След Тато Нинова с цветя и при Дядото

БСП свири старт на общ фронт срещу Борисов
31 май 2016 19:45,
51
След Тато Нинова с цветя и при Дядото
Снимка: БТА

Новите шефове на БСП, начело с лидерката им Корнелия Нинова отдадоха почит на основателя на социалистическото движение у нас Димитър Благоев. Те поднесоха цветя пред паметника му. Благоев, наричан от последователите си Дядото, е създател на БРСДП и БКП, която по-късно се преименува на БСП.

Нинова и екипът й му отдадоха почит по време на посещението си в Благоевград. Там соцръководството проведе изнесено заседание. Визитата им се проведе ден след като заседаваха и в Правец, където почетоха някогашния Първи Тодор Живков. Социалистите поднесоха цветя пред паметника му и посетиха къщата му, превърната в музей.

Още по темата

След заседанието в Благоевград Корнелия Нинова обяви, че БСП започва общи опозиционни действия срещу правителството на Бойко Борисов. Социалистите ще инициират незабавни разговори с ръководствата на другите опозиционни партии в парламента. Ще се търси и съдействиято на опозиционни формации в местната власт, които не са представени в Народното събрание.

По време на разговорите с другите опозиционни партии от БСП ще търсят подкрепа за алтернативните си предложения за промяна на в политиките в България.

"Ще внесем няколко закона, които изпълняват нашата политика за връщането на държавата в икономиката и за ролята на социалната държава", каза Нинова, цитирана от "Фокус". Тя припомни намерението на социалистите да внесат антимонополни закони, с които да защитят  дребния земеделски производител, малкия и среден бизнес.

"Трябва да осигурим една работеща икономика, която да гарантира приходи, които да могат да служат за основа на развитие на социалната държава и социалната политика", каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тато Нинова е името на?
32
1
 
2
 
! Отговори
Комунисто от Пхенян преди 7 години
Спокойно другари,Корнелия ще забие последния пирон в ковчега на столетницата .Тя е като дОргаря Ким Чен Ун в пола ,само дето още не е осъзнала ,че българския народ не е народа на северна Корея ,а жалко ,България има нужда от сериозна лява партия ,но няма нужда от партия чиято основна цел е сваляне на правителството и правене на политика със социална насоченост без развитие на икономиката Ам, т,ва йе ! Да живее дОргарката Корнелия .Ура дОргари да строим жиотя нов !
31
4
 
3
 
! Отговори
убиците преди 7 години
Начело,дружно да вървим,убиците работят за сваляне на правителство,те друго нямат за задача и да трупат богатства като Първанов богатаства за синове ,внуци и правнуци за плевели които унижожават почвата с имоти по света,пищни сватби на синове и дъщери като Местанчо,Доганчо,та и ***-нелия за пристижни университети за сина и,само техните плевели са умни още от малки знаят как да се краде и ще стават успели в живота.
30
2
 
4
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Кога ще поднесат цветя на съветския гражданин и национален предател Гошо Тарабата?
29
1
 
7
 
! Отговори
Реплика преди 7 години
Първо поднесе цветя на паметника на съвеЦката армия !
28
0
 
0
 
! Отговори
vseznaika!!! преди 7 години
da taka e !!!! axa....
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Любопитеннещо не си разбрал, та беше изпратена от правилните хора да внимава с приватизацията и да насочва действията *** премиера. подобно на Бисеров
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АTAKICTбе гласувай си за миещия паметници, нали е твой гуру.
25
1
 
2
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Ако другарката *** обещае че с държавни пари ще почиваме по хотелите на БСП по черноморието през зимата ще гласувам за БСП(както едно време Макларова)
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne sum Vanga no na Ninova prikaski govoryat sa sushtiya problem kato Siriya. Tosi Dyado e dokaral sssr konspiraziyata 1907g. Tesi koito ograbiha Bg, shte sabegnat. Tesi koito sme tuk danese podavame na Rusko vliyanie a da si gledame rabotata I proisvodstvoto s uvajhenie edin kum drug. USA I ES neni obrushtat vnimanie. UMORIHA SE, bes resultant.
23
2
 
10
 
! Отговори
социален милионер преди 7 години
Ще гласувам за БСП , ако някой тук ми посочи 3 успешни правителства на БСП след 1989та година.Луканов,Жан,Орешарски..ха.ха все произвеждане на кредитни милионери и фалит на банки. Затова другари прехода беше мирен. Защото комунистите преядоха с крадени пари (Белене,Банките,Кремиковци,Всички държавни предприятия,задграничните имоти и сметки, обръчите от фирми,пенсионите фондове до 90г)
22
5
 
12
 
! Отговори
борба с вредителите преди 7 години
Старите хора са казали видишли комунист удряй с лопатата дорде пукне гадааа
21
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалки червени човечета, електората ви вече е история, след няколко години и в парламента няма да влезете. Червените баби вече взеха сериозно да намаляват, а младите хора вече взеха да мислят.
20
1
 
1
 
! Отговори
bzzzz преди 7 години
Хора , дето не ядат и не пият, не са хора.
19
1
 
6
 
! Отговори
До 26 преди 7 години
Имам странното усещане, че в политиката гледаме само бедните милионери. Милиардерите даже не ги знам кои са, но дърпат конците на бедните милионери и народа гледа театър.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 96% от Българитетази не е синя ве, била е на командировка при сините по "служба". Пита се още тази милиардер ли е или е с беден произход - само милионер?
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 24 че то кой е виждал кефти Ципрас кефти Станишев кеф ти Ким 3 кевти Мадуро всичките без ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ
16
1
 
6
 
! Отговори
96% от Българите преди 7 години
е как се менят нещата някога наричаха сдс рите не успели комунисти Днес червените паткии ги води синя юрдечка
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз работлив комунист не съм виждал т.е. мтрзели. Затова сърпа и *** да се замени с ***!
14
1
 
19
 
! Отговори
DreamTheater преди 7 години
А при Ленин,кога ще ходят?