Борисов: Проблемите са за Великобритания, не за нас!

Светът се дели, а тук ме питат само за пенсии и за асфалт, допълни той
24 юни 2016 18:40, Анисия Иванова
100
Борисов: Проблемите са за Великобритания, не за нас!
Снимка: архив, БТА

Много англичани се чудят как да се върнат обратно в Англия. Така че проблемите са за Великобритания, не за нас. Ще искат сигурно гражданство – ние сме отворени, добре дошли са. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в Кубрат по повод днешните резултати от референдума на Острова.

"Целият свят се дели, правят се нови разделителни линии, само за въоръжение се говори, а тук ме питат само за пенсии и за асфалт, никой не ме пита за кораби и самолети", допълни премиерът. Той посочи, че в момента в региона се ремонтират 60 километра пътища.

Още по темата

"Когато правим едно, правим и друго - обещали сме - правим го. Виждам толкова малки деца, те трябва да растат не само с компютрите, но и със спорт", допълни Борисов, който откри многофункционална спортна зала.

Изграждането й е по проект "Основни услуги за населението и икономиката в селските райони" от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Проектът е на стойност 3,4 млн. лв. Сградата е двуетажна и е висока почти 13 метра.

Трибуните на спортния комплекс са предназначени за 470 зрители. Има осигурени отлични възможности за провеждането на състезания по хандбал, волейбол, баскетбол, борба, бокс, спортна гимнастика, акробатика, вдигане на тежести и тенис на маса. Към залата са изградени и необходимите допълнителни помещения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато спрат еврофондовете ти ще бъдеш далеч от тук,заедно с всички дето крадохте.2020 година спират паричките.Икономиката е съсипана.Изтеглил си 20 милиарда кредити и очевидно не ти дреме за България и народът и.Ти и малкият Бойко ще си биете камшика в САЩ и ще гледате сейр.
64
0
 
7
 
! Отговори
кдс преди 7 години
Ненормалник. Държавата благодарение на тебе е абсолютна ***. Няма сектор без проблеми.
63
1
 
10
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Бате Бойко, ами запитай се - :"Защо така бе, мама му стара? Не им ли стигат тия 150-200 лева месечни пенсии, като са работили за тая държава по 40 и кусур години? "Дали знае премиер-министъра на РБ, какво може да се купува с толкова пари в продължение на 30 дни ? Много се съмнявам.А пък за асфалта е виновен само и единствено Т.Живков. От 1980 до 1988 година прави пътища, асфалтира и не мисли кой ще ги ремонтира!! Сега ти си правиш магистрала - ти си я ремонтираш ! Това е работа!
62
3
 
7
 
! Отговори
Гениално преди 7 години
BREXIT беше въдица хвърлена от баба Меркел и селските пияници (според демографията на вота) се хванаха ... Най големия опонент на Германия ще остане без глас в Европа.май баба ви е по-хитра отколкото си мислехте
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Да живее България и нейните колонии - Англия и Франция."Ще излезе вярна тази шега от средата на миналия век.
60
0
 
12
 
! Отговори
гошо преди 7 години
Егати тумбака!
59
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Проблемите са за Великобритания..."...само, че се готви да посрещнеш българските гастарбайтери от там обратно !
58
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек -легенда .....ей такъв лидер и трябва на Великобритания.....толкоз магистрали и спортни площадки ще им направи че жална им майка......ще идват тука да берат ягоди за да си изкарват прехраната...
57
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да пук неш дано крадец с крадците ,, и целата ти рода с теб
56
1
 
7
 
! Отговори
Инж. преди 7 години
Пак няма да блесне с развитие на икономика, работни места и качество на живот.
55
4
 
12
 
! Отговори
Инж. преди 7 години
Е, тоя вече счупи ***. Кавал смотан. Първо искам да се извиня на всички. Нека си признаем, че в България не живеем зле. За съжаление пенсионери, инвалиди, многодетни майки и други не получават достатъчно социално подпомагане (и тук е мястото да се каже, че това подпомагане не трябва да се прави с пари, а със стоки и услуги). Но все пак българите сме костеливо и изобретателно племе и се справяме чудесно и без "услугите" на нашите "мили" политици.Така че ако ще и тунел до ядрото да открие
54
2
 
14
 
! Отговори
NACO преди 7 години
Не,е вярно другарю Борисов,ние питаме и за СПРЯНИТЕ ПАРИ от Европа? Но защо ли не ни ЧУВАТЕ?!
53
1
 
15
 
! Отговори
край преди 7 години
Втория нетен донор след Германия напусна ЕС. Край с магистралите момчета. Евросубсидии ако въобще има някакви ще са с капкомера. Бая спортни зали се неправиха в измиращите български градчета. След 10г. магистралите ще са картофени ниви щото българчетата тол такси не плащат.
52
4
 
26
 
! Отговори
ДУХАЙТЕ СУПАТА ББ преди 7 години
30 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали, за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай.А съда,съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да *** малко преди да се пенсионирате! Здравето ще остане само в пожеланията ви за Коледа, проклети българи!
51
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А някой пита ли Българите дали искат в нато и ес
50
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставка, следствие, затвор!
49
2
 
45
 
! Отговори
Пфффф преди 7 години
Боже, колко мъка има в милата ми родина.Как я докарахме до това положение
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хахаха 59Коя борса падна с 9%??Тая за зарзават ли?Вие селяните сте експерти по зарзавата.Гледай си доматите и не пиши глупости!
47
10
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
затова борсата в Европа падна 9% , а английската 3% , щото тях ги е засегнало в пъти повече хахаах ,или е обратното
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изграждането й е по проект "Основни услуги за населението и икономиката в селските райони" от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Проектът е на стойност 3,4 млн. лв. Сградата е двуетажна и е висока почти 13 метра. НА ВТОРИЯТ ЕТАЖ МАЧЛЕ ЛИ ЩЕ ИГРАЕМЕ БЕ ТАВАРИШ ПОЖАР? А НА ПЪРВИЯТ ПОРНО ФИЛМИ ЛИ ЩЕ ПРОЖЕКТИРАТ? БРАО САМО ТАКА ДОКАТО ТЕ ПЪДЪРЖ ОНЯ ОТ ТВ СКАТ МУРГАВИЧКИЯТ И ОНАЯ РАДА ДЪЛБОКАТА ЩЕ СИ ОК. КАТО СПРЪТ ДА ТЕ ПОДЪРЖАТ ШЕ ПАДНЕШ ОТ ВТОРИО ЕТАЖ НА ТИКВАТА СИ!.