Каракачанов-Нотев – кандидати на национал-патриотите?

Общественици настояват те да бъдат издигнати като независими
28 юли 2016 20:16,
76
Каракачанов-Нотев – кандидати на национал-патриотите?
Снимка: архив Булфото

Красимир Каракачанов и Явор Нотев да са кандидат-президентската двойка на обединените национал-патриоти. Такъв призив отправиха към патриотичните и националистични партии в парламента десет общественици, преподаватели, военни и председатели на сдружения.

Те подписаха отворено писмо, в което изброяват проблемите на България, сред които демографската бездна, неграмотността, бедността, престъпността, корупцията, изтичането на мозъци.

Според авторите на писмото всичко това показва, че България има нужда от алтернатива.

Затова те настояват представените в парламента партии и коалиции от национално-патриотичното пространство НФСБ, ВМРО и АТАКА да излъчат обща, балансирана, кандидат-президентска двойка.

"Считаме, че подходящ тандем биха били историкът д-р по международно право и международни отношения Красимир Каракачанов за президент и доказаният юрист и зам. председател на НС Явор Нотев за вицепрезидент", се казва в писмото, разпространено от ВМРО.

Обществениците настояват двамата за бъдат издигнати от Инициативен комитет като независими кандидати и изразяват готовност да участват в него.

Под призива подписи са сложили Доц. Йордан Величков – ЮЗУ, Никола Алтънков – професор от Калифорнийски университет САЩ, Петър Харалампиев – Сдружение "БГ патриот", Николай Захариев – Съюз на патриотичните сили "Защита", ген. Петър Илиев – председател на Национално сдружение "За честта на пагона", Акад. Иван Юхновски – БАН, Проф. Марин Деведжиев, полк. Ангел Тюфекчиев – председател на Националния съвет на Военния съюз и на Независимия    национален съюз на офицерите в България, проф. Трендафил Митев – УНСС, Тодор Кондаков – Българско геополитическо дружество.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
6
 
! Отговори
морския преди 7 години
а ве хора вие луди ли сте?свършиха ли се българите?да ходи каракочанов в македониа да се кандидатира!тук е българия и президента требва да е българин аз македонец президент не искам
54
3
 
7
 
! Отговори
1 преди 7 години
агент иван,и другия съмнителен българин балевски,болен сидеров,най-много ревяха срещу гоце,сега за президент ще се кандидатират,никакви общественици не са,щом искат да издигат агент на дс ,за президент.
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Загубиха гласа ми. По-добре беше Нотев да е кандидат за президент!
52
5
 
13
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Откога агентът на ДС Каракочанов и путинофило-сталинистите от Атака станаха национал-патриоти? Всъщност, да, те нямат нищо общо с българското родолюбие.Всички са ясни като бял ден, но жалко и тъжно за тези, които им вярват, ходят да гласуват, продават си гласовете и участват в тази юдео-масонска партийна система.
51
5
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
какво са свършили дотук ВМРО и колегите им от НФСБ ? опитаха да въведат казармата - сами виждате че от казрама има нужда. въведоха задължителното гласуване за да се изчистята списъците, настояха да се ускори изграждането на ограта, обявиха се срещу ромските гета и настояха за активни действия. Без да имат кресливостта на Сидеров, те постигат доста. Какво ни остава - властолюбецът Първанов или партийната секретака Цачева? а може би - недоразумението Плевневиев?
50
11
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Първо снимкита която е сложена е стара и умишлено съсипва имиджа на Каракачанов той много отслабна последните месеци - поне 10-15 кила. второ той е един от малкоот хора които през последните 27 години не е сменял партията си, нито е декларирал, че ще прави обединения с БСП. родолюбец е, умее да говори добре, има значително познаване на въшната политика като историк, и на вътрешната - бил е на няколок пъти пъти в комисията по сигурността, а а също е е и зам-предс. на НС. ЯВор Нотев е юрист.
49
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е толкова патриот, колкото Плевньо е висок. Пълен ***.
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А тоя чвор що е обърнал знамето? Обявява война ли?
47
3
 
8
 
! Отговори
Loyko преди 7 години
Ako i tazi svinja -chenge e kandidat prezident,to da zakrivame darzavata,inache agonija oshte 50 godini i posle po estestven pat zagiva.Amin
46
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ,,патриот'' добре че не е бил съвременник на Ванче Михайлов.Майка му жална.
45
1
 
13
 
! Отговори
фашистка организация преди 7 години
Според Марксистко-ленинската историография, наложила се след Деветосептемврийския преврат от 1944 година, ВМРО е обявена за фашистка организация, а нейните дейци за врагове на народа. Дейността на организацията се пренебрегва в историографските трудове в периода 1944-1989 година, като мнението за нея остава крайно негативно.
44
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само *** на Комунизмъ
43
3
 
12
 
! Отговори
НЕ МЕ РАЗМИВАЙ преди 7 години
До I. HirshВ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ СА ВСЕ ТАКИВА РАЗУЗНАВАЧИ.КАТО ПОЧНЕШ ОТ АГЕНТ ГОЦЕ И СТИГНЕШ ДО АГЕНТ ИВАН / Каракачанов/Президенството е под юристдикцията на МИТЬО ГЕСТАПОТО /пардон ШЕСТАКА/
42
3
 
8
 
! Отговори
ГРЕШИШ преди 7 години
До АнонименНЕ НА КГБ, А НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДСОТ ТАМ СЕ ПРЪХНА И АГЕНТ ГОЦЕ!ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ Е ЗАПАЗЕНА МАРКА НА ХОРАТА НА МИТЬО ШЕСТАКА
41
3
 
17
 
! Отговори
ТОЗИ КАРАКАЧАНОВ преди 7 години
НЕ БЕШЕ ЛИ АГЕНТ НА ДС??Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплащение и ново име агент "ИВАН"Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ , АМИ СЕГА ШЕСТАЦИТЕ НА МИТЬО ГЕСТАПОТО ДА НИ ПРЕДЛАГАТ НОВ ТЕХЕН ВЪЗПИТАНИК /агент Иван/АЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!
40
18
 
4
 
! Отговори
I. Hirsh преди 7 години
Каракачанов е разузнавач и е направил за България повече от гологлавия гуменик!
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракочев умря за жалост!
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПО ИДЕ КАРАКОЧЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ
37
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нотев е световен ***. Трябва да умре от насилствена смърт!
36
3
 
10
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Да се кандидатират, що не. Така или иначе повече от 5% няма да вземат.