Цветанов: Цачева има всички качества за президент!

Той не отрече и премиерът да е обсъждан за кандидат
29 юли 2016 10:22, Петя Славова
28
Цветанов: Цачева има всички качества за президент!
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ ще предложи за президент такъв кандидат, който е доказал качества в кризисни ситуации, обяви председателят на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Той не отрече слуховете шефката на Народното събрание и премиерът да бъдат обсъждани за евентуални играчи на президентските избори.

Според Цветанов Цецка Цачева има всички качества да бъде кандидатирана, но от партията все още не са избрали своя кандидат.

Още по темата

Дясната ръка на Бойко Борисов коментира и новия антитерористичен закон, приет вчера в НС. По думите му при антитерористична акция, ако имуществото на хората е било унищожено, държавата ще компенсира нанесените щети.

Остава обаче условието хора да бъдат подслушвани само с изричното разрешение на съдия.

"Имаме сериозен интезитет на терористичните актове, извършвани на територията района на ЕС. Асиметрични заплахи, които постоянно се увеличават. Конфликтът между Сирия и Ирак допринесе за сериозна бежанска вълна и в ЕС има една несигурност. Всяка страна адаптира законодателството си във връзка с новите предизвикателства. Ще има определени ограничения, за да се защитят правата на миролюбивите граждани, които са добросъвестни в обществото", обясни още Цветанов пред Нова тв.

Той коментира и случая с изнасиленото момиче, което уби насилника си: "С такова богато криминално досие и в тази ситуация, аз бих защитил момичето, защото при всички положения тук има неизбежна самоотбрана".

Цветанов призова всички жертви на изнасилвача да разкажат за неговите предишни деяния, за да допринесат за обективната истина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
fsd преди 7 години
Нали си бяха избрали човек още преди един месец сигурно?! Тия дори за незначителни неща лъжат, какво остава за големите. И какво означава "Цветанов призова всички жертвина изнасилвачада разкажат за негови предишни деяния, за да допринесат за обективната истина." ?!?
23
0
 
4
 
! Отговори
пропуснал си нещо преди 7 години
До Борисов 25 Пропуснал си да споменеш и за красотата на г-жата! То е чар, то е финес....!!! Ще излиза добре на снимките, ще краси обществото и ще затъмнява с хубостта си всички кралски особи и принцеси!!!!
22
0
 
5
 
! Отговори
zlatena преди 7 години
Цецка Цачева не прилича въобще на жена а на мъж.Един виц влиза Цачева в една аптека искам презерватив щото не съм жена а травестит и довечера ще правя секс със мъж.
21
0
 
9
 
! Отговори
Борисов преди 7 години
Разбира се бе Цветанов - има качества: послушна е, верна ми е като куче щото без мен в Плевен щеше да сади лук. Обаче е лелчеста - нема да я изберат. Трябва да търсим некой анонимник - виж за Роската как се фанаха тогава.
20
1
 
3
 
! Отговори
този пък кой е!? преди 7 години
До Сър Стенли 7От вчера го мяркам това име, ама така и не получих отговор какъв е, от къде иде....!? На мен поне не ми е извастен подобен екземпляр. Дайте му СВ-то със снимка, белким го запомним, за да не се излъжем да гласуваме за него!
19
1
 
6
 
! Отговори
izvoza преди 7 години
До ПрофесорПомачкайте си комунистите във вашите редици. МНОГО САААААА!!!
18
1
 
14
 
! Отговори
к ретени преди 7 години
Става ама за к рава в президенството
17
0
 
17
 
! Отговори
аС преди 7 години
Дали ще сработи формулата " Аз и магаре да издигна...", пак ?! *** народ !
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева има всички качества на лакей!!
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецка Цачева Данговска от село Драгана, община Угърчин, област Ловеч.
14
0
 
16
 
! Отговори
бг преди 7 години
Цецка президент..............на дъното сме....това същество не става за нищо....и е в политиката.....такива *** няма да оправят държавата...
13
0
 
12
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Е, хайде бе ГЕРБ, нека си остане магарето за ваш кандидат! Дори го номинирайте непосредствено преди изборите. При всички случаи е по добра от всички споменати от Цветанов!
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президентска двойка Азис и Веско Маринов много ще ни тича. Ще покриват и 3-те европейски пола, ще обединяват нацията (чалга-младежи + ретроестрадни пенсионери) и са добре разпознаваеми личности.
11
1
 
15
 
! Отговори
Съвет преди 7 години
Който и да е покемон ще е по-избираем. Може и смърф в краен случай.
10
0
 
12
 
! Отговори
До сминдух ... преди 7 години
Че откъде да го намерят такъв сред гербавите.
9
0
 
19
 
! Отговори
Кукловод преди 7 години
Може да достигне до балотаж ... ако и мис Пиги от мъпетите се кандидатира, но Цецка със сигурност би загубила този балотаж.
8
0
 
25
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
А да пробваме този път с някой свестен човек.
7
0
 
27
 
! Отговори
Баба Вуна преди 7 години
Цецкооо,никой от познатите ми няма да гласува тая година за вашия кандидат,на инат. Ако ще и извънземен да предложите. Разочеровахте хората и те се отвращават от вас вече. Само Веско ако викнеш да попее, мога да намина да полюпя семки и да ви замерям с шлюпки.
6
1
 
9
 
! Отговори
До Сър Стенли преди 7 години
Искаш "нацепен президент" с анцуг Адидас ... хо-хо-хо.
5
0
 
21
 
! Отговори
Петър Моканина преди 7 години
"Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже!"Из "Бялата лястовица"