теб, им а много хора, които не успяват, затъват в проблеми, но сит на гладен не вярва,нали?Аз също знам един -два език а, не се притеснявай за мен!
50
0
 
4
 
! Отговори
Много е съмнително преди 7 години
,че през 89-та година майските протести са организирани от внедреният агент-провокатор на ДС.
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По времето на Тато имахте работа, дотации, държавата създаваше изкуствена трудова заетост в планинските райони. Тогава защо се обърнахте срещу България и искахте "майката родина" и правехте саботажи? Децата ви не учеха ли безплатно, лекари не ви ли изпращаше държавата по селата, ток не ви ли прокарваше безплатно, по 2 ст. киловат. Чудите се вече, какво да си измислите като причина, за това, че сте куцо муле....
48
4
 
4
 
! Отговори
ами преди 7 години
До 53бях 2 години безработен в България, през това време научих САМ 2 езика . излязох да работя на запад и там пак сам успях да се установя....и така вече 10 години като междувременно научих и трети език...пак сам. Това , че бях безработен не ме накара да крада,убивам или изнасилвам(последните две неща не са човешки а животински действия дори и са.дистични) . сам се интегрирах на запад и винаги са ме приемали и оценявали по достоинство а не по милостиня .ти колко езика знаеш??
47
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ДПС
46
3
 
3
 
! Отговори
До шизофренния преди 7 години
Българският и ти не го знаеш, като гледам.Това главни букви и запетаи за нищо ги нямаш.А за останалото и един Даун ни ме разбрал.Огромна част от този гора живеят в район и, които държава та на практика е изоставила,ако не приобщиш един човек, като му дадеш работа, как по друг начин ще с та не това ,*** икоо?