Още невстъпила, новата шефка на КФН чисти име

Появи се слух, че Караиванова взела 300 бона от КТБ
13
Още невстъпила, новата шефка на КФН чисти име
Снимка: Reuters, архив

На бъдещата шефка на КНФ Карина Караиванова, която чака утре парламентът да я избере за председател на регулатора, вече й се наложи за опровергава слухове за себе си.

Повод за това станаха публикации, в който се твърди, че тя е взела 300 000 лева от КТБ.

Караиванова обаче прати писмо до шефката на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова от ГЕРБ, за да изчисти името си като обясни, че всъщност въпросната сума е била платена на дружествата ЧЕЗ и Енерго – Про, в който съпругът й Бранислав Ганозов имал акции.

Парите били дадени от КТБ за изразходван ток от фалиралата банка от централата й в София и клоновете й в страната, обясни Стоянова от името на Караиванова.

Оказало се също, че след това Ганозов продал акциите си в двете дружества, което пък било надлежно отразено от Караиванова в подадената от нея декларация пред Сметната палата.

"Декларирам, че нито аз, нито съпругът ми сме притежавали акции или облигации на КТБ, не сме имали депозити или кредити и не сме получавали никакви парични суми от въпросната банка", уверява в заключение Караиванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Галя преди 7 години
Е не е нещо ново, което не го бяхме виждали до сега. Просто поредният опит да бъде дискредитиран някой преди да поеме висок пост. Единственият, който има лична облага от това е само Цветан Василев. Явно го е страх, че новият шеф на КФН може да се разрови и да открие какви далавери е правил Василев там и с кои хора. Аз друго обяснение за тази атака нямам. Докато Василев е на свобода ще виждаме доста често подобни кални бомби срещу един или друг политики или заемащ висок пост в държавата.
10
0
 
1
 
! Отговори
Авиос преди 7 години
Не знам защо продължават да се занимават с разни слухове и тяхното опровергаване. Казуса с КТБ все още си виси някъде из пространството без да има виновни за тази нагла кражба. Дори Цветан Василев все още не е екстрадиран от Сърбия!
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГОСПОЖО КАМЕЛИЯ ЦВЕТАНОВА, ИСПОЛЗАТЕ ПОГРЕШНО И КРАТКОТО - "Й".
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам що на моя мъж не му изплатят 300 000лв от някъде. Ей така, за човещинка. Много ми е интересно, като уморят населението или го накарат да се евакуира, какво ще грабят тогава?! Толкова ***, нагли и недалновидни политици просто няма на света. Е може би тези в концлагера Науру. А към журналистката - не може да се изполва съкращение, което никъде в текста не е спомената какво значи. Елементарно правило.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
госпо'ица КамБелия Цв. да се научи кога се пише "и" и кога "й".....- "Повод за това станаха публикации, в който се твърди, че тя..."- "че всъщност въпросната сума е била платена на дружествата ЧЕЗ и Енерго Про, в който съпругът й Бранислав Ганозов имал акции".
6
0
 
5
 
! Отговори
ктб преди 7 години
А от други банки ?
5
0
 
17
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Че ако не си *** ,може ли да си в тези среди?
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При подобни издънки, незабавно трябва да бъде спряна процедурата за избирането на тази жена, дори смата тя трябва да се махне от хоризонта. Какви са тези дебелокожи каки, не знам.
3
0
 
18
 
! Отговори
God преди 7 години
Доста ток е хабила тази банка.
2
0
 
27
 
! Отговори
Ш преди 7 години
Тази жена е написала черно на бяло една от схемите за източване на КТБГарантирано от Гроб
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми оти да не вземе?! Да не искате да кара на една заплата?