Десницата с цяла плеяда достойни фигури

Гроздан Караджов: Оставяме хората сами да харесат!
21 юли 2016 10:22,
15
Десницата с цяла плеяда достойни фигури
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Имаме много дълга листа от имена в дясно. Моето наистина е между тях, но тепърва предстоят добри изненади от страна на РБ. До края на месеца ще предложим листа от обществено ангажирани хора, демократи, евроатлантици, хора, които са доказали, че имат плътна биография и защитени политически каузи. Хора, които се свързват с укрепване на държавността и правенето на реформи в тази страна", каза в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR  депутатът от РБ Гроздан Караджов.
 
По думите му досега ръководството на съответната партия е "спускала" имена и питат хората на изборите. "Ние ще ги питаме сега, чрез електронна анкета и по този начин ще разберем не само кои са най-достойните, но и кой е най- харесваният", обясни депутатът.

Той твърди, че в дясно не стои въпросът кого елитът ще избере. "Ние искаме всички, които се съберат в този списък, да бъдат предложени на хората и те да кажат кого харесват. Всеки от тях ще бъде достоен", посочи Караджов.

По отношение на скандала между Бойко Борисов и Радан Кънев, той сподели, че "когато НАТО беше мръсна дума, ние студентите обсаждахме НС, стояхме в най-предната редица на всички протести".

"До 2004 г., когато влязохме в НАТО, основният натиск да изчистим НАТО от мръсното му значение, дойде точно от наша страна. По отношение на еврочленството ни, по същият начин, аз съм бил член на основния преговорен екип на България. Оставил съм малка диря там", обясни народният представител.

Той смята, че унижението, през което мина военният министър вчера, руши парламентаризма и държавността, както и авторитетът на министъра на отбраната.

"Как да искаме стабилна и силна държава и за каква стабилност говорим, при условия, че с такива действия се руши тя. Хората с биография, хората с политически гръбнак са упора на нашата евроатлантическа посока и е време Борисов да научи това нещо", обясни Караджов.

Относно предстоящите избори, депутатът каза, че е възможно фигурата, която бъде излъчена от гражданското общество, да не бъда харесана от лидерите на РБ.

"Това нищо няма да промени. Ролята на нашата граждански съвет винаги е била да търсим имена извън себе си. това завъртане на първите имена, е просто повеждане на хорото. Десницата разполага с много достойни фигури", посочи Караджов.

Според него ГЕРБ се притеснява кои имена ще бъдат предложени от Реформаторския блок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Не ни разсмивайте с такива заглавия
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гроздан никакъв президент не би бил, трябва доста повече да се докаже, докато стигне до потенциален президент...
10
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
плеяда от крадци и льжци вземете да се грьмнете утре ердоган като потропа на вратата какво щеправите кого ще викате на кого ще се молите
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма нито един достоен ,няма нито един в час, няма нито един който да знае какво е нормална държава
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам кое у нас е ляво и кое дясно. Всички май са обратни.
7
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Защо не виждам нито един достоен в тази десница.Всеки ден висят по телевизиите -понякога по две ,че и три едновременно.Тогава не мога да ги гледам едновременно,защото наистина ги слушам много внимателно и освен глупости нищо не творят горкичките.Много елементарни,простовати но с голямо самочувствие-на какво ли отгоре.Всичките им министри провалени,елементарни,безлични. Колко % е електората им-и заслужава ли си това самочувствие и това перчене от телевизора.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До # 2Плюха ни в лицето, приятелю... Една утеха имам, че отказах да гласувам на мига в който отстъпиха пред американския натиск е се набутаха в РБ...
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банда крадци и мошеници
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой вече ще гласува за този блок?
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое знае какви нежни левенти са събрали за кандидати. Задължително трябва да минат тест за дрога и СПИН
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що се не гръмнете бре? Видяхме Ви резила през последните 2 години, как, кой и къде лижете? Такива като вас предадоха и последната синя надежда която остана в нас Вашите гласоподаватели. Какво се промени с това правителство освен размера на външният ни дълг?
1
0
 
22
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
Разликата между българските и западните политици е, че докато западните политици ограбват чужди държави и народи, то българските ограбват собствения си народ! Ама, не ли така? Е?