Европа да се съсредоточи върху важните въпроси!

Борисов разговаря с лидера на ЕНП Жозеф Дол
28 юни 2016 18:22, Красимир Ангелов
15
Европа да се съсредоточи върху важните въпроси!
Снимка: БТА

След референдума във Великобритания, Европа трябва да се съсредоточи върху важните въпроси за бъдещето и най-вече върху сигурността на гражданите, заяви премиерът Бойко Борисов по време на среща с председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Още по темата
Двамата разговаряха в Брюксел в рамките на Срещата на върха на лидерите от ЕНП. Борисов информира Дол с процеса по изграждането на възспиращите съоръжения по южната ни граница във връзка с бежанската вълна и с мерките, прилагани от МВР по охраната на външната граница на Европейския съюз.

Освен това премиерът отново повдигна и въпроса за приемането на България в Шенген след като страната ни е изпълнила всички изисквания и след като това е констатирано и оценено и от Европейската комисия и от Европейския парламент.

По време на своята среща Бойко Борисов и председателят на ЕНП Жозеф Дол се обединиха около извода, че общата цел на десните партии и на отговорните политици в Европа днес е да се изправим с аргументи срещу антиевропейските популисти. За да бъде постигнато това обаче, трябва да се вслушаме в конкретните проблеми на хората, които представляваме, и да направим всичко по силите си, за да ги разрешим, категорични бяха Борисов и Дол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До турчинаНе е узрял, а нахитрял и ползва нови похвати.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно, ще се умува върху увивния боб, дали ще се разреши продажбата на ляво вътящия се боб или ще се унищожава. Смешници в действие!
8
7
 
0
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво! Много точно изказване на българския премиер!
7
2
 
5
 
! Отговори
българина преди 7 години
Бойко, предлагам да те послушаме и да изберем 200 депутата националисти, и то не само в нашия парламент а в цяла Европа, защото те са единствените които са съсредоточени върху истински важните неща като американската агресия в Европа, турцизация, ислямизацията и все такива изродщини идващи от югоизток. Енп тъ ите от съсредоточаване я докарарахте до тук. Разпад на *** ес!
6
0
 
14
 
! Отговори
началото на края преди 7 години
Днес Евросъюзът обсъди ситуацията на ЕС след напускането на Великобритания. Темите бяха три: Първа тема: протакане, Втора тема: протакане, Трета тема: протакане. Взе се решение протакането да бъде успешно продължено с протакане. След което имаше обилна вечеря и се ля шампанско за здравето на присъстващите.
5
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво бойко
4
4
 
9
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Такива като пожарникаря и неговата дружка Дол, демонтират ЕС!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бабо бойко
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"По време на своята среща Бойко Борисов и председателят на ЕНП Жозеф Дол се обединиха около извода, че общата цел на десните партии и на отговорните политици в Европа днес е да се изправим с аргументи срещу антиевропейските популисти"Общата ви цел трябва да е да спрете ислямизацията на Европа, да спрете да се месите грубо във вътрешните работи на членките, да спрете със заповедите, наставленията, да спрете да ни натрапвате ценностите си и въобще ЕС да спре да се държи като някаква секта.
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Напиши коментар"Е, 'кво да напишеш, бе, братче!ТИКВА!