МВР закопчало над 2 хил. дилъри на дрога през 2015 г.

Националистите от "Атака" атакуват: Нищо не правите!
9
МВР закопчало над 2 хил. дилъри на дрога през 2015 г.
Снимка: архив, БулФото

За цялата 2015 година са арестувани 2360 наркодилъри, отчете вътрешният министър Румяна Бъчарова.

Полицаите в София са разбили 19 оранжерии за отглеждане на канабис, отделно са засечени 927 стръка и 15 кг сух канабис.

В цялата страна през миналата година са намерени 38 тона суха марихуана и 10 000 стръка.

В София в наркодилъри са открити 1,6 кг хероин, а в цялата страна - 265 кг. В столицата е хванат и 700 гр кокаин, а в цялата страна - 10 кг.

Според Десислав Чуколов от "Атака" обаче явно полицията не си върши работата, защото по думите му само на месец употребата на кокаин в София е 15 кг, а за цялата 2015 г. са иззети едва 700 грама от наркодилъри.

"София отдалеч като я погледнеш, става ясно, че това е едно гето, носи всички белези на гето – одраскана, нашарена с графити, полиция тук-там някъде се вижда, но те не правят нищо. В училищата е още по-зле, десетокласници са наркодилърите на по-малките класове", коментира националистът.

Чуколов и лидерът на "Атака" Волен Сидеров бяха осъдени на пробация заради хулигански действия и посегателство над полицай пред НАТФИЗ - т.нар. "случай пред клекшопа".

През октомври миналата година атакистите обявиха акция за лов на наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
31
 
! Отговори
Димо преди 7 години
Атакистите явно ги разбират работите с наркотиците. Интересно от къде ли...Иначе над 80-90% от всички "нарко дилъри" на марихуана са обикновени потребители, като мен, хванати с по цигара или 0,3 грама суха листна маса, отговаряща при тест на марихуана... Че те полицайте не могат ли да разберат от началото че това е съответното растение? Много по-опасна от марихуаната е синтетичната такава. Буквално си умират хора от нея, но излиза, че е легална, защото химическите съединиения са нови.
7
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък тревата е един наркотик, с нея ли намерихте да си избивате комплексите, само невежите вярват, че да преследвате хората за марихуана е смислена дейност. А най-смешното е, че сега, не стига че нищо няма да се промени в страната, а ще става по-зле като условия за живот и тогава ще разберете, че не наркотиците са проблема, а че вие сте прости.
6
0
 
35
 
! Отговори
ХАХАХА преди 7 години
Забелязвате ли как МВР се занимава предимно със канабиса и почти не пипа останалите наркотици. Всъщност тези 10 000 тона канабис сигурно представляват не повече от 20-30% от пазара. В България има над 1 мил. които пушат трева. Каквото и да правят ченгетата, хората ще продължават да пушат и да си отглеждат билката. Затова не искат да я легализират. Защото отделите на МВР които се занимават със наркотиците използват канабиса за да оправдаят своето съществуване и бюджета си.
5
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И колко от тези т.н. дилъри ще получат ефективна присъда? Нула, или само тези с по една цигарка в джоба ще го отнесът?Риторични въпроси!
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВ парламента :)
3
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да бе да фанали едно пи6леме с 0,9 грама трева и го пишат кръпен дилар. аз пуша по повече на ден
2
0
 
38
 
! Отговори
Елемаг преди 7 години
Някъде казват,че Селото е станало към 2-3 милиона.На фона на тая цифра за цялата 2015-та само кило и половина за цялата година.Как да ви кажа?Трябва да се разпусне полицията,според мене.Това количество е теглото,което разпръсква Очите на дилърите си по областните градове на седмица :)
1
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми те са толкова само в два квартала на София. Дилърите са най-ниско в тази схема и изобщо това не може да се отчете като успех, защото час лед като някой дилър е заловен на неговото място застава нов. Къде са босовете на този бизнес?